Fien & Teun: Het grote dierenfeest in de bioscoop + WIN!!

Fien en Teun

Ken je Fien en Teun al?  Fien (6) en Teun (4) zijn twee boerenkinderen die al spelenderwijs het landleven ontdekken in het dorpje Molenwaard. Naast de tv-serie zijn ze vanaf 14 juli ook te zien in hun eerste bioscoopfilm. En weet je wat zo leuk is? Ik mag 4 kaartjes voor de film en een Fien & Teun pakket weggeven! Een heel tof uitje voor in de zomervakantie, toch?! Meer weten? Lees dan verder…

Fien en Teun en het grote dierenfeest

In hun eerste bioscoopfilm maken Fien en Teun er een feestje van! Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet, want morgen is het grote dierenfeest! Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in en bakken een appeltaart.

Als Stip de Pony op de boerderij komt logeren, gaat er ineens van alles mis! Rosa, Sebastiaan, Pim en Mike & Molly vinden dat eerst niet zo leuk, maar Stip bedoelt het echt goed. Als Meneer Beer ineens nergens meer te vinden is, krijgt Stip de kans om zich te bewijzen. Maar is dit wel op tijd? Kan het grote dierenfeest nog doorgaan?

Winnen? Zo doe je mee! 

Om kans te maken op de 4 kaartjes voor de film en het Fien & Teun pakket:

-Volg Babybanjo op Instagram en/of Facebook.

-Tag nog (minimaal) 2 anderen die deze winactie ook leuk zouden vinden.

Op vrijdag 9 juli 2021 maak ik de winnaar bekend op Facebook en Instagram. Gewonnen? Stuur mij dan binnen 48 uur een reactie op info@babybanjo.nl met daarin je naam en het adres waar de kaartjes en het pakket naartoe mogen. Bij geen reactie loot ik na de 48 uur opnieuw!

Comments

comments

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: