De babybox van Newpharma

De babybox van Newpharma

Terwijl ik mijn dagen slijt in mijn ziekenhuisbed komen er thuis nog steeds veel leuke pakketjes binnen. Naast alle kaarten en brieven die ik ontvang, word ik ook hier erg blij van.

Eén van de leukste pakketjes die afgelopen week binnen kwam is de babybox van Newpharma .  Newpharma is de eerste Belgische online apotheek en werd opgericht in 2008. Ze verkopen daar meer dan 30.000 (!) producten. Deze babybox is niet alleen erg fijn voor de baby straks, maar ook ik kan het ziekenhuisverblijf hierdoor met de nodige fantasie een beetje ombouwen tot een kuuroord. Bedje, zonnetje, tijdschrift en de producten uit de babybox. Benieuwd wat erin zit? Lees dan snel verder!

Producten voor de baby

Een aantal producten in deze box zijn een cadeautje voor de baby. Zo zit er een mooie witte badhanddoek in voor ons kleintje. Ook een lief BIBI speentje en de Galenco baby lichaamsmelk mogen niet ontbreken in deze box. Als laatste zit er ook een micellair water van Bioderma speciaal voor baby’s en kinderen om hun huidje goed te kunnen reinigen. Dit laatste product zie ik mezelf nog niet direct gebruiken, maar je weet maar nooit…

Producten voor mama en baby

In deze babybox is ook aan de mama gedacht. Eén van mijn favoriete producten uit deze door is de Bepanthen Sensi crème . Hier in het ziekenhuis heb ik heel snel last van een droge huid. Deze crème is daar echt perfect voor. Deze crème heeft een subtiele geur. Het ruikt net als de andere Bepanthen crèmes, alleen lijkt deze geur iets minder sterk. Het grote voordeel van deze crème is dat deze gemakkelijk uitsmeert en heel snel intrekt. Het plakt niet en helpt heel erg snel! Deze crème is te gebruiken voor kinderen vanaf 3 maanden. Ik vermoed dat ik tegen die tijd al een nieuwe tube moet bestellen ?.

Producten alleen voor mama

In de doos zitten nog twee producten van VICHY. Een reinigingsmelk en een aftersun . De aftersun verwacht ik voorlopig niet te gebruiken. De reinigingsmelk heb ik nu al een aantal dagen gebruikt. Beide producten ruiken heerlijk en prikken niet op mijn gevoelige huid. Als laatste nog een spray van Avène. Ik heb dit product wel getest, maar nog niet op een geïrriteerde huid. Of het werkt kan ik jullie dus nog niet vertellen. Het lijkt een fijn product om bijvoorbeeld je benen in het sprayen na het scheren in de zomer.

Ik ben enthousiast over deze babybox. Een leuk pakketje waarvan ik de meeste producten nu of straks goed zal kunnen gebruiken. Ik heb een gevoelige huid en daardoor heb ik snel last van irritatie of een branderig gevoel na het gebruiken van producten. Alle producten in deze box voelden gelukkig prettig aan. Een absolute aanrader wat mij betreft, met bovenaan mijn lijstje de Bepanthen Sensi crème!

Enthousiast geworden over (één van) deze producten? Op de linkjes kun je de producten zelf ook bestellen.  

Comments

comments

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489