Moederdagbloghop 2018 – Hop jij ook gezellig mee?

Moederdagbloghop 2018 – Hop jij ook gezellig mee?

Vandaag is het moederdag. Voor veel mensen is dat een hele bijzondere dag. Er zijn veel vrouwen die vandaag een hele fijne dag hebben.  Helaas zijn er ook vrouwen voor wie deze dag minder fijn is en misschien zelfs zwaar is doordat zij bijvoorbeeld hun moeder zijn verloren of zelf (nog) geen kindje hebben mogen krijgen. Deze dag maak ik vandaag voor al deze vrouwen een beetje extra bijzonder door jullie enthousiast te maken voor een hele leuke bloghop. Er doen wel 23 bloggers mee en er zijn heel veel leuke prijzen te winnen. Zeker de moeite waard om lekker even door te hoppen dus ?. Benieuwd naar wat je op mijn blog kunt winnen? Lees dan snel verder…

BLOGHOP

Mocht je helemaal nieuw zijn en je weet niet wat een bloghop is, dan leg ik het je even kort uit. Een bloghop is een soort online ‘ketting’ waar deelnemende bloggers aan gelinkt zijn. Je kunt dan van de ene blog naar de andere hoppen. Vandaar de naam ‘bloghop’. Als je een van mijn vaste lezers bent begin je vast bij mijn blog. Ik vertel je vandaag iets over mijzelf en wat je bij mij kunt winnen. Ook vertel ik je wie de volgende in de ‘ketting’ is, waar je weer aan een leuke winactie mee kunt doen. Als het goed is kom je aan het eind van het rondje weer terug op mijn blog.

EN WIE BEN IK?

En wie zit er achter deze blog? Nou, ik dus! Mijn naam is Marieke en ik ben 32 jaar. Op dit moment heb ik een actieve dreumes van 15 maanden rondlopen met de naam Noah.  Mijn blog bestaat ongeveer net zo lang als mijn lieve dreumes.  Bloggen is iets wat ik al heel lang wilde doen, maar uiteindelijk ben ik pas gestart tijdens mijn zwangerschapsverlof. Ik had toen tijd en vooral heel veel inspiratie en vragen. Ook vind ik het leuk als een soort ‘dagboek’ voor later. De naam van mijn blog is Babybanjo. Dit was de ‘koosnaam’ die ik mijn zoontje tijdens de zwangerschap gaf. Het stukje ‘banjo’ zit in zijn achternaam en ‘baby’ spreekt vast wel voor zich ? Doordat de zwangerschap een inspiratie was om te starten met bloggen besloot ik ook deze naam te gebruiken voor mijn blog.

Naast bloggen en mama zijn ben ik ook nog druk met mijn baan in het onderwijs. Drie dagen in de week werk ik als Intern Begeleider op een basisschool. Verder vind ik het heerlijk om lekker met ons gezin van alles te ondernemen.  Ook ben ik bezig met gezond eten en leven (en ook heus weleens niet) en deel ik dit ook met jullie. Mocht je nog meer willen weten, laat dan gerust even een reactie achter!

DOOR WIE BEN JE NAAR MIJ GELINKT EN NAAR WIE HOP JE VERDER?

Als het goed is, ben je via Minke naar mij gehopt. Net als ik blogt ook Minke over wat zij meemaakt als moeder. Wat ik heel tof vind aan haar blog is dat zij veel schrijft over het geloof.  Zo doet ze bijvoorbeeld ook aan Bible journaling en laat ze daar hele mooie creatieve ontwerpen zien!

Ik mag je doorsturen naar Ineke.  Zij komt uit Antwerpen en schrijft op haar blog Geeky Mom met veel humor en zelfspot. Ze heeft twee kinderen en is graag creatief bezig. Net als ik is ook zij nog op zoek naar tijd om meer te gaan sporten. Wie weet kunnen we elkaar nog eens motiveren om van de bank af te komen ?.

