Review babypakket van Viata – de online apotheek

Review babypakket van Viata – de online apotheek

Net na mijn positieve zwangerschapstest ontving ik een leuke e-mail van Viata – de online apotheek – met de vraag of ik een baby- of kinderpakket uit wilde testen. Omdat ook Noah qua producten nog net in de babycategorie valt en we ook straks in januari weer opnieuw in deze categorie vallen koos ik voor het babypakket.

Wat was het een enorme verrassing toen ik een doos vol leuke en praktische babyproducten thuis kreeg om uit te proberen. In deze blog vertel ik jullie iets meer over Viata en laat ik zien wat er allemaal in het babypakket zit.

Viata – de online apotheek

Viata is een online apotheek. Je kunt hier voor van alles terecht. Ze verkopen er zo’n 30.000 producten van wel 1000 (!) verschillende merken. Zo kun je hier bijvoorbeeld goed slagen als je op zoek bent naar een goede zonnebrandcrème of dag- en nachtcrème, maar ook als je op dieet bent en bijvoorbeeld XLS producten wilt bestellen kun je bij Viata terecht. Op de website kun je ook nog allerlei tips vinden voor het gebruiken van de producten of over hoe je gezond kunt eten en sportblessures kunt voorkomen. Ook zijn er heel veel handige baby- en kinderproducten te vinden zoals flesjes, speentjes, borstvoedingsproducten en nog veel meer. Je kunt ze vaak zelfs bestellen met leuke kortingen! Heel leuk om iemand cadeau te doen als kraamcadeautje. Praktische en goede producten. En bestel je voor 19:00u, dan heb je de producten de volgende dag al in huis.

Het babypakket

In het babypakket dat ik kreeg zaten echt ongelooflijk veel producten. Ik bleef echt maar uitpakken. Een heel leuk product wat in het pakket zat was de verstuiver. Je stopt hier water en een paar druppels van de bijgeleverde Essentiële Oliën in en het apparaat zorgt voor een goede luchtvochtigheid waardoor je kindje heerlijk kan slapen. Het laat ook een zachte ledverlichting zien. Het product heeft ook een timer die na 30 minuten uitgaat. Een fijn product dat doet wat het beloofd. Noah slaapt nu eigenlijk altijd wel snel, dus of het daarvoor echt heeft geholpen weet ik niet. Wel voelt het prettig als je het product gebruikt. Ik voel sterk de behoefte om het op mijn eigen slaapkamer neer te zetten ?.

Knuffelbox en klein toilettasje met producten

Verder zat er ook een knuffelbox in de doos. Een lekker vrolijk oranje konijntje (staat ook op de verstuiver). Het is een lijnzaadkussentje met deels hetzelfde doel als de verstuiver. Je warmt het konijntje op in de magnetron en doet er wat druppels van de bijgeleverde Essentiële Oliën op. Toen Noah heel klein was vond hij lijnzaadkussentjes heerlijk op zijn buikje tegen de krampjes. Dit knuffeltje met oliën is heel fijn nu Noah zo verkouden is. Gelukkig is Noah dol op konijntjes. Dit knuffeltje ben ik dus voorlopig kwijt!

Ook zat er een klein toilettasje in de doos met daarin Vitame D van Davitamon en een product om de neus van je kindje te reinigen. In het laatste geval zijn de ouders vaak iets enthousiaster over de producten dan het kindje zelf. Noah moest er in ieder geval niet zoveel van weten. Maar… het werkte wel!

Galenco

Als laatste zaten er nog een heleboel producten van Galenco in de doos (zie uitgelichte afbeelding). Dit merk kende ik nog niet. Ik testte dit product eerst uit op mijn eigen (droge) huid. De producten hebben een prettige niet overheersende geur. Je hebt maar weinig nodig, dus ze gaan lang mee. Zelf heb ik altijd vrij snel last van allerlei allergische reacties, maar van deze producten had ik absoluut geen last. Een aanrader dus! Ben je zelf niet zo avontuurlijk aangelegd en gebruik je bijvoorbeeld liever het bekende merk Naïf? Ook deze producten kun je (met korting) kopen bij Viata.

Kende jij Viata al? Welke verzorgingsproducten gebruik jij voor je kindje?

Comments

comments

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: