Einde van de speelgoedchaos

Einde van de speelgoedchaos

Noah heeft speelgoed. Noah heeft heel veel speelgoed. Eigenlijk zou je zelfs wel kunnen zeggen dat hij veel te veel speelgoed heeft. En dat zie je terug in onze woonkamer. De vloer ligt dan vol met allerlei verschillende soorten speelgoed. Na zijn verjaardag wordt deze berg eigenlijk alleen maar groter. Wij vinden allebei dat een kind moet kunnen spelen. Als daar wat rommel bij hoort is dat natuurlijk prima. Toch willen wij wel graag een eind maken aan deze speelgoedchaos.

Opruimen opruimen opruimen!

Aan het eind van de dag probeer ik altijd weer zoveel mogelijk spullen netjes op te ruimen. De hele box ligt dan vol met zijn speelgoed. Op die hoek na is de rest van de kamer dan gelukkig wel netjes. De box gaat alleen binnenkort weg. De grote vraag is dan… Wat doen we met Noah’s speelgoed?

Inmiddels hebben we besloten om beneden een hoekje te maken met een tafeltje met daaronder een grote lade. Hier kan dan een deel van zijn speelgoed in. Daarnaast willen wij ook een deel verplaatsen naar zijn kamertje. Hij kan daar dan straks boven ook mee spelen en dan hebben wij niet continu de hele woonkamer vol met spullen waar hij niet dagelijks mee speelt.

Opbergzak

Op Pinterest kwam ik ze al heel vaak tegen als ik aan het kijken was naar ideeën voor baby- en kinderkamers. Een opbergzak waarin je bijvoorbeeld de was of speelgoed kan verzamelen. Toen Bulbby mij een e-mail stuurde met de vraag of ik een product voor Noah wilde uitzoeken en ik die toffe opbergzakken tegenkwam was ik dan ook direct enthousiast. Zo kan ik zijn speelgoed opruimen en staat het ook direct leuk op zijn kamer ?.

Ik bestelde direct een hele grote vanwege het vele speelgoed. En het allerleukste was dat ik zelf kon bepalen welke opdruk ik wilde. Gepersonaliseerde items voor op Noah zijn kamer vind ik altijd heel erg leuk.

Gepersonaliseerde producten

Op Bulbby.com verkopen ze allerlei gepersonaliseerde producten voor baby’s en kinderen, maar ook voor hun papa’s en mama’s. Allerlei maten rugzakken en reistassen, sportkleding, schoolspullen en heel veel leuke items voor de kinderkamer. Al deze producten kun je personaliseren. Er zijn enorm veel opties om uit te kiezen. Dit vind ik erg leuk. Zo krijg je niet snel een product wat iedereen al heeft. Ik kan het je zeker aanraden om even een kijkje te nemen op hun website. Laat je verrassen, doe leuke ideeën op en wie weet kun je ook voor jouw kindje iets heel leuks ontwerpen ?.

Wij hebben de opbergzak met speelgoed nu op zijn kamer staan. Beneden hebben we nog maar een paar dingen liggen. Om het huis netjes te houden geven wij hem niet meer dan 1 of 2 dingen te gelijk. Ik merk dat hij nu veel gerichter speelt met zijn speelgoed in plaats van dat ook hij door de speelgoedchaos  niet meer ziet waar hij nu eigenlijk mee moet spelen.

Echt een einde aan de speelgoedchaos dus! En Noah? Die vindt het best heel interessant zo’n mooie opbergzak op zijn kamer!

Hoe houden jullie de speelgoedchaos een beetje in bedwang? Of laten jullie de chaos lekker chaos zijn?

 

Comments

comments

Delen:

10 Reacties

 1. februari 18, 2018 / 10:17 pm

  Herkenbaar!!! Wij hebben een grote rieten mand en de spelletjes staan netjes in de kast bij de knutselspulletjes

 2. februari 19, 2018 / 5:58 am

  Ik ruimde ook ’s avonds altijd alles op. We hadden in de boekenkast planken vrijgemaakt voor het speelgoed.

 3. februari 19, 2018 / 6:00 am

  Het nadeel van deze zak vind ik dat een kind niet kan zien wat er in zit. Daarom zou ik liever voor doorzichtige bakken kiezen en het speelgoed ordenen op soort.

 4. februari 19, 2018 / 7:00 am

  Oh ik kan de boel de boel laten, zeker tijdens een schoolvakantie.
  Maar op een keer ben ik het dan ook wel beu en moet het opgeruimd!

 5. februari 19, 2018 / 9:57 am

  handig zo’n opbergzak. Alles mooi op 1 plek en vaak snappen ze op een gegeven moment zelf ook waar al het speelgoed thuis hoort.

 6. februari 19, 2018 / 11:07 am

  Oh wat is die schattig! Ook een handig idee, zo’n simpele opberg zak.

 7. februari 19, 2018 / 11:37 am

  Wat een leuke zak! En fijn dat er een einde aan de chaos lijkt te zijn, heerlijk!

 8. Maargy
  februari 21, 2018 / 3:27 am

  Wat leuk om zo het speelgoed in bedwang te houden! Ook leuk dat je er iets persoonlijks op kan laten zetten

 9. februari 21, 2018 / 11:23 am

  ik heb geen kinderen, dus ik kan hier niet over mee praten, maar als ik kinderen zou hebben, zou ik ook alles opruimen. Een tic van mij, die ik helaas niet kan loslaten

 10. februari 23, 2018 / 3:49 pm

  Wat een leuke speelgoedzak! super handig lijkt me om al het speelgoed in op te bergen voor de kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107