De grote wintershoplog #1 – Primark

De grote wintershoplog #1 – Primark

In mijn laatste tientje van de maand vroeg ik jullie om hulp. Ik kon nergens leuke jongensvesten vinden voor de winter. Veel mensen gaven toen als advies om eens bij de Primark te kijken.

Dit weekend was het dan zover! Wij brachten even een bezoekje aan de Primark. En het is gelukt hoor! Wij hebben leuke vesten (en nog een heleboel meer) gekocht. Omdat veel leuke dingen niet passen binnen mijn ‘tientje van de maand’ budget deel ik de items maar even in een aparte shoplog.

Maak jullie vooral geen zorgen over het ‘tientje van de maand oktober’ . Ik heb al weer genoeg leuke items om die blog ook te vullen ?!

 

Mijn aankopen

 1. Vesten en truien

Voor de herfst en winter was ik heel druk op zoek naar leuke vesten en truien.  Het leuke gebreide grijze vest op de foto kocht ik in maat 80 voor €9,-. De kleding van de Primark vallen vaak iets kleiner uit, dus zo kan hij het in ieder geval voorlopig nog aan. Het zwarte vest met de capuchon kochten wij in maat 86. Deze zag er namelijk niet heel erg groot uit. Dit vest is helemaal gevoerd van binnen en kunnen we dus voorlopig zelfs als jas gebruiken. De prijs van dit vest was €11,-.

Daarna zag ik nog de foute kersttrui. Deze kon ik niet laten liggen. Het wordt Noah zijn eerste kerst dit jaar. Hij moet dan natuurlijk wel in stijl de kerstdagen doorbrengen. I.v.m. het schoonhouden van kleding zal ik wel meerdere kerstsetjes moeten aanschaffen, dus deze trui is alvast een deel van kerstsetje nummer 1. Zodra ik zijn kerstoutfits compleet heb zal ik deze met jullie delen. De foute kersttrui kostte €8,-.

 

 1. Een stoere blouse

In Noah zijn kast hangen niet zoveel blousejes omdat ik nooit zin heb om te strijken. Toch kon ik deze niet laten liggen. De tekst maakt deze blouse heel erg stoer. Er zit ook nog een grijs t-shirt bij. Voor deze twee dingen samen betaalde ik €10,-.

 

 1. Joggingbroeken en coltruien

Er hangen meerdere spijkerbroeken in de kast, maar nu Noah de hele kamer doorkruipt vind ik joggingbroeken toch wel heel erg handig. Deze twee broeken zijn lekker dik en dus heel geschikt voor de winter. Voor de twee broeken samen betaalde ik €7,-.

Daarnaast kocht ik ook nog twee coltruien. Altijd handig voor onder een vest of trui deze winter. Zijn nek is dan niet zo kaal en het is lekker warm. De twee truitjes samen kostten €5,50.

 

[otw_shortcode_quote border=”bordered” border_style=”bordered”]Dit waren mijn aankopen van de Primark. Heerlijk dat de nieuwe collectie er weer was. Er waren ook veel leuke winterjassen. Ben jij al bezig met shoppen voor de winter? Waar moet ik ook nog even langs voor leuke winteraankopen? Welke items mogen in jouw kledingkast niet ontbreken?[/otw_shortcode_quote]

Comments

comments

Delen:

19 Reacties

 1. oktober 8, 2017 / 6:52 pm

  Ha, dat rendiertruitje hebben wij ook ongeveer! Je vindt er toch altijd wel wat voor kids he? Supertoffe koopjes heb je gedaan!

 2. oktober 8, 2017 / 6:55 pm

  Heel leuk!! Ik vind de primark zelf ook altijd heel fijn. Je hebt goed ingeslagen!

 3. oktober 8, 2017 / 7:01 pm

  Ah fantastisch geslaagd zeg! Ik vandaag ook bij de Primark, zal er ook een shoplog van maken

 4. oktober 8, 2017 / 7:35 pm

  oh die kersttrui met het rendiertje op is zo schattig. Leuke dingetjes heb je gekocht.

 5. Ilona
  oktober 8, 2017 / 8:29 pm

  Ik ben helemaal verkocht aan je kersttrui ? Die is echt super mooi! Ik heb zelf nog dringend nieuwe sweaters nodig 😉

  Ilona

 6. oktober 9, 2017 / 4:59 am

  Ik vind die kersttrui met Rudolph zo leuk. Wat een mooie kleertjes heb je gekocht!

 7. oktober 9, 2017 / 5:22 am

  Je bent goed geslaagd! Primark kun je altijd wel slagen hè en je betaald niet de hoofdprijs.

  Wij waren voeg jaar met zijn 5 in een foute kersttrui?

 8. oktober 9, 2017 / 5:23 am

  Ik moet ook nodig weer even naar de Primark ? Leuke dingen heb je geshopt!

 9. oktober 9, 2017 / 7:37 am

  Supermooie items heb je geshopt! Ik ga ook echt heel graag naar de Primark!

 10. oktober 9, 2017 / 8:04 am

  oooh die kersttrui is zooooo schattig! Ik heb onlangs 1 gescoord op de rommelmarkt met een mega rendier op voor mijn zoontje! Ik heb inderdaad al serieus ingeslagen voor de winter want brrrr het is zo koud geworden!

 11. oktober 9, 2017 / 10:21 am

  De sweaters vind ik super leuk, echt super schattig!

 12. oktober 9, 2017 / 11:00 am

  Wat ben je goed geslaagd zeg! Ik vind vooral het grijze vest helemaal geweldig <3

 13. oktober 9, 2017 / 11:01 am

  Superleuk en chapeau dat je het richting de primark waagt. Ik ben denk ik de enige die zo-niet fan is van die winkel. Maar misschien ga ik gewoon steeds op het verkeerde moment en is het er dan v4eel te druk

 14. oktober 9, 2017 / 12:54 pm

  Super leuk shoplog! Ik ga er ook 1 keer in de zoveel tijd heen om heel wat in te slaan voor de kids. Super handig die primark! Dat truitje met Rudolf ook erg leuk!

 15. oktober 9, 2017 / 5:51 pm

  Ik moet ook nodig naar de Primark! Gelukkig kan ik over 5 weken losgaan?. We weten natuurlijk helemaal niet wat het weer doet in Portugal. Dus maart van alles wat kopen haha

 16. oktober 9, 2017 / 7:08 pm

  Ja Primark kan je leuke dingen vinden voor een goedkoop prijsje !

 17. oktober 10, 2017 / 8:29 am

  Goed geslaagd. Ik heb laatste 3 paar winterlaarsjes voor mijzelf gekocht bij Primark. Het blousje voor je zoontje vind ik ook erg mooi!

 18. oktober 16, 2017 / 8:22 am

  Ik heb het niet zo op primark, maar je hebt een leuke smaak voor de kleine man! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107