Review gepersonaliseerde fotoslinger maken

Review gepersonaliseerde fotoslinger maken

Afgelopen weekend ben ik echt begonnen met het voorbereiden van de 1e verjaardag van Noah.  De tijd begint nu echt te dringen. Op 26 januari is hij namelijk al jarig. Best lastig zo’n verjaardag. Zelf krijgt hij er namelijk nog niet heel veel van mee. Daarnaast slaapt hij overdag nog best veel en als ik hem uit zijn ritme haal is het niet de meest gezellige baby. We hebben daarom besloten een klein feestje te organiseren op een zaterdag van 12u – 15u met niet al te veel mensen.

Er zijn nog veel dingen die ik voor die tijd moet regelen. De gasten zijn uitgenodigd en op www.lijstje.nl heb ik een lijstje samengesteld met leuke cadeautjes.

Versiering

Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook versiering. Voor de foto leek het mij heel erg leuk als hij een mooie muts had. Daarnaast horen er natuurlijk slingers en ballonnen bij een verjaardag. Online zie ik de meest gave ballonnen voorbij komen. Voor zijn geboorte kregen we al een hele mooie naamslinger. Deze gaan we zeker ophangen. Gepersonaliseerde slingers vind ik toch het allerleukste.

Toen kreeg ik de vraag van hetfotoalbum.nl of ik zelf een fotoslinger wilde maken leek me dit dan ook een leuke samenwerking om te bewaren voor Noah zijn verjaardag.

Aanpak

Aangezien het fotoalbum dat ik in september maakte mij nogal wat tijd heeft gekost, besloot ik mij deze keer iets beter voor te bereiden. Ik mocht een fotoslinger maken met 25 vlaggetjes. Ik kon daarbij kiezen uit punten of vierkanten vlaggetjes. 25 vlaggetjes betekent 50 foto’s (voor- en achterkant). Van tevoren koos ik dus 50 foto’s uit. Er is ook nog een optie om de slinger uit te breiden tot 50 of zelfs 65 vlaggetjes. Ik begon met de foto’s van Noah zijn geboorte en eindigde bij de foto’s van afgelopen week. Zo laat de slinger Noah zijn ontwikkeling zien in 1 jaar. Heel leuk om op te hangen tijdens zijn verjaardag ?.

Slinger maken

Het maken van de fotoslinger ging toen vrij eenvoudig. Er zijn twee opties: online software of offline software. Doordat ik alle foto’s al klaar had gezet in een mapje koos ik voor de online software en kon ik alle 50 foto’s in 1 keer uploaden. Ik koos voor de punten vlaggetjes. Het voordeel van de offline software is dat je iedere keer een stukje verder kunt met bewerken.

Zodra je in de software zit zijn er heel veel opties om je slinger te bewerken. Je kunt kiezen uit allerlei achtergronden, plaatjes, tekst toevoegen en bijvoorbeeld een masker over de foto zetten.

Mijn fotoslinger

Ik heb besloten om het maar ‘gewoon’ bij de foto’s te houden. Mijn foto’s hebben weinig extra’s nodig. De software kon alle foto’s er voor mij inzetten. Zo hoefde ik alleen nog maar alle foto’s even langs te lopen en hier en daar wat te schuiven.

Bestelling

Ik bestelde de fotoslinger op zondagmiddag. Maandag ontving ik een mail dat hij klaar was en verstuurd zou worden en dinsdag ochtend had ik hem al in mijn brievenbus liggen. De fotoslinger wordt los geleverd met een touwtje erbij. Het is de bedoeling dat je hem dus zelf in elkaar zet. Heel fijn dat de fotoslinger zo super snel geleverd kon worden. Heb je dus een feestje en moet je nog last-minute leuke versiering bestellen, dan is deze slinger dus een mooie optie!

Mijn mening

De fotoslinger ziet er erg mooi uit. Ik word er helemaal blij van om die foto’s van het hele jaar terug te kijken en denk dat de mensen die op Noah zijn verjaardag zullen komen (en met name zijn oma ?) het ook erg leuk vinden om dit te zien. De foto’s zijn best heel groot, mooi en duidelijk. De fotoslinger is eenvoudig om te maken en dus ook snel klaar. Ook over de snelle levering ben ik erg enthousiast. Ik zag nog één verbeterpuntje; de gaatjes in de slinger had ik graag met bijvoorbeeld een ringetje erin gewild tegen het scheuren. Zo is de slinger nog duurzamer. De kwaliteit van het stevige papier maakt dit gelukkig wel een beetje goed.  De slinger ga ik pas over twee weken in elkaar zetten als Noah echt jarig is, maar dit lijkt mij geen hele moeilijke klus! Ook zo’n toffe slinger bestellen? Klik dan hier!

Comments

comments

Delen:

21 Reacties

 1. Inge
  januari 9, 2018 / 7:24 pm

  Oh! Deze vind ik echt wel geweldig!
  Ik heb dit jaar een eerste communie te plannen! Lijkt me een fijn idee om de zaal mee te versieren!

 2. januari 9, 2018 / 7:37 pm

  Wat een superleuk idee. En dat is inderdaad ook leuk om te bewaren!

 3. januari 9, 2018 / 7:38 pm

  Zo’n leuk idee!! Geweldig voor een koppel dat trouwt of voor een ‘mijlpaal’ verjaardag ofzo, mooi!

  X Lazy Bird

 4. januari 9, 2018 / 7:50 pm

  Wat een leuk idee. Zeker met foto’s van het eerste jaar. Direct leuk om te bewaren voor later.

 5. januari 9, 2018 / 8:05 pm

  Heel leuk, zo’n slinger! Ik heb ze de laatste jaren zelf gemaakt. Niet met foto’s, maar met vlaggetjes van de Action. Leuk kleurtje geven, letters en cijfers erop…. Super uniek verjaardagsslingertje ? Veel plezier op Noah’s eerste verjaardag!!

 6. januari 9, 2018 / 8:57 pm

  Dat is wel een erg leuke slinger! Ik ben benieuwd naar het uiteindelijke eindresultaat.

 7. januari 9, 2018 / 9:07 pm

  Wat is dat leuk zeg! Zou ook tof zijn om gewoon als standaard decoratie te gebruiken 🙂

 8. januari 10, 2018 / 7:47 am

  Ik vind het mooi om te lezen dat je goed rekening houdt met de behoeftes van je kind voor zijn verjaardag! De slinger klinkt erg goed. En je suggestie van ringetjes in de gaatjes vind ik een hele goede.

 9. januari 10, 2018 / 8:14 am

  Wat leuk en origineel zeg zo’n fotoslinger. Lijkt mij ook wel erg leuk om te maken.

 10. januari 10, 2018 / 8:26 am

  Ik zag deze slinger laatst ook ergens wil er graag een maken met onze bruiloft foto’s dat lijkt me wel heel erg leuk staan.

 11. januari 10, 2018 / 5:00 pm

  Ik vind zo een zelfgemaakte fotoslinger vele leuker dan gewone slingers. Is ook wel uniek en een beetje speciaal.

 12. januari 11, 2018 / 1:03 pm

  Wat een leuk idee om een slinger te maken van foto’s van het eerste levensjaar! Leuk voor nu en later

 13. Verena
  januari 12, 2018 / 4:08 pm

  Wat een leuk idee is dit zeg! Ik zou zoiets ook wel willen ophangen in huis

 14. januari 12, 2018 / 8:42 pm

  Wat een leuke en creatief idee van je om een fotoslinger te maken. Ook mooi om te bewaren voor later en het dan weer terug te zien. Ik hecht zelf ook waarde aan die kleine persoonlijke dingen omdat ze zo iets groots kunnen betekenen.

 15. januari 15, 2018 / 12:10 pm

  Super leuk! Herinneringen vastleggen is een grote hobby van mij. Hier is dat de enige kunst die aan de muren hangt.

 16. januari 15, 2018 / 1:15 pm

  origineel zo een slinger, leuk idee voor de verjaardag einde van de maand

 17. januari 29, 2018 / 8:52 am

  Wat een mega leuk idee! Leuk ook voor een bruiloft ofzo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107