Mijn zoektocht naar het perfecte wiegje: co-sleeper versus Mozesmandje

Mijn zoektocht naar het perfecte wiegje: co-sleeper versus Mozesmandje

Toen ik zwanger was van Noah hadden wij nog helemaal geen babyspullen in huis. De lijst met producten die we ‘moesten’ aanschaffen was dus behoorlijk lang. Achteraf denk ik dat deze lijst ook best iets korter had kunnen zijn. Baby’s hebben uiteindelijk helemaal niet zo heel erg veel nodig.

Nu Noah een broertje of zusje krijgt kunnen we veel dingen gewoon opnieuw gebruiken. Zo hebben we de babykamer al, nog een heleboel (unisex) kleertjes en de box. Toch wilde ik ook voor ons tweede wondertje een aantal dingen nieuw aanschaffen. In deze blog vertel ik je over de zoektocht naar het perfecte wiegje!

Wiegje van Noah

Toen Noah werd geboren wilde ik eigenlijk geen wiegje aanschaffen. Ik had verwacht dat Noah al vrij snel op zijn eigen kamer zou slapen en vond een wiegje dan een overbodige aankoop. Last minute heb ik uiteindelijk toch nog een (co-sleeper) wiegje geleend van een vriendin. Hier heeft Noah zo’n 4 maanden alle nachten in geslapen en daarna tot een maand of 6 af en toe nog eens een nachtje. Toch best fijn om te hebben dus ?.

Geen co-sleeper (meer) voor ons

Overal op internet wordt de co-sleeper volop geprezen. Dit begrijp ik wel. Niets is fijner dan je kindje op een veilige manier zo dicht mogelijk bij je te hebben. Toch wilde ik deze keer geen co-sleeper meer. Bij Noah lag ik halve nachten bij hem in zijn co-sleeper, omdat hij eigenlijk het liefst gewoon bij ons lag. Mijn gedachte was toen dat als ik een wiegje gehad waar hij aan gewend was, hij meer het gevoel had dat hij in zijn vertrouwde omgeving lag. Nu kwam hij de co-sleeper alleen tegen in de nacht en zorgde dit dus steeds opnieuw voor een hoop drama. Zo ontstond een belangrijke wens voor mijn perfecte wiegje.

 Draagbaar wiegje

Een draagbaar wiegje stond bovenaan mijn lijstje. Voor mij is het belangrijk dat het wiegje een vertrouwde plek is waar ons kindje ook overdag lekker tot rust kan komen. Een wiegje wat ik neer kan zetten in de box, maar ook mee kan nemen naar opa en oma als we daar op bezoek zijn. Daarnaast wilde ik ook een wiegje wat er lief en mooi uitziet en dat niet al te veel ruimte in neemt op onze slaapkamer en beneden. Een wiegje gemaakt van natuurlijke materialen had zeker ook mijn voorkeur.

Een Mozesmandje van Linaleaf

Na een paar dagen zoeken kwam ik op de website van Linaleaf hele gave wiegjes tegen die gemaakt zijn van palmbladeren. Het leuke aan deze website is dat je kunt kiezen uit allerlei verschillende stofjes voor de wiegbekleding. De wiegjes zijn handgemaakt en voor de bekleding kun je kiezen uit lief klassiek, stoer contrast en retro. Zo zit er dus altijd wel iets bij wat past bij jouw wens. Zelf koos ik voor dit wiegje met de witte wiegbekleding met donkergrijze ster. Ik had al bedacht wat voor dekentje en lakentje ik in het wiegje wilde en deze bekleding paste daar het mooiste bij ?.. Het wiegje staat nu al opgemaakt te wachten en iedere dag opnieuw geniet ik er weer even van en droom ik weg naar de mooie tijd die eraan zit te komen. Ik kan nu al niet wachten tot ons kleine babytje straks heerlijk geborgen in het wiegje ligt te slapen in de box of op onze kamer

Ook zo’n prachtig wiegje? Bestel nu met korting!

Ben je enthousiast geworden en wil je ook zo’n prachtig wiegje? Dan heb ik iets leuks voor jou! Als je de actiecode BABYBANJO invult tijdens het bestellen van een wiegmandje met bekleding of een wiegmandje met bekleding en standaard ontvang je wel 20% korting op je totale bestelling!

Heb je het wiegje besteld en ben je net als ik ook heel enthousiast? Tag me dan even in je foto! Ik zou het erg leuk vinden om te zien hoe jij hebt wiegje hebt opgemaakt en gebruikt!

Comments

comments

Delen:

1 Reactie

  1. Maaike
    januari 18, 2019 / 9:12 am

    Wat een prachtig wiegje!

    Gave kleuren ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107