5 redenen om NIET aan Vinted te beginnen

Vinted

Een gewaarschuwd mens telt voor twee!   Na een aantal keer quarantaine, een avondklok en weinig echte uitjes ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe hobby. En die heb ik gevonden; Vinted! Vandaag deel ik 5 redenen om vooral NIET aan Vinted te beginnen. Heb je na het lezen van deze blog toch besloten om je wel aan te melden op Vinted? Koop dan vooral even een heleboel items van mij, dan mag ik namelijk weer shoppen ;-). Daar komen ze… 

Reden 1: Verslavend

De V staat voor verslavend. Als ik opsta check ik even of er nog wat leuks is bijgekomen op Vinted. Tijdens de lunch check ik ook nog even en als ik ’s avonds op de bank zit kan ik rustig een uur door Vinted scrollen en een heleboel hartjes aantikken. Er staan zoveel mooie items op Vinted.  Vooral daar rondneuzen en inspiratie opdoen voor de kids vind ik heel erg leuk. Net als merkkleding scoren voor een prikkie! Ze hebben net een groeispurt gehad, dus genoeg reden om weer een hele kast aan items te mogen shoppen.  Vinted staat in mijn top 3 meest gebruikte apps van dit moment (naast Instagram en Whats-app).

Reden 2: Internationaal

Vinted is behoorlijk Internationaal. Door de avondklok kom ik niet heel veel verder dan een aantal km rondom mijn huis, maar met Vinted kan ik toch shoppen over de grens. De afgelopen weken heb ik leuke items geshopt in Frankrijk, België en Spanje. Via google translate werk ik nu hard aan mijn talen. Mijn pakket uit Spanje kwam namelijk met een heel bericht. Wel zo vriendelijk om even te reageren. Een app voor mensen met een talenknobbel dus. En ik heb ontdekt dat de ZARA in Frankrijk items verkoopt die hier niet op de markt komen. Mocht je mij binnenkort spreken en mij door mijn Franse of Spaanse accent moeilijker kunnen verstaan? Dan is dit waarschijnlijk te danken aan Vinted! Excusez moi!

Reden 3: Niet goed voor je portemonnee! 

Het klinkt heel mooi. Tweedehands kleding voor een leuke prijs. Helaas werkt het een beetje hetzelfde als met hamsteren bij de AH of de Primark. Als de prijs lager is koop je meer, waardoor je uiteindelijk hetzelfde uitgeeft. En zodra je op de prijs zit die je normaal uitgeeft met shoppen, zie je nog een heleboel andere toffe outfits voorbijkomen die je ook MOET hebben. Binnenkort ga ik ook een behoorlijke stapel nieuwe en bijna nieuwe outfits van mijn kids online zetten die helaas nu al te klein zijn geworden. Ik zie wat ik daarmee verdien altijd weer als shoptegoed voor nieuwe kleding voor de kinderen. Naast de ZARA, de Zeeman en H&M is nu ook Vinted echt duidelijk niet goed voor mijn portemonnee.

Reden 4: Topsport

Het is een serieuze topsport om de allerleukste (en nieuwe of bijna nieuwe) outfits te scoren van toffe merken voor een heel mooi prijsje. Je kunt zoeken op merk, maat, item en op categorie. Uiteindelijk ontwikkel je strategieën om met de juiste zoekopdracht precies te vinden wat je zoekt. Iemand nog volgtips?

Reden 5: Enorm aanbod

De keuze is er reuze. Er is zo enorm veel aanbod dat je altijd maar een stukje te zien krijgt. Tenzij je er je baan van maakt, dan is het wellicht mogelijk om elke dag alles te zien wat erbij komt. Door het enorme aanbod heb ik altijd het gevoel dat ik toch nog even verder moet kijken. Ik klik dan allerlei hartjes aan om items te bewaren om dan na een uur scrollen te ontdekken dat de helft van mijn favorieten ook de favoriete items waren van iemand anders…

Dag Vinted, Hallo Ikea!

Als je heel erg goed je best doet op Vinted (met kopen, niet met verkopen), dan kun je daarna direct een shopafspraak inplannen bij Ikea shoppen voor een nieuwe kledingkast. Naast kleding shop je er nog heel veel meer trouwens. Ik wil hier alleen niet naar op zoek, omdat het idee was dat ik zou gaan ontspullen. Binnenkort ga ik de andere kant van Vinted ontdekken. In plaats van koper ga ik aan de slag als verkoper. Mocht je dus enthousiast zijn en de Vinted app downloaden,  help me dan gerust met het leegmaken van de kledingkasten van mijn kinderen! 

Comments

comments

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489