Contact

Heb je vragen, tips of ideeën, neem dan gerust contact met mij op.

Vind je het leuk om zelf ook (anoniem) je verhaal te vertellen op mijn blog? Dat kan! Stuur mij een e-mail, dan neem ik contact met je op. Ik kan niet garanderen dat je verhaal in de vorm van een artikel op mijn blog terecht komt.

Samenwerken / Adverteren

Samenwerken met mij kan op verschillende manieren:

  • Review van een product, dienst of evenement
  • Winactie
  • Product Placement
  • Advertorial
  • Een banner op mijn website
  • Social media post (Facebook of Instagram)

Wil je kijken wat de meest passende manier is om jouw bedrijf in de picture te zetten, stuur dan een mail met jouw ideeën en wensen.

Voor het verkrijgen van actuele statistieken volgens Google Analytics en tarieven kun je contact opnemen door een mail te sturen naar: info@babybanjo.nl.

Het opsturen van producten is geheel verblijvend en verplicht mij niet tot het schrijven van een review. Het is belangrijk dat het product aansluit bij de volgers en de onderwerpen van mijn blog. Besluit ik het product wel te reviewen dan neem ik contact op, nadat het artikel online is gekomen. Ik vermeld onder het artikel dat een bericht gesponsord of opgestuurd is. Jullie (en ook mijn lezers) kunnen rekenen op een eerlijke review.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

 

 

 

 

 

 

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489