Cadeautips meisje 1 jaar

cadeau meisje 1 jaar

Afgelopen week vierden wij de verjaardagen van Noah en Vera. Noah werd 3 en Vera werd 1 jaar. Om ons huis een huis te laten blijven en niet te laten veranderen in een grote speelgoedwinkel heb ik voor beide lijstjes heb ik een lijstje gemaakt aan de hand van de 4 cadeautjes regel.  In deze blog een lijstje voor wat inspiratie met de cadeaus die hier een enorm succes zijn! Onderste lijst was bij ons een lijst voor Sinterklaas, Kerst en haar verjaardag.

Eén ding dat ze willen

Nu is ons kleine meisje natuurlijk nog maar 1 jaar, dus echt zelf vragen om speelgoed kan ze nog niet. Wat ik wel heb gezien is dat ze gek is op alles met veel kleur en geluid. Daarnaast wil ze ook vaak op de loopauto van haar grote broer. Zo konden we toch een aantal cadeaus verzinnen voor deze stap.

Toen ik zwanger was van een meisje wilde ik al dolgraag een houten poppenwagen. De pop van Baby Born wilde ik zelf als kind al. Misschien moeten we er dus de ‘5 cadeautjes regel’ van maken ;-).  Maar goed… de echte toppers dus:

1. De picknickmand
 van vtech is echt een aanrader!  Hier wordt de hele dag mee gespeeld!

2. Op ons lijstje stond ook de roze fiat 500 loopauto! Grote broer heeft de zwarte, dus nu kunnen ze samen racen. Haar opa heeft haar hier heel blij mee gemaakt.

3. Met deze poppenwagen loopt ze de hele kamer door. Een mooie stevige wagen waar ze jaren mee vooruit kan.<

4. Deze pop van Baby Born wilde ik heel graag. De pop is iets getint, net als Vera zelf. Zo heeft ze echt haar eigen baby. Oma beloofde deze pop al na de geboorte. Je hebt er ook een jongensvariant van.<

5. Dit woonhuis van Playmobil is ook echt een dikke hit. Ze kunnen er heel erg leuk samen mee spelen. Playmobil 1-2-3 is echt al heel leuk voor jongere kinderen omdat de onderdelen een stuk minder klein zijn.<

6. Ook deze kubus van Vtech stond op de lijst. De kubus heeft veel opties en is zelfs leuk te gebruiken als stoeltje 😉.<

7. Het theeserviesje van Fisher Price doet het hier ook heel erg goed. De geluiden zijn heel echt en ook de verlichting is erg leuk!

Verder vulde ik het lijstje nog aan met cadeautjes zoals dikke potloden, een kleurboek en badspeelgoed.

Eén ding dat ze nodig hebben

Hema bonnen. Bij de Hema kopen we regelmatig kleding zoals pyjama’s, rompertjes en leuke jurkjes. Dit zet ik dus altijd standaard op het lijstje. Daarnaast had ze ook nog een nieuwe slaapzak nodig. Die Hema bonnen komen dus altijd erg goed van pas.

Eén ding dat ze dragen

We hadden nog een leuk badpakje en zwembandjes nodig voor de zomervakantie. Beide cadeautjes vinden mensen vaak leuk om te geven en beperken het speelgoedoverschot.

Eén ding om te lezen.

Echt lezen vindt Vera nog niet heel interessant. Toch kijken we dagelijks wel even samen in allerlei boekjes. Een echte aanrader zijn de boekjes van de serie ‘Mijn eerste 100’. Ik was blij verrast om te zien hoe groot deze boekjes zijn. Door de echte foto’s vond zelfs mijn peuter de boeken nog helemaal leuk. Daarnaast is ook deze serie over ‘Klein Konijn’ echt ontzettend leuk vanaf ongeveer 1,5 jaar. Wij hebben ze inmiddels alle 3, maar anders had ik ze zeker op mijn lijstje gezet.

Hopelijk hebben jullie wat inspiratie opgedaan. Mocht je nog leuke tips hebben ter aanvulling, voeg ze dan gerust toe!

Comments

comments

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: