EINDELIJK kan ik het goede nieuws delen!

EINDELIJK kan ik het goede nieuws delen!

In spannende tijden als deze vind ik het fijn dat ik ook goed nieuws mag delen. De afgelopen weken was het hier wat stil. Dit was niet zonder reden. We waren druk. Druk met thuiswerken, de kinderen die fulltime thuis zijn en het huishouden. Op zich wel uitdaging genoeg, maar in mijn leven kies ik niet altijd de makkelijkste weg. Zo ook nu weer….

Spannende tijd

De afgelopen weken heb ik als hele spannende weken. Dit had natuurlijk te maken met Corona, maar ook nog met iets anders. In maart hebben wij namelijk een bod gedaan op een ander huis en in april het huis officieel gekocht! Normaal gesproken natuurlijk geweldig, maar toen Corona in volle hevigheid doorbrak in Nederland ook direct een hele spannende tijd. Vragen als ; ‘Hadden we niet moeten wachten tot alles weer rustig is?’ en ‘Gaan we ons huis nu wel verkopen?’,  maar ook ‘Kan ik het nu wel maken om aan dit soort dingen te denken tijdens deze coronacrisis?’  spookten continu door mijn hoofd. Al vanaf oktober waren we op zoek naar een grotere woning. Na een heleboel teleurstellingen vanwege (ver) overbieden en (voor ons) te hoge huizenprijzen kwam er een geweldige kans die we niet konden laten lopen. We besloten het dus maar ‘gewoon’ te doen.

Huis in de verkoop!

In februari hadden we alles gelukkig al klaargemaakt om ons huis met 1 klik op Funda te hebben. Nadat ons bod was geaccepteerd besloten we ons huis daarom direct in de verkoop te zetten. Extra gespannen keken we naar de persconferenties. Wat als er een totale lockdown zou komen? Of wat als veel mensen nu geen huis meer durfden te kopen? Wij kregen gelukkig – ondanks de situatie – een heleboel kijkers en meerdere biedingen. En nu is ons huis VERKOCHT!!! Ik kan het nog steeds niet geloven. Binnen 3 weken is alles rond en is de ‘verkocht’ sticker vanochtend op het bord geplaatst. Zo’n heerlijk gevoel! Nu kunnen we ons helemaal richten op ons volgende huis en daar weer een nieuw fijn huis van maken voor ons gezin.

Opgelucht

Nu dus heel erg opgelucht, maar toch ook wel een gek gevoel. We willen heel graag wat groter wonen, maar gaan ons fijne huis ook enorm missen. We hebben hier een ontzettend fijne tijd gehad. Hopelijk krijgen de nieuwe mensen net zo’n geweldige tijd in dit huis. Wij blijven gelukkig in dezelfde wijk, dus gaan het vast weer net zo fijn krijgen op onze nieuwe plek.

Comments

comments

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: