Komt wel goed schatje | Winactie Roosvicee

Komt wel goed schatje | Winactie Roosvicee

Roosvicee was deze zwangerschap mijn absolute zwangerschapscraving. De mensen van de catering van het ziekenhuis vroegen al niet meer wat ik wilde drinken en schonken de Roosvicee alvast voor me in. Als mijn zoontje Noah bij mij op bezoek kwam in het ziekenhuis, dan waren zijn eerste woorden altijd ‘dorst’ en ‘vicee’. Ik ben dus niet de enige die hier dol op is! Toen Noah dan ook het gepersonaliseerde pakket zag van Roosvicee was hij dolgelukkig! We hebben er dan ook echt even ons momentje van gemaakt…

‘Komt wel goed schatje – moment’

Wij hebben veel van dit soort momenten gedurende de dag. Het is een uitspraak die ik mezelf regelmatig hoor doen. Het leven is niet altijd makkelijk voor een peuter. Zo wil je pindakaas op je brood en krijg je appelstroop.. Of je wilde een groen rietje en mama durft je een oranje rietje te geven, of nog erger, je rietje te vergeten… Als we dan heerlijk samen een glaasje roosvicee kunnen delen en kunnen ‘proosten’ en ervan genieten dat we gewoon lekker samen zijn, dan ben ik een hele gelukkige mama!

Win win win…

Van Roosvicee kreeg ik een heel leuk gepersonaliseerd pakketje. De komende tijd hebben we dus nog veel van deze mooie momentjes samen. En het allerleukste is dat ik ook 1 van mijn volgers blij mag maken met zo’n tof pakketje!

Wil jij graag kans maken op het gepersonaliseerde pakket van Roosvicee?  Doe dan vooral mee met de winactie, let wel op dat je de volgende stappen neemt om kans te maken op het pakket.

 • Like Babybanjo op Facebook en op Instagram.
 • Laat weten wat jouw ‘komt wel goed schatje – moment’ is en welke 2 namen er op de flessen moeten komen te staan als jij wint!
 • Je kan meedoen met deze winactie tot en met 1 februari 2019. Op 2 februari 2019 maak ik de winnaar bekend op Facebook en onder deze blogpost!

 

 

En de winnaar van het Roosvicee pakket is…..

Ingrid Langstraat!

Gefeliciteerd!

Stuur binnen 8 dagen even een e-mail met je adresgegevens en de 2 namen die op de flessen moeten naar info@babybanjo.nl. Het pakket wordt dan naar je opgestuurd!

Comments

comments

Delen:

6 Reacties

 1. Marjolein
  januari 22, 2019 / 9:25 pm

  Wauw! Ik heb op insta gereageerd! Toffe winactie. Succes met kiezen. En ik ben zo blij dat alles goedgevonden is. Heb je zwangerschap gevolgd en vond het rete spannend!

 2. januari 22, 2019 / 9:27 pm

  Leuk! De namen moeten natuurlijk Casper en Ruben zijn. Het komt wel goed schatje was vandaag tien Ruben het echt niet lukte om zelf zijn brood te smeren. Zo frusterend voor hem, maar echt het komt wel goed schatje. Dan kan je het wel zelf.

 3. Anna wienen
  januari 22, 2019 / 10:38 pm

  Als mijn dochter zich niet lekker voelt..
  Anna en Julia

 4. januari 22, 2019 / 10:57 pm

  Superleuk dit!

  Voor mijn jongste zoontje Odin van inmiddels bijna 4 geldt dat ‘Komt wel goed, schatje’ wel heel letterlijk. Sinds hij 3 maanden oud is heeft hij al zoveel ziekenhuisbezoekjes, onderzoeken en opnames gehad om achter de oorzaak van zijn chronische bloedarmoede te komen. Naast de medicijnen dronk hij de afgelopen jaren daarom op doktersadvies dagelijks roosvicee ferro (omdat daar extra ijzer in zit). We hebben twee weken terug te horen gekregen dat het erop lijkt dat hij eroverheen gegroeid is. Geen roosvicee ferro meer, maar in plaats daarvan ‘normale’ roosvicee die zijn broer ook mag drinken (en die ook veel lekkerder is).

  Namen die erop mogen: Dex en Odin

  (Volgde je al op FB en Insta)

 5. J.E.
  januari 23, 2019 / 6:20 am

  Mijn komt goed momentje… Zoveel momentjes met een peuter van 2,5 jaar die niet meer slaapt overdags en een zwangerschap gekenmerkt door misselijkheid en enorme vermoeidheid. Deze mama lost het met creativiteit op, tv kijken op het moment dat mama even slaapt op de bank, wat minder huishouden of papa wat meer laten doen.

  Maar ook voor het kleine zetje wat onze dochter af en toe nodig heeft om te ervaren dat ze dingen super goed zelf kan. En door te oefenen komen we steeds verder😊

  De naam van onze dochter zou er op mogen en een mooie voor de baby

 6. Ingrid
  januari 24, 2019 / 9:59 am

  Mijn jongste zoontje had een slechte start en mag niet veel dingen eten en drinken vanwege zijn allergieën. Hij vindt dat vreselijk jammer..en samen speuren we alle winkels en sites af naar lekkers voor hem. Roosvicee…dat mag hij wel en daar is hij blij mee! Steeds als hij er verdrietig om is zeggen we…komt wel goed schatje!
  Graag zou ik zijn naam en die van zijn zus op de flessen hebben…dat vinden ze supergaaf!
  Hugo en Dagmar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107