De nieuwste trend op theegebied: Trending Tea

De nieuwste trend op theegebied: Trending Tea

Vroeger hadden we thuis een abonnement op meerdere tijdschriften en de krant. Als kind was ik helemaal blij als het weer vrijdag was en de Donald Duck weer op de mat viel. Iedere week was het weer een klein feestje dat hij speciaal voor mij werd bezorgd. Toen ik wat ouder was werd het de Tina en het afgelopen jaar was ik vooral blij met de ‘Wij jonge ouders’.

De laatste jaren zijn er steeds meer verschillende soorten abonnementen bijgekomen. Je kunt nu ook je eten laten bezorgen in een doos met recepten erbij of bloemen. Makkelijk? Zeker!

Maar wist je dat je ook een abonnement kunt nemen op thee? Trending Tea is een heel nieuw concept en omdat ik altijd wel heel blij wordt van een lekkere kop goede thee wil ik jullie iets meer vertellen over deze interessante formule.

 Een thee abonnement

Overdag ben ik altijd ontzettend druk. Mijn leven bestaat grotendeels uit rennen en vliegen en zodra mijn zoontje Noah op bed ligt en het huis is opgeruimd kruip ik heerlijk op de bank met een kop thee.

Nu heb ik wel gemerkt dat er in mijn theedoos al jarenlang dezelfde smaken zitten. Een heel groot avontuur is mijn theedrinkleven tot nu toe niet geweest. Tot afgelopen week…

Een avontuurlijke theedrinker

Sinds afgelopen week ben ik officieel een avontuurlijke theedrinker geworden. Ik kreeg namelijk een abonnement van Trending Tea met daarin 3 verschillende smaken thee en een zakje met diffusers.

De 3 verschillende smaken thee die ik heb gekregen kwamen uit 3 verschillende categorieën: kruiden (vit en vitaal), rooibos (rooibos vanille) en zwarte thee (winterthee). De laatste twee smaken zijn absoluut mijn favoriet.

Bij de thee zit een kaartje waarop de ingrediënten beschreven staan. Op de achterkant staat een zet advies (hoeveelheid thee en hoe lang je het in moet laten trekken).

Ik werd verrast met deze 3 soorten thee. Misschien vind je het idee wel leuk, maar wil jij graag zelf kiezen welke thee je drinkt. Dat kan ook bij Trending Tea. Op de website kun je alle soorten thee ook gewoon los bestellen. Of misschien vind je een verrassing wel leuk, maar heb je een duidelijke smaak. Je kunt dan op de website een smaakprofiel samenstellen.

De ervaren theedrinker

Na het jarenlang drinken van meerdere kopjes thee per dag durf ik mijzelf wel een ervaren theedrinker te noemen. En als ervaren theedrinker kan ik hierbij aangeven dat de thee van trending tea echt heel erg lekker is. Van deze 3 soorten thee ben ik het meest dol op de rooibos vanille. Deze thee heb ik ook weleens van de supermarkt. Ik vrees dat ik nu verwend ben en de supermarkteditie niet meer ga kopen. De thee van Trending Tea smaakt heerlijk zacht en je proeft hier ook echt de vanille. Ook bij de winterthee en de groene thee zijn de ingrediënten duidelijk te proeven in je thee.

Ik ben enthousiast! Wil jij het ook eens proberen? Als je nu een abonnement neemt voor (minimaal) 3 maanden, dan krijg je de eerste maand gratis. Dit kun je doen door de actiecode ‘MAANDGRATIS’ in te vullen op de betaalpagina op de website. Je hebt al een abonnement vanaf €9,95 per maand.

*Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking. De producten heb ik gekregen. Dit heeft geen invloed op mijn mening.

Comments

comments

10 Reacties

 1. april 16, 2018 / 7:16 pm

  Ik ben ook helemaal om hoor. Losse thee is veel lekkerder. Maar af en toe een snel zakje is niet verkeerd. Ik heb inmiddels ook echt mijn voorkeuren voor bepaalde smaken. Maar je laten verrassen kan zeker leuk zijn. Ook heel leuk om zoiets cadeau te geven

 2. april 16, 2018 / 7:23 pm

  Klinkt leuk en lekker! Ik drink zelf ook meerdere koppen thee per dag dus ik ga hier zeker even naar kijken x

 3. april 17, 2018 / 4:57 am

  Vooral rooibos vanille lijkt me erg lekker. Maar kan me idd voorstellen dat je hierna verwend bent en eigenlijk alleen deze nog zou willen ? prijs valt reuze mee trouwens.

 4. april 17, 2018 / 6:42 am

  Ik heb juist zoveel abonnementen weggesaneerd dus ik zal dit niet zo gauw doen. Maar het is wel een origineel idee. Ook wel als cadeautje bijvoorbeeld.

 5. april 17, 2018 / 7:32 am

  Wat leuk zo’n thee abonnement. ideaal om eens cadeau te doen ook!

 6. april 17, 2018 / 10:21 am

  Wat leuk zo’n abonnement. Ik ben een enorme theeleut dus ga zeker even een kijkje nemen

 7. Anneke
  april 17, 2018 / 8:47 pm

  Al enkele jaren een losse thee-drinker. En kies daar thuis ook altijd voor. Wat veel mensen niet weten is dat thee lekker blijft in het donker. Dus geen doorzichtige zakjes en niet in een glazen potje bewaren. Dan wordt het nog meer genieten! Een abonnement is niet-echt wat voor mij. Lekker uitzoeken, en dus ruiken in een theewinkel heeft bij mij de voorkeur.

 8. april 23, 2018 / 5:46 am

  ik ben zelf niet zo van de losse thee. Veel te veel gedoe whaha

 9. april 23, 2018 / 5:41 pm

  Ik vind losse thee wel erg lekker, maar om daar nou een abonnement voor af te sluiten? Hoe verzinnen ze het haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489