Shout it Out! Toffe kledinglijn voor stichting Semmy!

Shout it Out! Toffe kledinglijn voor stichting Semmy!

Herinneren jullie je Tijn nog? Het jongetje dat met zijn nagellak heel veel geld ophaalde voor Serious Request? Tijn had hersenstamkanker en is hier inmiddels helaas aan overleden. Naast Tijn zijn er nog meer kinderen die zijn overleden aan deze vorm van kanker.

Het verhaal van Tijn heeft mij enorm geraakt. Hoe kan het gebeuren dat zo’n lief jongetje al zo jong moet sterven? Stichting Semmy zet zich in voor onderzoek voor kinderen met deze vorm van kanker. Vandaag wil ik jullie iets vertellen over de kledinglijn Shout it out die zich inzet voor Stichting Semmy.

Marjolein

Shout is out is een kledinglijn die is bedacht door Marjolein. Ze heeft een baan in het onderwijs en maakt daarnaast ook zelf kleding.  Ze is moeder van Fleur (4) en Daan (1). Het was voor hen niet gemakkelijk om zwanger te raken. Door behandelingen van het ziekenhuis hebben zij twee gezonde kinderen mogen krijgen.

Vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent beginnen ook de angsten en zorgen over je kindje. Komt alles wel goed met deze zwangerschap? Is mijn kindje wel gezond? Gelukkig voor Marjolein waren haar kinderen gezond. En toen hoorde ze van Suze…

Suze

Suze woonde één straat bij Marjolein en haar gezin vandaag en zat in de klas bij haar neefje. Helaas was Suze ziek, hersenstamkanker. Een verschrikkelijke ziekte met 0% overlevingskans. Verschrikkelijk! Suze mocht helaas maar 6 jaar worden.
Veel te jong toch?! En hoe verschrikkelijk voor iedereen om haar heen. Familie, vrienden..
Haar moeder is, nadat Suze is overleden aan de gevolgen van hersenstamkanker, in december begonnen met het maken van o.a. sleutelhangers, armbandjes en andere kadootjes. De opbrengst hiervan gaat naar Stichting Semmy. Dit alles gebeurd onder de naam “Suze’s Angels “.
Inmiddels staat de teller dankzij verkopen en donaties al op ruim €4000.

De kledinglijn ‘Shout it out’

Ne het horen van het verdrietige nieuws wilde ook Marjolein haar bijdrage leveren en besloot de kledinglijn ‘Shout it Out’ te ontwerpen. Samen met de vriendinnetjes van Suze heeft ze foto’s gemaakt van een kledinglijn waarvan een deel van de opbrengst naar Stichting Semmy gaat.

Suze had dit zelf ook ontzettend gaaf gevonden om te doen. Zeker het jurkje met de tule zou zij geweldig hebben gevonden. Dit jurkje is daarom naar haar vernoemd.

Ben je nu nog op zoek naar leuke kleding en wil je ondertussen ook iets bijdragen in het onderzoek naar hersenstamkanker? De collectie is nu al te pre orderen op www.shoutitoutofficial.com en zal in ieder geval verkocht gaan worden bij Emma & Sam (Apeldoorn en Vaassen), The Upperside (Enschede), Webshops Only (Den Bosch), Items (Roermond)  en Mini’s Only.

Of misschien heb jij zelf wel een winkel en wil jij deze toffe kleding verkopen? Je kunt dan een e-mail sturen naar info@shoutitoutofficial.com.

Comments

comments

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489