Get to know the blogger – hop (+ winactie!)

Get to know the blogger – hop (+ winactie!)

Het is nu alweer een tijdje geleden dat ik begon met bloggen. De afgelopen maanden heb ik ontzettend veel nieuwe dingen geleerd en heel erg veel leuke bloggers leren kennen. Vandaag doe ik mee aan een bloghop. Misschien ben jij wel via deze bloghop vandaag voor het eerst op mijn blog terecht gekomen. Ik vind het in ieder geval erg leuk dat je een kijkje komt nemen. Misschien lees je deze blogpost per toeval en denk je ‘Een blogwat?’ Ik leg het even uit…

Bloghop

Mocht je helemaal nieuw zijn en je weet niet wat een bloghop is, dan leg ik het je even kort uit. Een bloghop is een soort online ‘ketting’ waar deelnemende bloggers aan gelinkt zijn. Je kunt dan van de ene blog naar de andere hoppen. Vandaar de naam ‘bloghop’. Als je een van mijn vaste lezers bent begin je vast bij mijn blog. Ik vertel je vandaag iets over mijzelf en wat je bij mij kunt winnen. Ook vertel ik je wie de volgende in de ‘ketting’ is, waar je weer aan een leuke winactie mee kunt doen. Als het goed is kom je aan het eind van het rondje weer terug op mijn blog.

Get to know me

En wie zit er achter deze blog? Nou, ik dus! Ik ben Marieke, 31 jaar en sinds januari mama van Noah. Al heel veel eerder wilde ik deze blog starten, maar pas in februari heb ik echt de start gemaakt om te gaan bloggen. Mijn leven veranderde zo ontzettend en ik hoopte dat bloggen mij zou helpen als uitlaatklep en ook als een soort ‘foto’ voor later. De naam van mijn blog is Babybanjo. Dit was de ‘koosnaam’ die ik mijn zoontje tijdens de zwangerschap gaf. Het stukje ‘banjo’ zit in zijn achternaam en ‘baby’ spreekt vast wel voor zich ?. Doordat de zwangerschap een inspiratie was om te starten met bloggen besloot ik ook deze naam te gebruiken voor mijn blog. Naast bloggen en mama zijn ben ik ook nog druk met mijn baan in het onderwijs. Drie dagen in de week werk ik als Intern Begeleider op een basisschool. Verder vind ik het heerlijk om lekker met ons gezin van alles te ondernemen. Gezond leven  (bewegen en gezond eten) zal de komende maanden centraal staan in mijn leven en is af en toe nog best een uitdaging. Ook hierover deel ik van alles op mijn blog. Wil je nog meer van mij weten? Laat  het gerust weten in een reactie!

Door wie ben je naar mij gelinkt en naar wie hop je verder?

Als het goed is, ben je via Minke naar mij gehopt. Net als ik blogt ook Minke over wat zij meemaakt als moeder. Daarnaast staat op haar blog ook het geloof centraal. Minke is heel creatief en is de laatste tijd druk bezig met ‘bijbeljournaling’. Een kijkje op haar blog en je krijgt direct zin om ook met journaling te beginnen.

Ik mag je doorsturen naar Xenia. Xenia is een echte jongensmama. Ze blogt niet alleen over het moederschap, maar is de laatste tijd ook erg druk bezig met bakken en koken. Kijk vooral niet op haar blog als je trek hebt, dan kom je er namelijk niet meer vandaan. Een echte aanrader zijn de Air fryer recepten die ze de laatste tijd deelt. Deze ga ik binnenkort absoluut eens uitproberen!

Winnen doe je bij…

Geen bloghop zonder fantastische winactie! Kennen jullie Made with Joy al? Ik vertel je er graag meer over! Made with Joy is bedacht door Joyce. Joyce is moeder van 3 jongens van 8, 5 en 2 jaar. Als kind was ze altijd al creatief bezig en met een moeder die veel achter de naaimachine zat is dit haar eigenlijk met de paplepel ingegoten.

Wat ik zo leuk vind is dat zij tijdens de zwangerschap van haar oudste zoon startte met het maken van allerlei projecten. Ook bij haar was de zwangerschap dus een inspiratiebron. Toen haar kinderen groter werden begon ze ook met het maken van kleding. Dit postte ze op social media en al snel kwam de vraag of ze ook dingen op bestelling kon maken.

