Mijn ‘to – do list’ voor de vakantie

Mijn ‘to – do list’ voor de vakantie

En dan zit het er alweer op. De afgelopen weken zijn enorm snel gegaan. Vijf weken geleden had ik een hele lijst voor mezelf gemaakt met allerlei dingen die ik heel graag in deze  zomervakantie wilde doen. Vandaag vertel ik jullie of hier ook iets van terecht is gekomen en welke dingen er nog op mijn ‘to-do list’ blijven staan.

Q- time

Op de kinderboerderij

Het allerbelangrijkst deze vakantie vond ik tijd met het gezin. Het afgelopen (school)jaar ben ik enorm veel uren aan het werk geweest als intern begeleider. Daarnaast namen ook bloggen en het huishouden flink wat tijd in beslag. En natuurlijk het zwanger worden en zwanger zijn. Dit alles bij elkaar maakte dat ik de eerste weken even alleen maar leuke dingen met het gezin wilde doen. We gingen een weekje kamperen, zijn naar het Dolfinarium geweest, naar Superfun en meerdere keren naar de kinderboerderij. Een dikke check op mijn lijstje dus!

Noah zijn kamer

Alvast een klein voorproefje van Noah zijn kamer

Nu de tweede baby op komst is wilde ik Noah zijn kamer graag op tijd klaar hebben. Mijn doel was om voor het einde van de zomervakantie de kamer af te hebben. Nu kan ik nog helpen en straks met een dikke buik en wat minder energie is dit geen klus meer waar ik mij mee bezig wil houden. De kamer is op dit moment geschilderd en het bed is ook helemaal klaar. Noah zou er dus kunnen slapen. Nu moeten we nog een speelhoekje maken, een vloerkleed vinden en wat andere accessoires om de kamer een beetje aan te kleden. Een kleine check dus… Nog wel wat werk aan de winkel ?. Binnenkort zal ik de foto’s delen van Noah zijn kamer. Het wordt heel erg mooi!

Bloggen

Voor mijn blog wilde ik oude blogs SEO proof maken. Ook wilde ik aan de slag met Pinterest. Het eerste is gelukt. Voor het tweede heb ik helaas nog niet de tijd (en energie) kunnen vinden. Het warme weer heeft ervoor gezorgd dat ik niet ontzettend actief was in de eerste drie weken van de vakantie. Hier kan ik wel een beetje van balen, maar ik probeer het maar even los te laten. Genoeg andere dingen wel gedaan.

Fotoboek maken

Ik wil heel graag Noah zijn fotoboeken goed bijhouden. We maken heel vaak foto’s en ik geniet erg van het doorbladeren van fotoboeken. Deze vakantie heb ik een fotoboek gemaakt van 6 – 18 maanden. Gisteravond om 00:00u was het boek klaar. Hier hebben heel veel uren werk in gezeten. Vanaf nu ga ik iedere maand alle foto’s alvast in mapjes stoppen. Deze week komt er een blog online over dit fotoboek. Ik geef jullie tips voor het maken van een geweldig fotoboek en vertel wat je vooral wel en niet moet doen.

Agenda invullen

Wat ik altijd heel graag voor de start van mijn werk gedaan wil hebben is het jaarrooster invullen in mijn agenda. Dit is helaas nog niet gelukt en ga ik dus in de voorbereidingsweek nog doen. Nog steeds ruim op tijd voor de start!

Dit waren de belangrijkste doelen voor mijn vakantie. Al met al ben ik best wel tevreden. Heb jij ook altijd een to-do list voor de vakantie? Of plan jij juist helemaal niets?

Comments

comments

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489