Kidsweekend Kinepolis – Ted en de magische smaragd.

Kidsweekend Kinepolis  – Ted en de magische smaragd.

De zomervakantie zit er alweer een paar weken op. We zitten nog in een soort ontkenningsfase 😉. Door het mooie weer kunnen we gelukkig elk weekend nog een beetje nagenieten. Op 27 en 28 augustus was het kidsweekend van Kinepolis. Wij hadden het geluk dat we hier als gezin naartoe mochten, om met elkaar de film ‘Ted en de magische smaragd’ te bekijken. Een fijne afterparty van de zomervakantie wat ons betreft…

Kidsweekend

Wanneer het kidsweekend is, organiseert Kinepolis een heel weekend lang allerlei activiteiten rondom de gekozen film. Je kunt dus gerust een uurtje eerder komen, zodat de kinderen zich voor de film kunnen vermaken met activiteiten, limonade en wat lekkers. Onze kinderen vermaakten zich zo goed, dat we de reclame voor de film al gemist hadden 😊.

Na afloop van de film is er gelukkig ook nog tijd om lekker te spelen. Als allerlaatste verlieten wij die middag de bioscoop.

Kinepolis Huizen

Wij bezochten de locatie van Kinepolis in Huizen. Voor deze locatie kiezen we eigenlijk altijd. Er zijn hier heel veel gratis parkeerplekken en er is ook om de bioscoop heen genoeg te beleven (terrasjes, ijswinkel, snackbar, bowlingbaan). Daarnaast werden we enorm verrast door de nieuwe ‘cosy seats’ in deze bioscoop. Heerlijk ruime stoelen met een tafeltje ertussen waar je je popcorn en drankjes heel fijn op kwijt kunt. De stoelen waren zelfs zo ruim, dat onze kinderen tijdens de spannende momenten in de film dachten dat het bankjes waren en naast ons op de stoel probeerden te kruipen 😉.

Ted en de magische smaragd

Ted en de magische smaragd is deel 3 van de ‘Ted films’. In 2012 kwam de film ‘Ted en de schat van de mummie’ uit en in 2017 de film ‘Ted en het geheim van koning Midas’. Ted is eigenlijk een bouwvakker, die bij toeval archeoloog is geworden. Door een team van toparcheologen wordt hij niet serieus genomen, maar Ted ontdekt de meest bijzondere dingen. Wij vonden het een hele grappige film. Onze kinderen waren vooral dol op de grappige mummie (zijn vondst uit een eerdere film) die in Ted zijn appartement woonde en het hele avontuur met Ted mee mocht beleven. De mummie maakte continu overal selfies van voor op zijn social media kanaal. Heerlijk! We hebben echt meerdere keren hardop gelachen!  De film kun je een beetje vergelijken met Indiana Jones, maar dan voor kinderen. Het leeftijdsadvies (vanaf 6 jaar) klopt denk ik. Mijn kinderen zijn net iets jonger. Ze vonden de film erg leuk, maar hier en daar ook wel wat (te) spannend.  Wil je ook een middagje met de kids naar Ted? Zeker doen! Via deze link kun je kaartjes bestellen.

Kleuterbios

Zijn jouw kinderen nog net iets te jong voor deze film? Wellicht is de KleuterBios dan een goede optie voor ze. Deze vindt plaats op zondag 18 september met de films ‘De Gruffalo’ en ‘De slak & de Walvis’ . De kleuterbios is fijn voor peuters en kleuters. Tijdens de film gaat het licht niet helemaal uit, staat het geluid wat minder hard en is er ook pauze in de voorstelling. Tickets hiervoor kun je kopen door te klikken op deze link.

 

Delen:
Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: