Op weg naar een bikini body – review XLS Medical Max Strenght

Op weg naar een bikini body – review XLS Medical Max Strenght

Al even geleden schreef ik over mijn bikinistress. Na een heleboel smoesjes was er nog maar weinig tijd over om te werken aan een bikini body voor deze zomer. De uitspraak ‘Bikini body’s are made in winter’ slaat dus toch niet helemaal nergens op ;-). Helaas is de winter al even voorbij en is de komende winter ook nog niet direct om de hoek. Om het nu weer uit te stellen tot komend jaar winter (wel een mooi excuus) vond ik ook zo wat. Ik besloot dus toch maar alvast een beginnetje te maken. Doel bikini body wordt dus denk ik een mooie nieuwe jurk met kerst :-).

Begin juli besloot ik dus toch maar aan de slag te gaan. Alleen…hoe begin je nu zoiets? Dat een hongerdieet en extreem fanatiek sporten niet aan mij is besteed hadden jullie vast al wel begrepen. Ondertussen stond er halverwege juli een all inclusive vakantie op de planning.

Maar…

Ik zou niet meer met smoesjes komen en gewoon aan de slag gaan. Gezond eten en wat meer bewegen zou moeten lukken. Daarnaast vond ik in de mailbox van mijn blog een e-mail van XLS of ik één van hun producten zou willen reviewen. Ze zouden 10 poedersticks opsturen van XLS medical max strenght. Dit leek mij een mooie start in combinatie met gezond eten.

Wat is het?


Ik kreeg dit doosje opgestuurd met daarin 20 poedersticks. Op de beschrijving stond het volgende:
[otw_shortcode_quote border=”bordered” border_style=”bordered” background_pattern=”otw-pattern-2″]XLS Medical Max Strength beperkt de calorieopname van de belangrijkste voedingsstoffen: koolhydraten, suikers en vetten. Het bevat Clavitanol, dat de afbraak en absorptie van de voedingsstoffen beperkt. Dit leidt tot een beperktere calorieopname, u verliest meer gewicht dan met diëten en bewegen alleen. Het zorgt ook voor een daling van de bloedglucosespiegel. [/otw_shortcode_quote]

Hoe werkt het?

 • Neem 30 minuten voor de twee belangrijkste maaltijden van de dag één poederstick in.
 • Neem maximaal twee poedersticks per dag in.
 • Giet de inhoud van de poederstick niet in een drankje, maar direct in je mond. Wel mag je na afloop direct wat water nemen.

Mijn ervaring:

Zo gezegd zo gedaan… zo’n 2 weken voor mijn geplande all inclusive vakantie besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en het XLS pakketje eens uit te proberen.
Op de verpakking stond ‘fruitige smaak’. Vroeger had ik van die bruistabletten (vitaminepillen) waarbij dit ook op de verpakking stond. Gelukkig was de ‘fruitige smaak’ van XLS heel goed te doen. Doordat het kleine korreltjes zijn had ik zelf wel de behoefte om nog even wat water te drinken na afloop. De smaak is zeker niet verkeerd.

Wat ik lastig vond was om niet te vergeten om dit product 30 minuten voor de maaltijd in te nemen. Vaak rommelt mijn maag en denk ik ‘O ja, eten…’. Dit was dus even wennen. Het is dus wel handig om van tevoren te weten wanneer je ongeveer gaat eten.
Na een aantal dagen XLS merkte ik dat als ik de poeder 30 minuten voor het eten had ingenomen, ik na die 30 minuten eigenlijk nog helemaal geen trek had in eten. Het gaf mij het gevoel dat ik net een tussendoortje op had en nu alweer moest gaan eten. Het gevolg was dat ik minder ging eten omdat ik veel sneller een vol gevoel had.

Het resultaat:

Na 10 dagen van gezond eten, (iets) meer bewegen en XLS besloot ik alvast even op de weegschaal te gaan staan. Helaas was er bij mij nog niet veel resultaat te zien. Ik was zo’n 300 gram lichter, maar een aantal dagen later zat dit er ook weer aan.
Op het doosje staat dat je het product voor een langere tijd moet gebruiken om optimaal effect te krijgen. Misschien is 10 dagen dus ook wel tekort om echt resultaat te bereiken. Of misschien had ik anders (meer of juist minder) moeten eten of toch nog meer moeten bewegen om meer resultaat te krijgen. Een wondermiddel is het in ieder geval niet.

