Last minute Moederdagtip! – My Jewellery

Last minute Moederdagtip! – My Jewellery

De tijd dat ik een mooi knutselwerkje of kleurplaat voor mijn moeder maakte is al lang voorbij. Ondertussen ben ik de moeder die mooie knutselwerken mag ontvangen op Moederdag. Omdat ik mijn moeder ontzettend waardeer (en natuurlijk niet alleen op Moederdag) breng ik toch graag iedere Moederdag een aantal uurtjes met haar door. Ze is een geweldige moeder en oma en daardoor verwennen we haar graag met een leuk cadeautje. Wel moet ik eerlijk bekennen dat het ieder jaar opnieuw weer een uitdaging is om iets origineels te bedenken waar ik haar blij mee kan maken. 

Moederdag stress

Zo ging het ook dit jaar. Al twee weken lang was ik aan het bedenken wat ik mijn moeder dit jaar wilde geven. Het onrustige gevoel dat ik nu toch echt snel iets moest bedenken verdween na een e-mail van My Jewellery . Ik kreeg de vraag of ze mij een ‘Mother en Daughter Bracelet’ op mochten sturen. Toen ik de armband had gezien, wist ik zeker dat dit een geweldig  en uniek cadeau was om dit jaar aan mijn moeder te geven. Een armband die mij dagelijks zou laten denken aan een heel bijzonder persoon in mijn leven.

Mother en Daughter Bracelet

De ‘Mother en Daughter Bracelet’ kun je vergelijken met de vriendschapskettingen die je misschien vroeger wel hebt gedragen samen met je beste vriendin. De bedeltjes van de twee armbanden passen precies in elkaar. De armband is gemaakt van roestvrij staal, hij zal dus niet verkleuren. Je kunt kiezen uit de kleuren goud, zilver en rosé. Het is de bedoeling dat je één armband aan je moeder geeft (of aan je dochter) en dat je de andere zelf draagt. Je kunt ze bestellen voor €19,95.

Een mooi cadeau voor elk moment

Heb je je Moederdagcadeau al lang in huis en zit je nu stiekem een beetje te balen dat ik zo laat kom met deze tip? Deze armband is natuurlijk niet alleen leuk met Moederdag. Misschien is je beste vriendin binnenkort wel jarig of kan zij wel een lief gebaar gebruiken. Heel leuk om dan nog eens terug in de tijd te gaan en haar één van deze armbandjes cadeau te doen als vriendschapsarmband.

 

Naast deze armbanden kun je bij My Jewellery ook heel veel verschillende zilveren armbanden armbanden vinden voor een hele leuke prijs.  Houd je meer van gouden armbanden? Ook dan kun je bij My Jewellery terecht. Wat mij betreft ook een aanrader voor op je eigen verlanglijstje!

 

Comments

comments

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489