[otw_shortcode_quote border=”bordered” border_style=”bordered”]Wat extra fijn is, is dat zij bestelling aanpast aan jouw wens. Je kunt zelf de stofjes en printjes kiezen. Het motto van Made with Joy is dus niet voor niets: ‘Uniek, persoonlijk en handgemaakt’[/otw_shortcode_quote]

En zo ontstond ‘Made with Joy’

Toen ze in 2017 besloot om tijdelijk te stoppen met werken als verpleegkundige om meer focus te kunnen leggen op haar gezin ontstond ‘Made with Joy’. Op dit moment komen er wekelijks bestellingen binnen. Iets wat ik helemaal begrijp als ik kijk naar de bijzondere producten die zij allemaal maakt. Wat extra fijn is, is dat zij bestelling aanpast aan jouw wens. Je kunt zelf de stofjes en printjes kiezen. Het motto van Made with Joy is dus niet voor niets: ‘Uniek, persoonlijk en handgemaakt’ . Leuk om voorbeelden te zien? Klik dan even hier!

Naast kleding kun je bij haar ook terecht voor andere babyartikelen zoals boxkleden, aankleedkussenhoezen en babynestjes. En… vandaag mag ik namens haar een babynestje weggeven!!!! Gaaf he? Misschien heb je er zelf niet direct iets aan, maar heb je wel een zwangere vriendin of ken je iemand die onlangs is bevallen… Dan kun je natuurlijk gewoon meedoen! Heb je direct een leuk cadeautje voor de feestdagen!

Wat moet je doen om dit te winnen?

 • Like en deel het bericht op mijn Facebook pagina.
 • Laat in een reactie (hier of op Facebook) weten waarom jij dit babynestje zou willen winnen.
 • Voor een extra winkans; Like de facebookpagina’s van Made with Joy en Babybanjo.

Je kunt meedoen tot en met 17 november 2017. De winnaar krijgt  via deze blog bericht op zaterdag 18 november 2017.  Heel veel plezier met het bezoeken van de andere blogs!

 

And the winner is…..

Gefeliciteerd Andy Eijzermans en veel plezier met het babynestje! Stuur binnen 8 dagen even een e-mail naar info@babybanjo.nl met je adresgegevens, zodat wij het babynestje kunnen opsturen! Geen bericht? Dan verloot ik het babynestje opnieuw onder de andere mensen die mee hebben gedaan aan de winactie!

 

Comments

comments

Delen:

30 Reacties

 1. november 11, 2017 / 5:10 am

  Super leuke winactie! Leuk om te lezen hoe je de naam bedacht. Succes voor de deelnemers. Ik zou graag mee doen naar geen baby dus wij hebben deze niet meer nodig.

 2. november 11, 2017 / 6:16 am

  Ik vind ze zo mooi! Ik ga toch mee loten voor inderdaad een vriendin, want helaas zijn mijn jongens al te groot.

 3. november 11, 2017 / 6:31 am

  Als ik nog een baby in huid had zou dit nestje zo leuk zijn! Succes iedereen en veel plezier!

 4. Kristel
  november 11, 2017 / 6:40 am

  Wat leuk een nieuw blog om te ontdekken. Wat een gave prijs. Maak hier heel graag kans op voor onze jongste dochter Lotte ze is nu 7 weken oud. Wat zal ze hierin genieten. Mooi design ook. Ga gauw eens op haar pagina ook kijken erg benieuwd naar de kleren die ze maakt.

 5. november 11, 2017 / 7:55 am

  Ahh ik vind dit stiekem de leukste prijs van de bloghop! Mijn dreumes is er echter al wat te groot voor en een nummer twee staat nog niet op de planning, dus ik gun hem iemand anders. Heel veel succes!

 6. november 11, 2017 / 8:09 am

  Wat gaaf! Ik doe graag mee omdat deze babynestjes geweldig zijn en ik iemand ken die ik hier heeeeel blij mee zou kunnen maken!

 7. november 11, 2017 / 8:36 am

  aangezien ik in februari tante ga worden doe ik graag mee 😀 Uiteraard like ik beide pagina’s

 8. november 11, 2017 / 10:31 am

  Leuk zo’n bloghop! ik hou wel van nieuwe bloggers te ontdekken

 9. Claudia Diependaal
  november 11, 2017 / 11:22 am

  Geweldig we zijn pas opa en oma geworden. Dus heel erg welkom.

  Groetjes Claudia.

 10. Marian B
  november 11, 2017 / 3:04 pm

  Wat leuk, weer een nieuwe blog ontdekt! Kom hier vast nog eens terug. Helaas is mijn dochtertje van net 1 er te groot voor. Heb zelf geen babynestje gehad maar lijkt me erg fijn. We hebben een zwangere in de familie en ik zou ze graag verrassen met dit babynestje, loot dus graag mee!

 11. Lyn
  november 11, 2017 / 5:52 pm

  Ik ben dankzij deze bloghop voor het eerst op je blog, erg leuk! Ik doe graag mee met deze winactie voor mijn zwangere vriendinnetje.

