Dit filmpje kan het leven van je kindje redden!

Dit filmpje kan het leven van je kindje redden!

De afgelopen weken was het koud buiten. We moesten een aantal keer de ramen van de auto krabben. Het duurt dan altijd even voordat het lekker warm is in de auto. Gelukkig heb ik een lekkere dikke warme winterjas. Ook Noah heeft deze lekkere dikke winterjas. Deze trok ik altijd aan in de auto, zodat hij het vooral maar niet te koud zou hebben. Ik schrok dan ook enorm toen ik het onderstaande filmpje zag. Het is goed om dit filmpje te bekijken. Het kan het leven van je kindje redden bij een aanrijding! 

Filmpje

Sinds ik dit filmpje heb gezien trek ik Noah een vest aan in de auto en doe ik zijn winterjas pas aan als we op de bestemming zijn aangekomen. Ik zou niet het risico willen lopen dat het op deze manier mis gaat. Toch denk ik dat veel mensen dit niet weten en hun kindje ook gewoon een winterjas aandoen in de autostoel! Dit deden wij dus ook al die tijd. Ik ben heel blij dat ik dit filmpje nu gezien heb. Het is voor mij een kleine moeite om zijn winterjas aan te doen als we zijn aangekomen op de plaats van bestemming. Ik doe nu vaak wel een dekentje over hem (en over de gordel) heen als het echt heel erg koud is.

Misschien had ik dit ergens kunnen/moeten lezen in de handleiding van de autostoel en is dit langs me heen gegaan. Soms vraag ik mij af of er nog meer dingen zijn die ik misschien wel gemist heb… Voor de andere mama’s die dit soort informatie misschien ook wel gemist hebben dan maar even via mijn blog ;-).

Wist jij dit al? Wat trek jij je kindje aan in de auto?

Comments

comments

15 Reacties

 1. januari 31, 2018 / 10:17 pm

  Ik zag dit filmpje een tijdje terug ook al. Shocking.. wij hebben nu een heel dun donzen jack (dus wel enigzins warm) voor in de auto. Dikke winterjas gaat los mee op extra koude dagen. Goed dat je er aandacht aan besteed, iedere extra lezer is 1 iemand die er iets mee kan!

 2. januari 31, 2018 / 11:13 pm

  Goed filmpje om ouders te waarschuwen voor het gevaar van een te warme jas in de auto

 3. februari 1, 2018 / 8:52 pm

  Ja, ik wist dit inderdaad. Maar nog niet zo lang. Hier inderdaad ook eerst een vest en daarna pas de jas!

 4. februari 2, 2018 / 7:41 am

  Wij hadden zo’n speciale zak in de maxi cose waarin de baby werd gelegd. Goed dat ouders worden gewaarschuwd.

 5. februari 3, 2018 / 7:59 am

  Nooit over nagedacht. Raar dat dit soort dingen niet meer aandacht krijgen

 6. februari 3, 2018 / 12:06 pm

  Ik kwam het laatste inderdaad ook ergens tegen, wist het niet dus vroeger altijd met jasje gedaan…

 7. februari 3, 2018 / 2:42 pm

  Oh, dit had ik serieus niet verwacht. ik denk dat heel veel ouders dit niet weten. goed om dit te delen!

 8. februari 4, 2018 / 11:10 am

  wij doen de jassen uit in de auto, anders heb e er buiten niets meer aan

 9. februari 4, 2018 / 12:24 pm

  Jeetje dat wist ik helemaal niet. Goed dat je dit deelt met ons.

 10. februari 6, 2018 / 10:58 am

  Gelukkig wist ik dit al. Maar we; fijn dat je anderen hierop attendeert!

 11. februari 8, 2018 / 11:27 am

  Doodeng dit, ik wist het al, omdat ik al die dingen graag lees, maar je zal het maar niet weten

 12. februari 9, 2018 / 7:23 am

  Ik had dit filmpje al best lang geleden gezien en heb hem ook gedeeld met vrienden met kinderen.

  Ik heb verder geen tips voor je 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107