Deze partner moet je zoeken als je zelf niet wilt worden gestoken door muggen!

mug

Misschien herken je het wel. Jij bent nachtenlang druk met het vangen van muggen en wordt evengoed in de ochtend wakker met armen en benen vol muggenbulten, terwijl je partner er heerlijk doorheen slaapt en ook nog eens niet wordt gestoken. Blijkbaar ben jij aantrekkelijker voor muggen dan je partner. Heb je nog geen partner? Wellicht is het dan een idee om een partner te zoeken die niet alleen aantrekkelijk is voor jezelf, maar ook voor de muggen ;-). Om te weten wat je als zoekopdracht moet intypen op je datingprofiel, zet ik hieronder even de feiten op een rij.

Waarom nou jij?

20% van de mensen krijgt ongeveer 80% van de muggenbeten. Of je aantrekkelijk bent voor een mug hangt af van verschillende factoren. Deels komt dit door genetische samenstelling, dit kun je helaas niet veranderen. Toch zijn er (gelukkig) factoren waar je wel iets aan kunt veranderen. Alleen vrouwtjesmuggen steken. Dit doen ze omdat ze het bloed van zoogdieren nodig hebben voor de ontwikkeling van hun eieren. Eigenlijk ben je dus een soort onvrijwillige bloeddonor en help je de muggenpopulatie in stand houden. Zit je hier nu niet zo op te wachten, dan zijn er gelukkig een aantal dingen die je kunt doen.

Tinder

Tinder is de ideale datingsite om de perfecte man te vinden waar muggen dol op zijn. Waarom de muggen er zelf nog niet op gekomen zijn om Tinder te bekijken begrijp ik eigenlijk niet.  Benieuwd naar welke mannen (of vrouwen) muggen vooral als match zien? Handig om te weten als je gaat swipen.

  1. Donkere kleur kleding.

Muggen zijn niet gek op licht. Niet op licht van de lamp, maar ook niet op lichte kleding. Zoek dus vooral naar mannen die graag donkere kleding dragen.

  1. Bloedgroep

Een leuke openingsvraag die je kunt stellen is: ‘Wat is je bloedgroep?’. Mensen met bloedgroep O worden vaker gestoken dan mensen met bloedgroep A of B.

  1. Sporters of zweters

Mensen die sporten zijn aantrekkelijker voor muggen door het melkzuur dat via zweet wordt afgescheiden. Muggen worden ook blij van mensen die niet sporten, maar wel veel zweten. Ook fijn om zo’n partner te hebben voor de winter trouwens. Heerlijk om je koude voeten tegen aan te leggen.

  1. Alcohol

Buiten een paar biertjes uitdelen en zelf lekker aan een spa rood? Het kan zo zijn voordelen hebben. Mensen die alcohol hebben gedronken zijn aantrekkelijker voor muggen. Dit begint zo ongeveer verschil te maken vanaf 3 blikjes bier…

  1. Kooldioxide in adem

Mensen die meer kooldioxide uitstoten zijn aantrekkelijker voor muggen. Dit zijn bijvoorbeeld mensen die zwanger zijn, of mensen met meer gewicht.

Je huidige partner liever houden?

Heb je al een partner die niet past in bovenstaand plaatje, maar wil je deze toch graag houden?  Je kunt jezelf dan beschermen door te slapen onder een klamboe of een hor voor je raam te plaatsen.  Ook slapen met de ventilator aan is een goede oplossing, muggen houden namelijk niet van wind. Als laatste kun je je insmeren met middelen die deet of eucalyptusolie bevatten.

Comments

comments

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489