WINNEN DOE JE BIJ…

Geen bloghop zonder fantastische winactie! Al eerder schreef ik een blog over mijn favoriete kraamcadeautjes. Ik vertelde toen dat ik dol ben op gepersonaliseerde cadeautjes. Een aantal weken geleden werd ik benaderd door Origineel Kadootje en mocht ik een spiegel of geboortetegel uitkiezen en deze helemaal naar wens laten personaliseren! Dat hoef je mij natuurlijk geen twee keer te vragen. Het leek me erg leuk om het geboortekaartje van Noah op de spiegel te laten zetten. Bij Origineel Kadootje bedrukken ze de spiegels niet, maar graveren ze alles op de spiegel. Dit was het geboortekaartje wat ik opstuurde:

 

En dit is het prachtige resultaat geworden:

 

Ik heb voor de foto even een zwarte achtergrond gebruikt om de witte afdruk van de spiegel zo goed mogelijk op de foto te krijgen.

En nu het ALLERLEUKSTE !! Vandaag mag ik dezelfde spiegel weggeven aan 1 van mijn volgers. Misschien wil ook jij wel het geboortekaartje van jouw kindje op een spiegel? Of jullie trouwkaart? Het zou ook kunnen dat je een bijzondere spreuk of een gedicht  leuk vindt om te laten graveren.. Alles is mogelijk! Het is leuk voor op de babykamer, maar bijvoorbeeld ook voor in het toilet met een grappige tekst.

Enthousiast geworden?

HOE DOE JE MEE?

 • Like en deel het bericht op mijn Facebook pagina.
 • Laat in een reactie (hier of op Facebook) weten wat jij op deze spiegel zou willen laten graveren.
 • Voor een extra winkans; Like de facebookpagina’s van Origineel Kadootje en Babybanjo.

Je kunt meedoen tot en met 25 mei 2018. De winnaar krijgt  via deze blog en op mijn Facebookpagina bericht op zaterdag 26 mei 2018.  Heel veel plezier met het bezoeken van de andere blogs!

En de winnaar is:

 

Comments

comments

Delen:

28 Reacties

 1. Eline
  mei 13, 2018 / 7:19 am

  Wat een leuke winactie zou graag het geboorte kaartje van senne laten graveren als ik win?

 2. Anna
  mei 13, 2018 / 7:26 am

  ik doe graag mee… ik zou denk ik gewoon voor het geboortekaartje gaan of een mooie moeder / dochter tekst…

  Facebook: An Na

 3. Erika van koert
  mei 13, 2018 / 7:46 am

  Wat leuk ! Mijn zusje is over 2 weken uitgerekend. Lijkt me een leuk cadeau om te geven

 4. Natasja
  mei 13, 2018 / 8:22 am

  Oh wauw wat mooi dit. Ik zal denk ik mijn eigen geboortekaartje er wel op willen hebben.

 5. mei 13, 2018 / 8:23 am

  Ooooohhhh deze gegraveerde spiegel wil ik super graag winnen! We wilden toevallig toch al zoiets laten maken voor onze dochter Isabelle die in september geboren is. Ik like beide Facebook pagina`s en heb t bericht geliked en gedeeld!

 6. mei 13, 2018 / 8:31 am

  Ik hopte voorbij en wens je een hele fijne dag!

 7. Marloes
  mei 13, 2018 / 10:46 am

  Wat supergaaf! Ik denk een foto van mn twee meiden.

 8. Cynthia
  mei 13, 2018 / 11:27 am

  Wat leuk! Wij gaan 18-8-2018 trouwen en hebben net onze trouwkaarten verstuurd. Het lijkt me geweldig om deze om te zetten in een mooie spiegel! Wow!

 9. Anne Dierselhuis
  mei 13, 2018 / 12:03 pm

  Wat leuk ik zou graag als doopcadeau het geboortekaartje van ons neefje Lenn laten graveren in een spiegel. ??