Het meest positieve was voor mij het hongergevoel wat een stuk minder werd. Door dit product 10 dagen te gebruiken at ik eigen geen ongezonde tussendoortjes meer. Ook na deze 10 dagen had ik hier veel minder behoefte aan.
Mocht je dit product ook eens willen proberen? Op de website van XLS medical kun je dit product (en andere producten) bestellen.

Comments

comments

Delen:

17 Reacties

 1. augustus 9, 2017 / 2:36 pm

  Mijn bikinibody moet vooral komen door oefeningen te doen. Slappe buik heb ik…… Maar die oefeningen vind ik gewoon zo stom….

 2. augustus 9, 2017 / 2:38 pm

  Ik sport sinds kort 2x per week en dat geeft ook nog niet veel effect op mijn gewicht. Ik zal toch ook beter op mijn voeding moeten gaan letten. En dat vind ik nou juist zo lekker 😉 Succes met afvallen!

 3. augustus 9, 2017 / 3:03 pm

  Fijn dat je geen ongezonde tussendoortjes meer at en minder trek kreeg in lekkere dingen. Dat maakt het wel makkelijker om er van te blijven denk ik.

 4. augustus 9, 2017 / 7:29 pm

  klinkt wel interessant. Vooral dat je geen trek had in tussendoortjes. Dat lijkt voor mij ideaal, ik snoep eigenlijk veel te veel.

 5. augustus 9, 2017 / 8:55 pm

  Ik zou zelf persoonlijk niet zo snel een middel gebruiken om af te vallen, wel doe ik af en toe een flinke detox. Niet om te lijnen maar wel om van mijn sugar grave af te komen…daarna lukt het weer beter om streng voor mijzelf te zijn. Succes!!

 6. augustus 10, 2017 / 5:29 am

  Ik heb zelf geen goede ervaringen met dit merk zal de producten dus ook niet snel nog eens proberen

 7. augustus 10, 2017 / 5:25 pm

  Ik ben van de meer beweging in plaats van diëten. Wisselend succes maar ik word altijd zo sjachereinig van minder eten.

 8. augustus 14, 2017 / 3:20 pm

  Persoonlijk hou ik nooit zo van dit soort producten. Maar het lijkt me wel top tegen het hongergevoel. Aangezien ik dit bijna ieder moment van de dag heb. Hihi.

 9. augustus 14, 2017 / 4:53 pm

  Ga je nog een review posten van wanneer je dit langer dan 10 dagen gebruikt hebt? IK ben echt benieuwd naar het resultaat.

 10. augustus 17, 2017 / 12:24 pm

  Jammer dat het niet het gewenste effect heeft gehad waar je op had gehoopt. Toch is door minder honger gevoel wel een soort van knop om. Hopelijk weet je dit vast te houden en gaan de kilo’s er vanzelf af!

 11. augustus 17, 2017 / 12:42 pm

  Als het voor jou werkt, waarom niet? Persoonlijk vind ik iedereen mooi op zijn/haar eigen manier. Zelf ben ik nogal petite en heb ik dit niet nodig. Jarenlang wilde ik juist gewicht erbij, maar nu ben ik eigenlijk wel tevreden.

 12. augustus 17, 2017 / 12:56 pm

  Misschien had je door het meer sporten wat extra spieren opgebouwd – en die wegen meer dan vet 🙂

 13. augustus 17, 2017 / 5:11 pm

  Ik ben best wel benieuwd wat het doet na een maand! Jammer dat het voor jou niet meteen het gewenste resultaat had, maar 10 dagen is nog niet zo lang. Waarschijnlijk zal je op langere termijn wel wat resultaat zien. 🙂

 14. augustus 18, 2017 / 5:17 am

  Ik kreeg er heel erg buikpijn van, dus ook heel kort gebruikt

 15. augustus 18, 2017 / 11:46 am

  Eigenlijk zou ik wel denken dat 10 dagen lang geen tussendoortjes eten wel iets meer op zou leveren dan 300 gram verlies..

 16. augustus 20, 2017 / 9:24 pm

  Het hongergevoel is voor mij ook altijd heel lastig. Ik ga nu ook een thee proberen die dit gevoel zou moeten onderdrukken. Hopelijk heeft deze wel wat langer effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107