 12. november 11, 2017 / 7:49 pm

  Leuk om samen te hoppen en wat een gave prijs! Ik sla de winactie over.. Wij zijn baby af, maar iemand zal hier heel blij mee zijn!

 13. Daan
  november 11, 2017 / 8:11 pm

  Dit lijkt me heerlijk voor de baby. Hartstikke leuk en ik doe dan ook graag mee.

 14. michael Noo
  november 12, 2017 / 12:42 am

  Super leuk!! Zal een prachtig kraam cadeau kunnen worden voor mijn nichtje! Doe heel graag mee

 15. Wendy v V
  november 12, 2017 / 8:54 am

  Ik doe graag mee voor het zoontje van een vriendin van mij.

 16. Janine tuinstra
  november 12, 2017 / 6:54 pm

  Ik zou hem willen winnen omdat hij mooi is. De baby dan lekker dicht bij mij kan liggen en om te lenen aan iemand (mag haar naam niet noemen nog) die een baby verwacht… en eenmaal buiten gebruik wel poppen die er in kunnen 😀

 17. Linda
  november 12, 2017 / 8:33 pm

  Hoi hoi,

  Wat onwijs leuk zo’n hop. Ik volg al vrij veel blogs, maar die van jou kende ik nog niet. Dus nu heb je er een volger bij 🙂
  Super leuk om allerlei leerzame, maar ook grappige (herkenbare) dingen te lezen op blogs.
  Ik waag direct een kansje op dit onwijs gave babynestje.
  Ik heb zelf een dochtertje van één jaar, dus voor ons is het babynestje niet meer nodig. Ik heb er nooit eentje gehad voor Fenna, maar ik zie ze in mijn omgeving steeds vaker en ik hoor hoeveel baat die kleine baby’tje erbij hebben. Als ik de tijd kon terugdraaien had ik graag uitgeprobeerd of Fenna hier ook rustig van zou zijn geworden. Laten we zeggen dat ze nogal een onrustig meisje was (is haha).
  In december wordt ik trotse tante van een lief klein nichtje en dit zou ik haar erg graag gunnen! En bij ons in de familie rouleren te (baby) spullen geregeld, dus wellicht komt het nestje in de toekomst wel weer terug bij ons want een broertje of zusje voor Fenna is wel een wens.

 18. november 13, 2017 / 6:54 am

  Wat een gaaf cadeau mag je weggeven! Super leuk! Babynestjes zijn fijn, ik heb de onze veel gebruikt de eerste 6 maanden. Succes met de bloghop!

 19. november 13, 2017 / 6:58 am

  Heel erg leuk! Ik sla de winactie even over maar wens iedereen veel succes x

 20. november 13, 2017 / 9:25 am

  Ik lees hier zo veel over! Wel heel leuk en deze winactie is ook leuk zeg! Ik sla de winactie ook over, maar ik gun het iedereen! Leuk geschreven.

 21. Andy E
  november 13, 2017 / 9:57 am

  Wat een mooi babynestje. Ik doe graag mee. Ik word binnenkort voor de 3de keer papa en dit lijkt me wel erg handig voor onze nieuwste spruit.

 22. GerlindeIJ
  november 13, 2017 / 10:07 am

  Leuke actie! Helaas geen kids hierin huis die hier nog in passen daarom hop ik door. Succes

 23. november 13, 2017 / 5:21 pm

  Leuke blogpost en actie 🙂
  Terzijde, een banjo is mijn lievelingsinstrument; het maakt me altijd vrolijk 🙂 Dus de naam van je blog vind ik sowieso al geweldig gekozen 🙂

 24. melissa
  november 14, 2017 / 12:22 pm

  Leuk! om mijn schoonzus te verrassen die hun eerste meisje verwacht en geen babyspullen meer heeft, dat had ze destijds al weggedaan. ik heb alle stappen doorlopen en ga nu heel hard voor haar duimen!

 25. Els
  november 15, 2017 / 12:33 pm

  Wat een leuke actie! Ik heb een vriendin die ik hier heel blij mee kan maken dus ik doe heel graag mee!

 26. november 15, 2017 / 3:01 pm

  Hele leuke hop dit om zo de bloggers te leren kennen, ik kon er al een paar maar ook veel nog niet

 27. Dineke
  november 16, 2017 / 5:48 am

  Wat schrijf je leuk meis! Hele leuke winactie zelf niks meer aan maar doe mee voor iemand die het niet zo breed heeft en het goed kan gebruiken.

 28. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  november 19, 2017 / 10:19 am

  Oh wat een schatje! Mijn dochters zijn inmiddels te groot, maar mijn nichtje is zwanger van haar eerste dus haar kan ik hier zeker mee verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489