Mijn eerste babyaankoop bij Bedsupply

Mijn eerste babyaankoop bij Bedsupply

Enkele maanden terug ontving ik een e-mail van Bedsupply met de vraag of ik iets wilde uitzoeken in deze winkel.  Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! In eerste instantie dacht ik direct aan een mooi dekbedovertrek of een nieuw hoofdkussen. In het overzichtelijke menu op de website vind je heel gemakkelijk wat je zoekt. Je kunt zoeken op materiaal, merk, afmeting en type.  Toen ik op de website van Bedsupply terecht kwam en zag hoe breed het assortiment was, bleek het toch een heel stuk lastiger om iets uit te zoeken. Er waren zo ontzettend veel mooie spullen! Vlak na het moment van het ontvangen van deze e-mail had ik een positieve zwangerschapstest in mijn handen. Ik besloot daarom dat dit DE kans was om iets leuks uit te zoeken voor ons tweede wondertje. Mijn bestelling bij Bedsupply werd dus officieel de eerste babyaankoop voor Babybanjo nummer 2! 

Babyspullen bij Bedsupply?

Zoals ik al vertelde heeft Bedsupply een breed assortiment met dekbedden, kussens en dekbedovertrekken. Ik was benieuwd of ze ook iets voor baby’s en dreumessen op hun website hadden staan, zodat ik Noah en ons toekomstige kindje blij zou kunnen maken. Onder de accessoires zag ik al vrij snel dat er ook voor baby’s en babykamers genoeg mooie items te vinden waren. Wij gaan de babykamer die we nu hebben voor de tweede baby opnieuw gebruiken. Hiervoor hoefde ik dus niet heel veel meer te kopen. Toch wilde ik wel heel graag dat  ons tweede kindje ook wat mooie nieuwe spulletjes krijgt.

Na het bekijken van de babydekens viel mijn oog al snel op een wiegdekentje van Koeka. Voor in het ledikant hebben we dit deken ook heel veel gebruikt voor Noah. Ik ben nu al 1,5 jaar enorm enthousiast over de kwaliteit van deze dekens. Superleuk om voor Noah en de baby matchende dekens te hebben. Ook wil ik het heel graag gaan gebruiken als dekentje in de wandelwagen. Heerlijk dik, zacht en warm in januari.

Vergeet de dreumes niet…

 

Al sinds de geboorte van Noah droom ik van die okergele Bergstein laarsjes. Zodra hij (los) loopt is dit het eerste wat hij van mij krijgt. Helaas is het nog niet zover. Toen ik op de website van Bedsupply deze slofjes van Bergstein tegenkwam was ik dan ook direct verliefd! In de winter is onze laminaatvloer best wel koud en ook buiten zullen deze slofjes hem prachtig staan. Ik heb de slofjes een maatje groter besteld dan hij nu heeft, zodat hij ze op de eerste koud dag direct al aan kan trekken. Terwijl de mussen hier nog van het dak vallen kijk ik alvast naar de mooie gele slofjes die op dit moment een mooi plekje naast de ventilator hebben ;-).

Nieuwe peuterkamer

Nu we zomervakantie hebben zijn we gestart met het maken van een nieuwe kamer voor Noah. Zodra deze klaar is weet ik Bedsupply weer te vinden. Ook voor peuters hebben ze mooie dekbedden en dekbedovertrekken. Wij zijn van plan een peuterkamer te maken met allerlei dieren. Helemaal bovenaan mijn wensenlijstje staat het dekbedovertrek van de foto. Ik was direct verliefd toen ik het zag! Binnenkort een update van Noah zijn kamer, met zeer waarschijnlijk dit mooie dekbedovertrek!

Mijn ervaringen met Bedsupply

Mijn ervaringen met Bedsupply zijn heel erg positief. De producten had ik binnen enkele dagen na bestellen al in huis en waren goed verpakt. Ook het contact toen ik een vraag over de maat van een product had verliep erg prettig. Het is zeker aan te raden om eens een kijkje te nemen op hun website. Vergeet dan ook vooral het kopje ‘sale’ niet!  Ik kom er zeker nog eens terug…

Bestel jij weleens online producten voor in de kinderkamer of je eigen slaapkamer? 

 

 

Comments

comments

Delen:

1 Reactie

  1. juli 26, 2018 / 7:24 am

    Koeka is een heel fijn merk! En die slofjes zijn super cute! Wel inderdaad voor het koude weer en niet nu het 32 graden buiten is. Krijg het al warm als ik alleen maar naar die slofjes kijk! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107