Moederdag winactie! – Shoptegoed van KAYA sieraden

Moederdag winactie! – Shoptegoed van KAYA sieraden

Op zondag 13 mei is het alweer moederdag! Een dag waar veel mama’s verwend worden met een ontbijtje op bed en de hele dag lekker even mogen uitrusten!

Veel mama’s krijgen op moederdag ook en leuk cadeautje van hun kinderen (of van de papa van hun kinderen). Misschien ben jij wel een papa en werd je blij van de titel van deze blog omdat je nog geen idee had wat je dit jaar moest kopen voor moederdag. Het zou natuurlijk ook kunnen dat jij zelf een moeder bent of dat je nog iets leuks zoekt voor jouw eigen moeder. Dan ben je hier op het goede adres!

Mijn eerste cadeau als moeder

Toen KAYA sieraden mij benaderde voor een winactie voor moederdag kwamen er weer mooie herinneringen naar boven. De eerste weken na de geboorte van Noah voelde iedere dag voor mij een beetje als moederdag. Vlak na zijn geboorte was ik zelf ook jarig en kreeg ik deze hele toffe armband van KAYA sieraden.

Als een echte trotse (nieuwe) mama vond ik het heerlijk om de naam van mijn zoontje om mijn arm te dragen. Hij was niet meer in mijn buik, maar op deze manier toch altijd een beetje bij mij.

KAYA sieraden maakt nog veel meer verschillende gepersonaliseerde sieraden. Ze hebben mama sieraden waarin je de naam van je kinderen kunt laten graveren, maar ook andere sieraden met gravering 

Winactie ! Zo doe je mee!

Wat vind ik het ontzettend leuk dat ik mijn mooie herinnering nu mag omzetten in het blij maken van één van mijn volgers. Ik mag €35,- shoptegoed weggeven van KAYA sieraden.  Zo doe je mee:

 • Laat een reactie achter onder het originele bericht op de Facebook of Instagram pagina van Babybanjo.
 • Het zou heel leuk zijn als je Babybanjo liked op Facebook
 • Deel dit bericht met je vrienden of tag andere mensen die volgens jou dit bericht ook moeten lezen om mee te kunnen doen (niet verplicht, wel fijn voor je vrienden ?).
 • Je kunt meedoen t/m 7 mei 00:00u. Op 8 mei 2018 maak ik de winnaar bekend op Facebook en in mijn Instagram stories!

Dus… Twijfel niet en maak je moeder, je vrouw, een goede vriendin of gewoon lekker jezelf blij!

Comments

comments

Delen:

10 Reacties

 1. april 26, 2018 / 6:43 am

  Jaaa, zo tof! Ik doe mee. Woon sinds 4 maand in Engeland en zou mijn moeder wel met een armband willen verrassen.

 2. april 26, 2018 / 9:18 am

  Wat gaaf, ik doe mee hoor, ik reageer even onder het instagram bericht. En ik doe mee voor mezelf 🙂

 3. ingrid
  april 26, 2018 / 2:54 pm

  wat een mooie sieraden en wat leuk dat je deze winactie mag doen!

 4. april 26, 2018 / 3:32 pm

  Ze hebben zulke leuke dingen! Ik ben ook nog steeds heel blij met de armband die ik van heb heb

 5. april 26, 2018 / 8:16 pm

  Beide armbanden zijn echt supermooi! Ik hoop elk jaar weer op een sieraad, maar de hint is hier nog niet opgepakt, haha

 6. Marian B
  april 27, 2018 / 12:21 pm

  Mooi! Hier zou ik graag mijn zusje mee verrassen!

 7. april 28, 2018 / 9:28 pm

  Wat een super leuke winactie! Ik doe graag mee! 😀

 8. Esmiralda
  april 30, 2018 / 7:01 pm

  Ohw wat zou ik dit graag willen winnen om aan mij moeder kado te doen mijn moeder heeft 5 kinderen en ze heeft daarvan 18 kleinkinderen waaronder nu nog 1 tje van mij in aankomst en twee achterkleinkinderen ze is 71 jaar en heeft een hart van goud ze zorgt nu nog steeds voor iedereen mijn moeder verdient dit echt ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489