De zoektocht naar een goed(e)(kope) zonnebril

De zoektocht naar een goed(e)(kope) zonnebril

Ken je dat? Heb je net een nieuwe zonnebril, leg je hem even op de autostoel zodat je je handen vrij hebt om de maxicosi in de auto te zetten en de andere spullen te halen en voordat je het weet ga je er bovenop zitten. Niet? Nou…ik wel! Deze situatie is mij al meerdere malen overkomen. Niet alleen bij de autostoel, maar ook op een aantal andere plekken. Drie keer is helaas ook niet scheepsrecht in dit geval.

Vanaf de derde keer heb ik wel besloten dat dure zonnebrillen niet aan mij zijn besteed. Op dit moment heb ik 3 zonnebrillen. Mocht ik er dus op 1 gaan zitten, staan of er bijvoorbeeld één pletten doordat ik een watermeloen in mijn tas gooi (jaja is ook gebeurd), dan heb ik altijd een reserve!

Wel lastig is het vinden van een goedkope zonnebril die ook nog een beetje lekker zit.  Veel zonnebrillen knellen, doen pijn achter mijn oren of laten een afdruk achter op mijn neus.

Samenwerking

[otw_shortcode_quote border=”bordered” border_style=”bordered” background_pattern=”otw-pattern-2″]Toen all cheap sunglasses mij mailde dat ik een zonnebril mocht uitzoeken was ik dan ook erg nieuwsgierig. De prijzen vallen helemaal binnen mijn ‘range’. De brillen zijn inderdaad ‘all cheap’. Op de website zijn heel veel verschillende modellen te zien. De avonturier in mij wilde losgaan en een bril met spiegelglazen of ‘houten’ frame bestellen. Toch besloot ik uiteindelijk maar te kiezen voor een iets gangbaarder model. Ik koos voor het model ‘Beverly Hills’. De prijs van deze bril is €7,95.  Best een fancy naam voor zo’n goedkope bril, toch?[/otw_shortcode_quote]

Mijn ervaring…

Deze bril combineert mooi met elke outfit. Na het bestellen had ik de bril de volgende dag al in huis. Heel erg handig, want nu kon ik hem mooi direct uitproberen op Fuerteventura. De bril werd geleverd in een brillenhoesje en er zat ook een doekje bij om de bril schoon te maken. Best fijn met al die zonnebrandcrèmevingers erop ;-)! Deze bril zat direct fijn. Hij blijft goed zitten en ik heb er heerlijk mee kunnen lezen in de zon.

De prijskwaliteit verhouding is wat mij betreft absoluut oké. Er zijn brillen voor hetzelfde bedrag die een heel stuk minder comfortabel zitten. Ook leuk dat er veel verschillende modellen te koop zijn.

Dus…. Ben je net zo onhandig als ik? Of heb je graag meerdere brillen op verschillende plaatsen liggen? Dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website van allcheapsunglasses.

 

Deze blogpost is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.  

Comments

comments

Delen:

15 Reacties

 1. juli 24, 2017 / 10:39 am

  Mooie zonnebril voor weinig geld. Gebeurd mij helaas ook nog wel eens dat ik mijn zonnebril kapot maak dus je bent niet de enige

  • Marieke
   Auteur
   juli 25, 2017 / 9:21 pm

   Fijn dat ik niet de enige persoon is die wat onhandig is met zonnebrillen 😉

  • Marieke
   Auteur
   juli 25, 2017 / 9:21 pm

   Fijn dat ik niet de enige persoon ben die wat onhandig is met zonnebrillen 😉

 2. juli 24, 2017 / 10:48 am

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik altijd erg zuinig ben met mijn brillen en daarom ook een duurdere bril draag. Ik vind het gewoon fijner..

  • Marieke
   Auteur
   juli 25, 2017 / 9:22 pm

   Als je er zuinig op bent kan ik me dat ook goed voorstellen. Ik ben er niet bewust niet zuinig op… het overkomt me… onhandig!

 3. juli 24, 2017 / 10:50 am

  Zelf stel ik best hoge eisen aan een zonnebril. Hierdoor is mijn goedkoopste €129,-. We zoeken altijd eerst het model uit, dan welk type glas erin zit en welke technieken erin gebruikt zijn. Het is natuurlijk wel wat je portomonee toe staat. Zelf geef ik liever meer uit aan een goede zonnebril, dan een handtasje. Je hebt namelijk maar 1 paar ogen en die moeten je hele leven mee.

  • Marieke
   Auteur
   juli 25, 2017 / 9:23 pm

   Belangrijk om inderdaad goed voor je ogen te zorgen. Ik probeer met mijn lichte huid vaak zoveel mogelijk uit de zon te blijven :).

 4. juli 24, 2017 / 11:11 am

  Nice! Een simpele, toch mooie zonnebril die ook nog eens overal bij staat en ook nog eens niet super duur is. Goede aankoop dus!
  Liefs,
  Elles

 5. juli 24, 2017 / 12:08 pm

  Dat is echt goedkoop voor een bril. Ik snap dat je er 3 hebt. En mooi is die ook. 🙂

 6. juli 24, 2017 / 12:13 pm

  Ik vind hem ontzettend mooi! Zeker voor die prijs zou ik hem kopen!

 7. juli 24, 2017 / 12:35 pm

  Fijn dat je voor een vriendelijke prijs een leuke zonnebril kunt kopen. Ik moet helaas gewoon al een bril dragen, en heb daarom zelden een zonnebril op.

  • Marieke
   Auteur
   juli 25, 2017 / 9:24 pm

   Heb je geen zonnebril met glazen op sterkte? Een goedkope zonnebril zit er dan helaas (vaak) niet in… 🙁

 8. Daphne
  juli 26, 2017 / 8:39 pm

  Leuke zonnebril, en heerlijk dat die dan ook zo lekker cheap is! Zeker eens even kijken

 9. juli 27, 2017 / 10:04 am

  Het belangrijkste aan een bril vind ik dat de glazen het felle zonlicht goed “dimt”. Ik heb snel last van pijnlijke of tranende ogen in de zomer, omdat er vaak zo’n fel licht is dan.

 10. augustus 15, 2017 / 7:00 am

  Wat een snelle service. Ik raak mijn zonnebril nog wel eens kwijt, dus ik ga zeker eens in de webshop kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107