 10. Erika panjer
  mei 13, 2018 / 1:29 pm

  Ik zou voor de tekst en naam gaan die op het geboorte kaartje komt maar ze zit nu nog veilig in mama’s buik ❤

 11. cobi
  mei 13, 2018 / 2:08 pm

  Wat leuk naturlijk van het geboortekaartje

 12. mei 13, 2018 / 5:54 pm

  Wat is hij mooi geworden! Ik heb er al 1 dus gun deze aan iemand anders.

 13. Moniek
  mei 13, 2018 / 7:25 pm

  De brief die ik vandaag met moederdag kreeg van dochterlief…
  Of anders haar geboortekaartje, al is dat al bijna 8 jaar oud 😉

 14. Claudia Diependaal
  mei 13, 2018 / 9:41 pm

  Ik zag laatst een leuke tekst voor op het toilet.

  #Goed je achterste vegen er zit nog KAKtussen en dan met een cactus erbij. Of ik geef het kado aan mijn zwangere zusje ze wordt voor het eerst mama op haar 40e en ik dus eindelijk tante. Ik ben wel al 3 keer oma maar nog geen tante ?

 15. Iris veldhuijsen
  mei 13, 2018 / 9:55 pm

  Ik doe graag mee
  1 juni verwachten wij ons eerste kindje.

  Ik zou als ik dit mocht winnen kiezen om het geboortekaartje erop te hebben.

 16. marion poeste thomas
  mei 14, 2018 / 3:15 am

  ?door de bloghop hier terecht gekomen. super leuk en wat een gave actie. ik zou zeker weten gaan voor het geboortekaartje van ons 5w oude meisje op een spiegel.wat een bijzonder idee

 17. Marian B
  mei 14, 2018 / 7:59 am

  Heel erg leuk! Dit zou ik heel graag cadeau doen aan mijn zusje die volgende maand gaat trouwen. Haar trouwkaart erop laat zetten of iets dergelijks, ik overleg dan nog even met mijn andere zus. Wat een leuke verrassing zou dat zijn!

 18. Else-Marie
  mei 14, 2018 / 11:02 am

  Wat een onwijs leuke spiegel! Ik zou het geboorte kaartje van mijn zoontje erop laten drukken voor zijn kamertje

 19. mei 14, 2018 / 10:47 pm

  Ah wat is die spiegel leuk! Ik zou er waarschijnlijk een tekst op laten drukken. Mijn motto is altijd Eigenwijs is ook Wijs. En dan inderdaad gewoon voor op het toilet. Ik doe graag mee.

 20. elisabeth maria martina
  mei 15, 2018 / 5:59 am

  wat een mooi gebaar, verras me maar met het geboortekaartje van kleinzoon quinn

 21. mei 15, 2018 / 8:30 am

  Wat een mooie prijs heb je voor jouw lezers!

 22. mei 15, 2018 / 9:38 am

  Grappig zeg! Dit doet me denken aan een nieuwe versie van die Delfblauwe tegeltjes van vroeger met dat ooievaartje erop.

 23. lottie
  mei 17, 2018 / 2:39 pm

  Voor mijn beste vriendin die vorige week is bevallen van haar eerste kindje, een zoontje!

 24. Nancy van Heck
  mei 17, 2018 / 8:14 pm

  Wat een leuk origineel cadeautje ik zou graag zo een mooie spiegel willen laten maken met de gegevens en een tractor erop waar mijn zoontje erg veel van hou voor mijn zoontje. Zodat ik hem een origineel mooi cadeau voor zijn 4 jarige verjaardag heb waar hij altijd naar kan kijken.

 25. Linda Smeets
  mei 24, 2018 / 5:19 pm

  Wat mooi en bijzonder! Ik zou graag het geboortekaartje van onze dochter op een spiegel willen laten graveren. Kortom, ik doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107