VTech Styla Mijn Glamour Unicorn: het beste paard van stal?!

VTech Styla Mijn Glamour Unicorn: het beste paard van stal?! [vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kleuren, toveren, zingen, dansen en heel veel knuffelen. Dat is wat Styla Mijn Glamour Unicorn van VTech allemaal heel graag doet. Sinds een week of 2 is deze unicorn het nieuwe ‘huisdier’ van onze dochter. Wij testten haar uitgebreid en in deze blog kun je lezen wat we ervan vinden. Lees je mee?

Een hoop glamour!

Styla Mijn Glamour Unicorn

Styla kwam binnen in een indrukwekkend grote doos. Mijn dochter kreeg hem op haar 3e verjaardag en was er direct verliefd op. Ook de rest van de huisgenoten waren er even stil van. Haar vachtje is heerlijk zacht en na het knuffelen met redvelvet taart op haar verjaardag tijdelijk iets minder wit. Gelukkig is dat met een licht vochtig doekje weer schoon te poetsen en kan de unicorn weer glamoureus door het leven.

Naast Styla zit er ook een toverstaf, kammetje en meerdere haarclipjes in de doos. De staart van Styla is kambaar en met de haarclipjes kun je haar staart extra mooi versieren. Zowel Styla als de toverstaf werken op batterijen. Wanneer je het product koopt, zitten de batterijen er al in.

Om batterijen te sparen is er ook een uit-knop. Hier moest ik even naar zoeken, maar deze zit onder het klittenband. Hier kun je ook het volume regelen. Dit vind ik  trouwens altijd wel een ENORM pluspunt van al het speelgoed van VTech trouwens, die volumeknop 😉!

Toveren met de toverstaf

Styla Mijn Glamour Unicorn werkt met verschillende sensoren op bijvoorbeeld de ogen, bloem, hoorn, neus en vleugels. Op de toverstaf staat een kleine vlinder. Hier kun je de kleur kiezen. Als je dan vervolgens met de toverstaf haar ogen, bloem en vleugels aanraakt, dan veranderen ze in de door jou gekozen kleur. Dit is 1 van de favoriete opties van mijn dochter en zelfs de volwassenen op haar verjaardag konden het niet laten om toch even een aantal keer met de toverstaf te zwaaien. Dit maakt dat Styla Mijn Glamour Unicorn ook al leuk is voor kinderen die iets jonger zijn dan 4 jaar.

De beste unicorn van stal

De afgelopen weken ontdekten wij telkens weer iets nieuws. Als je Styla haar neus aait, dan zegt ze allemaal lieve zinnetjes en bewegen haar vleugels. Als je tegen haar praat over voor haar zingt, dan veranderen haar kleuren en beweegt ze ook haar vleugels. Op haar borst zit een amulet in de vorm van een vlinder. Als je hierop drukt, dan kun je kiezen uit 9 verschillende activiteiten. Zo zingt ze bijvoorbeeld liedjes, maar kun je ook op een externe box je eigen muziek draaien en knipperen de lichtjes mee. Je kunt ook tegen haar praten en dan reageert ze. Ook vertelt Styla wat ze leuk vindt, geeft ze complimenten en vraagt bijvoorbeeld om een knuffel. Je kunt de unicorn ook in slaap laten vallen en horen waar ze over droomt. Er zitten daarnaast ook nog 8 verschillende liedjes op.

 

Een gegeven unicorn mag je niet in de bek kijken.

Wij hebben Styla gekregen van VTech om deze uit te testten. Wij hebben deze gegeven unicorn daarom toch maar eens flink ‘in de bek gekeken’. Styla verrast ons iedere keer weer. Er zijn enorm veel verschillende functies. De adviesleeftijd van Styla Mijn Glamour Unicorn is vanaf 4 jaar. Mijn dochter is net 3 en is dol op haar Styla. Wel merk ik dat zij nog niet altijd de controle heeft over de verschillende functies. Ze kan inmiddels de kleuren zelf veranderen, Styla in slaap knuffelen en samen liedjes zingen. Voor haar is dat op dit moment genoeg. Ik denk dat kinderen die iets ouder zijn (4, 5 of 6) nog gerichter met haar kunnen spelen en ook meer van de andere opties zullen gebruiken.  Styla is heerlijk zacht, schattig en ik denk de droom van een heleboel meisjes. Het geluid heeft 2 verschillende standen. Mijn dochter is dol op de harde stand, zelf ben ik blij dat er ook nog een zachtere optie is 😉. Ons nieuwe huisdier slaapt iedere nacht op het nachtkastje van mijn dochter en in de ochtend wordt ik vaak wakker met de geluiden van mijn kletsende dochter en een pratende Styla.  Wat ons betreft een absolute aanrader dus!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments

comments

Delen:
Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107