De leukste uitjes met een dreumes

De leukste uitjes met een dreumes

Met een dreumes is het niet altijd gemakkelijk om leuke dingen te gaan doen. Activiteiten waarbij je dreumes moet blijven zitten werken nu vaak niet meer en voor veel pretparken is je dreumes nog net even te jong.

Gelukkig blijven er nog genoeg leuke dingen over om te doen deze zomervakantie. Ik zet een aantal uitjes voor je op een rijtje. Mocht je zelf nog leuke suggesties hebben.. Onze vakantie is nog niet voorbij! Leuke ideeën zijn altijd welkom ?.

 1. Monkey Town/ Ballorig

Monkey Town of Ballorig, ook wel bekend onder de naam krijspaleis, zijn uitjes waar Noah ontzettend van geniet. Daar waar we hem thuis de hele dag moeten waarschuwen en van de tafels en stoelen afhalen als hij daar weer eens op is geklommen mag hier alles. Klimmen, klauteren, springen, lekker gooien met de ballen in de ballenpak. Heerlijk voor als je een energieke dreumes hebt die even zijn energie kwijt moet. Tip! Ga niet als het buiten 34 graden is. Het is meer een uitje voor bij iets minder mooi weer!

Noah in Monkey Town IJsselstein

 1. Zwemmen

Zwemmen is zo’n activiteit die altijd wel leuk is. Wel merk ik dat je met een dreumes vaak niet de hele dag in een zwembad wilt zijn. Een bosbad in de buurt is heerlijk met mooi weer. Ze hebben vaak hele toffe baby en peuterbaden met een klein laagje water waar je dreumes lekker doorheen kan lopen en kruipen. Ook bij slecht weer zijn er prima binnenzwembaden om je een ochtend of middag te vermaken met je dreumes bij wat minder goed weer. Een heel luxe zwembad met veel verschillende glijbanen is nog niet nodig. Een zwembad met wat warmer water is vaak wel lekker. Vergeet niet om zwembadjes mee te nemen. Dit is in steeds meer zwembaden verplicht.

 1. Nijntje Museum

Een museum is misschien niet het eerste waar je aan zou denken bij een uitje met een dreumes. Toch is het Nijntje museum wel een echte aanrader. Wij wachten nog wel even tot Noah echt goed los kan lopen voordat we er naartoe gaan. Dit museum staat wel heel erg hoog op mijn lijstje en hoop ik binnen enkele weken te kunnen bezoeken. Noah is een echte Nijntje fan. In dit museum mogen ze overal op en in klimmen, kunnen ze op allerlei knopjes drukken en kastjes open maken. Eigenlijk dat wat ze thuis doen en niet mogen, kunnen en mogen ze hier wel ?.

 1. Restaurant Bruis in Blaricum

Misschien zijn er nog wel meer restaurants als dit, maar deze wil ik in ieder geval aanraden! Het zou goed kunnen dat je – naast even weg met je dreumes – ook gezellig even wilt bijkletsen met een vriendin. In dit restaurant kun je gezellig een kopje koffie doen, even lunchen of avondeten en zijn er meerdere toffe speelhoeken voor je dreumes. De speelhoek beneden vind ik het meest geschikt. Er zijn allerlei hoekjes naast elkaar gebouwd en je kunt aan een tafeltje ernaast gaan zitten om je dreumes niet uit het oog te verliezen. Je dreumes kan hier heerlijk spelen in bijvoorbeeld de keuken met allerlei potten en pannen of in de werkplaats met gereedschap. Erg leuk!

 1. Dierentuin of kinderboerderij

Enkele maanden geleden dacht ik nog dat Noah te klein was voor de dierentuin. Zijn belangstelling was niet enorm groot en heel vaak viel hij al in slaap voordat we goed en wel voorbij de kassa waren. Ook de wandeling naar de kinderboerderij was vaak net te lang om zijn ogen open te houden. De laatste maanden is dit heel erg veranderd. Hij vindt alle beesten geweldig. De kinderboerderij vindt hij misschien wel net zo leuk als de dierentuin. Deze vakantie willen we in ieder geval nog een keer naar het Dolfinarium. Ik ben benieuwd hoe hij dat zal vinden!

[otw_shortcode_quote border=”bordered” border_style=”bordered”]Geen geld of energie voor een uitje? Ook een klein zwembadje in de tuin, een zandbak of de speeltuin op de hoek is vaak al een plek waar je dreumes zich heerlijk kan vermaken![/otw_shortcode_quote]

Heerlijk thuis in zijn eigen zandbak!

Heb je zelf nog leuke tips voor uitjes met een dreumes? Deel ze dan hieronder! 

Comments

comments

Delen:

2 Reacties

 1. Fleur
  augustus 7, 2018 / 12:44 pm

  De geitenboerderij (er zijn er 3, 1 in Amsterdam, een in Zuid-Holland en eentje in de buurt van Utrecht) is erg leuk. Overal loopfietsjes, karren, speelgoed en kleine geitjes die je mag aaien en flesjes melk mag geven. Ook is er biks te koop voor grote geiten. Echt een aanrader met een lopende dreumes!!

 2. Lonneke
  augustus 7, 2018 / 12:45 pm

  Misschien niet in de buurt, maar wel tof: pretpark Mini Mundi in Middelburg. En restaurant Smullen&Spelen Almere Nobelhorst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489