Voor het eerst naar de kleuterbios – juf Roos is jarig

Voor het eerst naar de kleuterbios – juf Roos is jarig

Heb jij ook zo’n zin in een gezellige activiteit met je peuter of kleuter? Dan weet ik wel iets leuks! Vanochtend kreeg ik namelijk de aankondiging voor de nieuwe film van juf Roos in mijn mailbox. Wij zijn direct enthousiast en gaan hier zeker naartoe. Voor Noah zal het de eerste keer zijn dat hij naar de bioscoop gaat. Zo’n leuke ochtend samen met mijn peuter wil ik niet missen! Jij ook niet? Lees dan snel even verder…

Juf Roos is jarig

Zowel op televisie als op YouTube hebben we het afgelopen jaar regelmatig meegezongen met de liedjes van juf Roos. Inmiddels lijken juf Roos en Gijs hier bijna familie. Noah kent alle liedjes en dansjes uit zijn hoofd en staat vaak enthousiast mee te doen. Op 31 juli is deze film voor het eerst in de bioscoop te zien. De film gaat over de verjaardag van juf Roos. Juf Roos organiseert een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Doordat Gijs iets te veel ballonnen ophangt in de molen, stijgt deze op met juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas van juf Roos te trakteren?

Kleuterbios

Omdat ik Noah – hij is nu 2,5 jaar – nog een klein beetje jong vind voor de bioscoop, gaan wij op 21 juli naar de kleuterbios. De kleuterbios is voor kinderen van 2 tot 6 jaar. De lichten blijven dan gedeeltelijk aan en ook het geluid is iets gedempt. Het is daar ook niet zo’n ramp als de kinderen niet de hele tijd op hun plek blijven zitten of er doorheen kletsen en zingen. Gelukkig maar, want dat gaat in Noah zijn geval zeker gebeuren 😉.

Praktische info:

Ook enthousiast geworden? Kom je gezellig naar de kleuterbios? Dat volgt hier wat praktische informatie.

  • Wanneer: zondag 21 juli 2019
  • Aanvangstijd: 10:00 uur
  • Start film: 10:30 uur
  • Speelduur: 60 minuten
  • Ticketprijs: €8,00
  • Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Enschede, Emmen, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen, Zoetermeer en Cineast.

 

Comments

comments

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: