Hoera! Genomineerd voor de Liebster Award!

Hoera! Genomineerd voor de Liebster Award!

Afgelopen vrijdag kreeg ik het leuke nieuws! Ik ben genomineerd voor de Liebster Award! Super tof natuurlijk, zo’n Award! Ik was ook direct heel enthousiast.

De Liebster Award is een virtuele prijs voor nieuwe en beginnende bloggers, die uitgereikt wordt door andere bloggers. Super leuk dus!

Ik werd genomineerd door thebestofbo.  Zij heeft zelf ook een hele leuke blog trouwens, dus neem gerust even een kijkje! ?

 

En nu?

Ok! En dan? Ja.. precies. Nu mag ik zelf ook 5 andere bloggers nomineren. Gelukkig hoefde ik niet lang te zoeken. Ik ken genoeg leuke nieuwe en beginnende bloggers met geweldige blogs die ik wel aan jullie wil voorstellen. Dat komt dus straks!

Ik heb een 5 vragen bedacht voor deze bloggers die zij voor jullie kunnen beantwoorden. Zo kunnen jullie ze nog een beetje beter leren kennen. Zelf zal ik deze vragen ook voor jullie beantwoorden!

 

De vragen (en direct ook maar mijn antwoorden)

 1. Wat doe je als je niet kunt slapen?
 2. Hoe bedenk jij het avondeten? En hoe kies je het eten voor de hele week?
 3. Wat was je grootste droom als kind?
 4. Wat staat er op de homescreen van je telefoon?
 5. Wat is jouw ultieme tip voor beginnende bloggers?

 

 1. Wat doe je als je niet kunt slapen?

Als ik niet kan slapen dan kijk ik Netflix. Ik ben nu bezig met de serie ‘Orange is the new black’. Het voordeel van deze serie is dan een aflevering lekker lang duurt. Vaak voel ik halverwege mijn ogen al dichtzakken. Heerlijk ?. Dit is eigenlijk altijd mijn vaste avondritueel.

 

 1. Hoe bedenk jij je avondeten? En hoe kies je het eten voor de hele week?

Dat is hier nog weleens een dingetje! Voorheen maakte ik altijd een mooie planning voor de hele week. Dat zou eigenlijk weer moeten. Nu zie ik er best wel tegenop om weer iets te verzinnen. Dit is met name een probleem op mijn werkdagen. We eten dus heel vaak hetzelfde. Binnen nu en een maand wil ik hier verandering in brengen! Deze week al rustig gestart met het maken van een planning (voor alles, incl. eten).

 

 1. Wat was je grootste droom als kind?

Als kind schreef ik altijd in vriendenboekjes dat ik ‘mama en juf’ wilde worden. Dit is beiden gelukt. Op dit moment werk ik als intern begeleider en ben ik mama van lieve Noah. Fantastisch om deze beide ‘doelen’ te hebben mogen bereiken.

 

 1. Wat staat er op de homescreen van je telefoon?

Op mijn homescreen staat een hele lieve foto van mijn vriend met Noah in het zwembad. Heerlijk om meerdere momenten op mijn (werk)dag even naar de foto te kijken van mijn 2 grote liefdes!

 

 1. Wat is jouw ultieme tip voor beginnende bloggers?

Begin er alleen aan als je heel veel plezier hebt in het schrijven van blogs. Bloggen is investeren. Geld, tijd (veel tijd) en kun je alleen volhouden als het een passie is!

 

Mijn nominaties…

Tromgeroffel….

 

En hier zijn ze dan. Mijn nominaties met 5 fantastische (beginnende) bloggers die ik even aan jullie wil voorstellen;

(In willekeurige volgorde).

 1. Cookies and the monster

Dit is de blog van Karen. Mama van lief klein koekiemonstertje Daan. Alleen de naam van de blog vond ik al direct leuk! Ze is afgelopen april gestart met haar blog en deelt ook op Instagram veel leuke foto’s van haar zoontje.

