Instagram 2017: van 120 naar 1200 volgers

Instagram 2017: van 120 naar 1200 volgers

2018 is alweer bijna een maand oud. Toch wil ik nog even terugblikken op mijn 2017 op Instagram. Hier zijn namelijk aardig wat dingen veranderd in 2017. In 2016 postte ik af en toe eens een foto. Halverwege 2016 werden dit er al iets meer toen ik erachter kwam dat ik zwanger was. In 2017 – na het starten met mijn blog – begon ik Instagram meer en meer te waarderen! Van 120 volgers in 2016 mocht ik 2017 afsluiten met ongeveer 1200 volgers! 10 x zoveel! Wauw! Ontzettend bedankt allemaal! Een prachtig Instagramjaar dus…

Vandaag toch nog even een kleine terugblik op mijn ‘instahighlights’ van 2017 door middel van het invullen van een hele leuk tag! Deze tag heb ik ontdekt dankzij Emma van luxelifelover.com.

Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes?

Opvallend is dat 8 van de 9 foto’s die de meeste likes hebben foto’s zijn van Noah. Op zich niet verrassend op een Instagrampagina die ‘Babybanjo’ heet. Wel heel leuk om te zien dat jullie mijn ‘Noah-spam’ nog niet zat zijn ?.

Wat is de allerlaatst geposte foto in 2017?

Dat is de foto van de McFlurry Tiramisu. Deze zag ik op 31 december op televisie. Ja echt! Reclame werkt dus bij mij! Vriendlief reed naar de MacDonalds om deze voor mij te halen! Vanaf 2018 namelijk gezonder eten ?.

 

Wat is de eerste foto van 2017?

De foto van Takkie en het Jip en Janneke boek op het door mijn vriend gemaakte wolkenplankje in Noah’s kamertje. Wat was het heerlijk om bezig te zijn met het inrichten van het kamertje en uit te kijken naar de komst van Noah. Op het moment dat ik deze foto postte wist ik nog niet dat Noah er zo’n twee weken later al zou zijn. Takkie en het boek staan nog op hetzelfde plankje. Het lijkt mij zo leuk om dit straks voor te lezen voordat hij gaat slapen!

 

Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf opstaat?

Dit is een foto van onze eerste vakantie met z’n drietjes. Zwemmen met Noah vind ik altijd heerlijk. Dit was een heerlijk moment! Zo enorm gelukkig dat ik deze zomervakantie niet hoefde toe te kijken naar al die mama’s met baby’s, maar nu zelf ook zo’n prachtig kindje mocht vasthouden.

 

Van welke Instagramfoto uit 2017 krijg je ter plekke heimwee?

Deze foto is de eerste echte foto van Noah na zijn geboorte. Van tevoren vond ik dat best spannend… de bevalling, het ziekenhuis. Gelukkig kan ik terugkijken op een hele mooie ervaring. Die twee dagen ziekenhuis waren heel speciaal. We waren daar  veel met z’n drietjes op een prachtige kamer met heel veel lieve mensen. Ik weet nog hoe gek het was als ik hem naast mij in dat bedje zag liggen! Mijn baby! Wauw!

 

Wat is het allerlekkerste gerecht wat je in 2017 op Instagram deelde?

Deze hamburger smaakte echt top! Samen met een vriendin was ik gezellig uit eten! Dit smaakte echt net zo lekker als dat het eruit zag op de foto!

 

Welke bewerkingsapps gebruik je het meeste?

Meestal gewoon de opties van Instagram zelf. Heel af en toe gebruik ik Snapseed om de achtergrond wat te vervagen. Tegenwoordig zit deze optie ook op mijn telefoon zelf.

Wat zijn je meest gebruikte hashtags?

Ik maak gebruik van heel veel verschillende hashtags. Regelmatig komen #babyNoah #babyboy #mamablogger en #mnkleineknappie.

Wat zijn je favo accounts?

Dat vind ik nog best lastig. Ik volg zoveel leuke instagramaccounts dat ik niet goed kan kiezen. Jullie moeten in ieder geval echt eens kijken naar Help onze ooievaar is stekeblind een pagina van een wensmama die met heel veel humor en sarcasme haar traject beschrijft en ‘twinstyleblog’ waar je inspiratie op kunt doen wat betreft kinderkleding en de inrichting van je kinderkamer.

Ik daag Maaike van ‘Maaike schrijft op’ uit om deze tag ook in te vullen!

Ben jij actief op Instagram? Wat voor accounts volg jij graag? Vind je het leuk om mij te volgen op Instagram of wil je nog meer foto’s zien? Klik dan hier!

 

 

Comments

comments

Delen:

18 Reacties

 1. januari 21, 2018 / 10:12 pm

  Ah liefde voor instagram en jou volg ik natuurlijk ook ? Erg leuke tag! Bijzonder wel om op deze manier terug te kijken op de foto’s van 2017.

 2. januari 22, 2018 / 1:19 am

  Wat een leuke terugblik! Zat er toevallig ook aan te denken!

 3. januari 22, 2018 / 5:07 am

  Wow wat ben je hard gegroeid dan. Goed gedaan zeg! Leuk om zo al die foto’s te zien.

 4. januari 22, 2018 / 7:06 am

  Wat een leuk overzicht om zo bij te houden. Erg leuk gedaan.

 5. januari 22, 2018 / 7:17 am

  Ik vind Instagram zo leuk! Zou willen dat ik er iets meer tijd voor had. Leuk om zo terug te blikken.

 6. januari 22, 2018 / 8:16 am

  Wat leuk eigenlijk dat de populairste foto’s die van je kind zijn! Het is ook een schatje om te zien!

 7. januari 22, 2018 / 8:21 am

  Die zwemfoto is inderdaad erg mooi! Het zou zo een poster voor een vakantie kunnen zijn!

 8. januari 22, 2018 / 9:26 am

  Wat een leuke foto’s! Ik post wel bijna dagelijks een foto, maar ben niet zó heel actief op Instagram.

 9. januari 22, 2018 / 2:24 pm

  Je hebt voor leuke tags gekozen, en de Foto´s zijn super schattig! leuk gedaan en volg je met plezier

 10. januari 22, 2018 / 2:41 pm

  Leuke Tag om nog even terug te kijken naar het vorige jaar!

 11. januari 22, 2018 / 3:00 pm

  Leuk om te zien. Goh McFlurry heb ik lang niet meer op zeg! Die ga ik binnenkort weer eens een keer halen

 12. januari 22, 2018 / 3:44 pm

  Ik ben dagelijks Instagrammer, alleen al die veranderingen van Insta zijn werkelijk vreselijk.

 13. januari 22, 2018 / 4:44 pm

  Mooie fotos en wat gaaf dat je zoveel volgers erbij hebt gekregen

 14. januari 22, 2018 / 6:56 pm

  Leuke tag! En wat ben je gegroeid zeg! Goed bezig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489