Van bloggen komt huilen

Van bloggen komt huilen

Wat kan ik ontzettend genieten van bloggen. Het maakt me blij om mijn verhaal te kunnen delen. Daarnaast helpt het me ook om mijn gedachten te ordenen. Zodra ik alles op papier heb staan lijken dingen opeens een heel stuk logischer of minder ingewikkeld. Verdriet en pijn, maar ook blijdschap en dankbaarheid heb ik hier de afgelopen maanden mogen delen. En toen werd het steeds een beetje stiller de afgelopen weken. Van bloggen komt namelijk huilen..

Geen roze wolk

De eerste weken met Noah heb ik niet beleefd als fijn. Het was geen roze wolk. Ik was regelmatig enorm gestrest en gefrustreerd. Online zag ik allemaal mama’s met blije kindjes. Mijn baby was helemaal niet blij, maar huilde vrijwel de hele dag. Mijn stress kwam met name door het huishouden en alle andere dingen die ik van mezelf moest doen. Niet Noah, maar mijn takenlijstje stond centraal. Deze keer besloot ik alles anders te doen.

De kinderen centraal

Deze keer wilde ik niet mijn takenlijstje (huishouden, bloggen, koken etc.) centraal zetten, maar mijn kinderen. Natuurlijk is het belangrijk dat het huis schoon is en dat we kunnen eten. En ook stoppen met bloggen wil ik absoluut niet. Toch is het niet mijn eerste prioriteit. Kraambezoek plan ik zoveel mogelijk om Noah heen, zodat Noah zijn dagen zo normaal mogelijk zijn. Ook doen we in principe geen kraambezoek in de weekenden, zodat we die tijd als gezin hebben. Dit geeft al veel meer rust. Daarnaast doe ik het huishouden tussendoor, maar ben ik als de kinderen wakker zijn zoveel mogelijk met hen bezig. Lekker zingen, dansen, knuffelen, ijsjes eten en ga zo maar door. Alleen maar genieten! En echt… ik voel me zoveel gelukkiger nu! Volop genieten hier!

Van bloggen komt huilen

Helaas betekent het ook dat ik in de avond mijn armen vaak vol heb met mijn lieve kleine baby. Mijn bloguurtjes gaan dus vaak ‘verloren’. Soms baal ik hier best een beetje van, maar dan bedenk ik me weer wat ik mezelf heb beloofd; genieten en de kinderen centraal! De laptop gaat dus dicht op het moment dat mijn kleintje mij nodig heeft. De tijd dat ze net als Noah om 19:00u al in bed ligt komt alweer snel. Deze bijzondere tijd vliegt voorbij. Jullie moeten het dus even met iets minder blogs doen de komende weken. Maar… zodra ik weer meer ruimte heb, maak ik het goed! X

Comments

comments

Delen:

1 Reactie

  1. maart 8, 2019 / 8:40 am

    Helemaal goed, geniet en geef je aandacht aan de belangrijkste dingen in je leven, bloggen komt wel weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489