Winactie – Win een wereldkaart van wereldkaarten.nl

Winactie – Win een wereldkaart van wereldkaarten.nl

De laatste tijd zie je ze in veel huizen voorbij komen; wereldkaartenOok ik moet toegeven dat ik ze erg leuk vindt. Als kind vond ik ze al fascinerend. Uren kon ik kijken naar de kaarten aan de muur van het klaslokaal of thuis naar de Globe. Ook de atlas heb ik regelmatig doorgebladerd. Wat mij betreft een trend die we zeker nog een tijdje moeten vasthouden dus!

Onze wereldkaart

In de zomervakantie zijn wij begonnen met de nieuwe kamer van Noah. In de maanden daarvoor had ik al nagedacht over de styling van de kamer. Nog voordat we het bed hadden gekocht, lag mijn digitale winkelmandje al vol met de leukste accessoires. Noah is helemaal gek van dieren (van mieren en  olifanten tot panda’s) en daarom besloten we om iets met dit thema te gaan doen.

Op wereldkaarten.nl vond ik toen een hele gave wereldkaart voor kinderen met allemaal dieren erop. De vrolijke kleuren en lieve dierengezichtjes maakten dat ik het niet kon laten om ook deze in mijn winkelmandje te stoppen. De wereldkaart had ik al heel snel binnen en ligt sinds die tijd te wachten tot de kamer klaar is… Hopelijk kan ik de foto’s hiervan binnenkort met jullie delen.

Verschillende materialen

De wereldkaarten kun je bestellen op allerlei soorten materialen. Voor de wereldkaart  die op Noah zijn kamer komt te hangen hebben wij gekozen voor een schoolplaat.  In de andere slaapkamers hebben wij vooral mooie grote canvasdoeken hangen.

Wat ik – naast wereldkaarten-  ook heel erg mooi vind zijn foto’s op hout. Echt weer eens iets heel anders. Als de baby er straks, is wil ik een mooie foto van Noah met ons tweede kindje samen op hout laten afdrukken voor op onze slaapkamer.

Ongeveer een maand na de bestelling werd ik benaderd door wereldkaarten voor een samenwerking. Omdat wij zelf ondertussen de wereldkaart al in huis hadden besloot ik om één van mijn volgers blij te maken!

Winnen doe je bij….

Wat kun je winnen?

 • Ik mag een wereldkaart van 120 cm x 80 cm  ter waarde van €119,95,- op canvas weggeven!

Hoe doe je mee?

 • Volg Babybanjo op Facebook
 • Like daar ook het originele bericht en laat in een reactie even weten dat je meedoet!
 • Delen is lief!

Op maandag 8 oktober 2018 maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina! Houd deze daarom goed in de gaten! Na 8 dagen nog geen reactie? Dan ga ik iemand anders blij maken.

And the winner is…..

Mineke van der Berg!!!

Van harte gefeliciteerd met je mooie prijs! Mail binnen 8 dagen (dus uiterlijk maandag 15 oktober) naar info@babybanjo.nl. Geen reactie binnen 8 dagen, dan loot ik op dinsdag 16 oktober opnieuw!

Comments

comments

Delen:

5 Reacties

 1. Mirjam Hellingman
  september 25, 2018 / 6:36 pm

  Geweldig wij gaan verhuizen en mijn tweelingdochters ??krijgen eindelijk allebei hun eigen kamer. Wat zou het leuk zijn om zo’n mooie wereldkaart ?️ in de nieuwe kamer ??️op te hangen!

 2. Marian B
  oktober 4, 2018 / 9:58 am

  Erg leuk, daar zeg ik geen nee tegen! Ik twijfel nog of ik meedoe voor in huis op een mooi plekje of op mijn dochtertjes kamer waar we binnenkort mee aan de slag gaan. Misschien wel beide, koop ik er zelf ook nog eentje 😉

 3. Claudia Diependaal
  oktober 6, 2018 / 11:56 pm

  Hoi hoi,

  Ik doe heel erg graag mee! Voor mijn 28 jarige dochter!

  Groetjes Claudia!

 4. Adriana
  oktober 9, 2018 / 11:13 am

  Wat superleuk! Zou geweldig zijn op de kamer van onze pleegzoon! Ik ga meteen naar Facebook! 😀

 5. Adriana
  oktober 9, 2018 / 11:17 am

  Oh oeps! Te laat! Hahahaha! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107