Speelgoed van het jaar 2022 – de zoektocht naar goed en veilig speelgoed

Speelgoed van het jaar 2022 – de zoektocht naar goed en veilig speelgoed

Mijn kinderen zitten al de hele week te knippen in 4 verschillende speelgoedboeken die de afgelopen weken op de mat vielen. De lijstjes worden inmiddels zo lang dat de Sint een extra boot mag huren dit jaar. Ieder jaar vind ik het weer een enorme kunst om uit al het aanbod het allerbeste speelgoed te vinden. Gelukkig is er de Speelgoed van het jaar verkiezing om hierbij een handje te helpen.

Net als ieder jaar is er ook dit jaar weer uitgebreid getest voor de verkiezing van speelgoed van het jaar. Een belangrijk speerpunt is ‘Goed Speelgoed’. Je wilt natuurlijk zeker weten dat het speelgoed van je kind veilig is en dat het aan de Europese standaarden voldoet. Daarnaast is het speelgoed origineel, geen namaak, biedt het optimaal speelplezier en draagt het bij aan de ontwikkeling. Klinkt goed hé?! In deze blog zet ik alle genomineerden op een rijtje. Voor iedere leeftijd genoeg leuke ideeën voor de feestdagen!

 

De winnaars van Speelgoed van het jaar 2022

Er zijn dit jaar 44 winnaars. Deze kun je hier  vinden. Tot en met zondag 30 oktober kun je zelf ook je stem uitbrengen. Jij kunt zo meebepalen welk speelgoed de publieksprijs verdient. Je stemt per categorie op 1 van de genomineerden producten. Op 8 november tijdens het Nationale Speelgoed Gala worden de publieksprijzen bekend gemaakt.  Het allerleukste is dat je zelf ook kans maakt om een product naar keuze te winnen. Er zijn wel 15 categorieën met speelgoed. Deze zijn ingedeeld per onderwerp, zoals bijvoorbeeld buitenspeelgoed, poppen en wetenschap en educatie. Vast genoeg inspiratie voor de verlanglijstjes dus!

 

Onze favorieten

Wij waren erg enthousiast over verschillende producten uit het lijstje. Mijn dochter van 3 is een groot fan van Gabby’s magische poppenhuis en mijn zoontje van 5 werd blij van alle producten uit de categorie ‘Wetenschap en Educatie’. Het speelgoed waar ze allebei heel enthousiast van werden was de Play-Doh Super Colorfull Café speelset. Toen er vanmorgen een hele grote doos werd bezorgd met deze toffe speelset van Play-Doh konden ze dan ook niet wachten om hem direct uit te proberen.

Ze hebben er inmiddels al meerdere uren mee gespeeld. Wat een fantastische set! We zijn heel blij dat we dit mooie pakket mochten ontvangen. Donuts, cupcakes, milkshakes en softijs; je maakt het allemaal met het Super Colorfull Café. Of je nu een peuter, een kleuter of een iets ouder kind hebt… deze set zou ik zeker op het lijstje zetten voor de feestdagen!

Vergeet niet te stemmen op deze link!

Veel speelplezier!

Comments

comments

Delen:
Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489