 1. Carrièremama 

Deze blog volg ik zelf al een tijdje. Heel vaak herken ik mij in de verhalen die ze schrijft. Ook voor mij is het combineren van werken, bloggen en mama zijn soms een hele uitdaging. Een heerlijke blog van een 37 jarige carrièremama.

 1. Maaike schrijft op

Nog een blogger die ik eigenlijk al sinds haar begin als blogger volg. Ze is mama van twee zoontjes en schrijft hier een heleboel over. Ze heeft veel heftige dingen meegemaakt in haar leven en deelt die ervaringen op haar blog. Op haar blog las ik ook als eerst over wasbare luiers (say what?).

 1. Mitu’s meatless food

Deze blogger volg ik al een tijdje op Instagram. Een echte aanrader om dit dus ook gewoon te doen! Als er iemand geweldig kan koken is zij het. Als ik bij haar in de buurt zou wonen zou ik haar vragen om iedere avond even iets extra’s te maken ?!

 1. La vie de Stephanie

Een hele leuke blog waar je van alles kunt lezen over Stephanie en haar leven in Frankrijk. Voor mij erg leuk om te lezen omdat ik ook veel te maken heb met de Franse taal vanwege mijn schoonfamilie. Af en toe doet haar blog mij denken aan het programma ‘Ik vertrek’. Heerlijk om te lezen!

Dit waren mijn nominaties! Ik daag deze bloggers uit om mijn 5 vragen te beantwoorden en zelf ook weer 5 andere beginnende bloggers te nomineren!

Comments

comments

Delen:

16 Reacties

 1. september 27, 2017 / 5:06 am

  Gefeliciteerd! Leuke vragen heb je bedacht! Ik ben benieuwd naar de invulling van de genomineerden.

 2. september 27, 2017 / 7:20 am

  Leuk om te lezen, de liedster award is een perfecte manier om startende bloggers inde spotlight te zetten! Keep up the good work Van harte

 3. september 27, 2017 / 11:14 am

  Leuk om je antwoorden te geven. Ik vond het ook erg leuk toen ik was genomineerd dat is echt al 4jaar geleden

 4. september 27, 2017 / 5:16 pm

  Heel leuk beantwoord! Leuk dat je je droom van vroeger na hebt kunnen streven.
  Liefs,
  Elles

 5. september 28, 2017 / 6:04 am

  Wat leuk! Gefeliciteerd met je nominatie en ik ben er heel lang geleden ook mee bezig geweest.

 6. september 28, 2017 / 7:18 am

  Liebster Award is echt een leuk initiatief. Geen idee wie er ooit mee begonnen is, maar het voelt fijn om hem te krijgen. Gefeliciteerd dus! Leuke blogs die je genomineerd hebt 🙂

 7. september 28, 2017 / 7:28 am

  Wat ontzettend leuk zeg! Van harte gefeliciteerd!

 8. september 28, 2017 / 4:26 pm

  Wat leuk dat je bent genomineerd. Wat mij betreft verdien je dat ook!

 9. september 28, 2017 / 5:24 pm

  Gaaf! Ik kende die Award helemaal niet. Kan ik ook mezelf nomineren? Haha 😉 iets meer bereik zou wel gaaf zijn.

 10. september 28, 2017 / 5:30 pm

  Gefeliciteerd! Je hebt leuke blogs uitgekozen! Fijne vraagjes om te lezen 🙂

 11. september 29, 2017 / 10:08 am

  Gefeliciteerd! Erg leuke blogs heb je ook genomineerd! De planning voor het eten is hier ook altijd een dingetje… Wel mooi hoe je dat eerst deed!

 12. september 29, 2017 / 10:46 am

  Gefeliciteerd met de nominatie! Ik heb het ook ooit gedaan toen ik net was begonnen

 13. Desi
  oktober 7, 2017 / 1:26 pm

  Gefeliciteerd. Leuke vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107