Spam je blog

Spam je blog

Op dit moment ben ik ruim een halfjaar bezig met bloggen. Er zijn momenten dat ik vol passie allerlei artikelen aan het schrijven ben. Daarnaast zijn er (helaas) ook momenten dat bloggen mij wat stress geeft. Ik leg mijzelf namelijk nogal eens wat ‘doelen’ op die dan uiteindelijk niet (helemaal) haalbaar blijken. Het gevolg… teleurstelling in mijzelf dat ik ‘gefaald’ heb.

Afgelopen weekend heb ik voor mijzelf op een rijtje gezet wat dat bloggen dan toch zo leuk maakt. Naast dat het mij energie kost krijg ik er namelijk ook een hele hoop energie van! Ik geniet van de reacties van jullie, mijn lezers. Wat mij ook heel veel energie geeft is het contact wat ik met andere bloggers heb.

Andere bloggers

Ik heb zoveel leuke mensen mogen leren kennen het afgelopen half jaar. Er zijn heel veel bloggers met hele mooie blogs.  Kijk bijvoorbeeld eens op de blog van Life by Xenia.Een echte aanrader!

Nog iedere week ontdek ik weer nieuwe blogs. Grote blogs, kleine(re) blogs. Allemaal zijn het kleine kunstwerkjes waar een heleboel aandacht aan wordt besteed. Nooit eerder had ik zoveel respect voor bloggers. Het is zo ongelooflijk veel werk.

Spam je blog!

Wat zou ik het leuk vinden om mijn collega bloggers nog iets beter te leren kennen.  Daarom wil ik jullie de kans geven om jezelf even voor te stellen (en als je wilt in het kort iets te vertellen over jouw blog en waarom mijn lezers echt even een kijkje moeten nemen) in een reactie hieronder! Ik beloof dat ik op iedere blog (met link) een reactie zal achterlaten.

 

Comments

comments

Delen:

37 Reacties

 1. september 12, 2017 / 7:39 pm

  Wat een leuk initiatief! 🙂

  Ik herken je verhaal wel erg goed… ben nog maar enkele maanden geleden gestart dus het is nog wat zoeken. Heel vaak onzekere momenten,maar vooral ook eindeloos plezier in het schrijven en het lezen van feedback! 🙂

  Mijn blog dan: http://www.footprintsaroundtheworld.be is een reisblog over onze avonturen met en zonder kids. Met en zonder caravan. Een zoektocht naar bijzondere plekjes. Ver weg en dichtbij.
  Hoop jullie er allemaal te mogen ontvangen!;) veel leesplezier alvast. Laat me zeker weten wat je er van vindt!

  • Marieke
   Auteur
   september 15, 2017 / 5:35 pm

   Wat fijn dat jij ook zo’n plezier beleeft aan het schrijven! Dat vind ik ook echt heerlijk! Leuke blog heb jij ook! Een caravan staat ook nog op mijn lijstje 🙂

 2. september 12, 2017 / 9:15 pm

  Een van de dingen die ik van het bloggen zo leuk vindt, is het leren kennen van andere bloggers 🙂
  Ik blog dagelijks op Mama’s Liefste (https:/www.mamasliefste.nl) over moedersschap met bekentenissen en lifehacks, leuke producten en uitjes. Ook deel ik iedereen week de leukste winacties in bloggersland en geef ik een kijkje in mijn leven. Kom gerust een keer een kijkje nemen

 3. september 13, 2017 / 1:20 am

  Wat leuk zeg!
  Ik ben een paar maanden geleden Online opvoeden gestart. Dit is een blog over het opvoeden en opgroeien van (jonge) kinderen.
  Als pedagoog vind ik dit super leuk en schrijf ik dagelijks vol enthousiasme weer een nieuw artikel.
  Ik ben ook erg actief op Facebook. Zie daarvoor http://www.facebook.com/onlineopvoeden

  • Marieke
   Auteur
   september 15, 2017 / 5:35 pm

   Ben je nog maar een paar maanden bezig? Ik dacht al veel langer! Je doet het in ieder geval erg leuk!

   • september 15, 2017 / 8:30 pm

    Wat leuk om te horen! Ik ben afgelopen april begonnen 🙂

 4. september 13, 2017 / 5:10 am

  Je kent mijn blog (Www.maaikeschrijftop.nl) al, maar ik wilde even kent dat ik het helemaal met je eens ben!
  Wat ik nu trouwens ontzettend moeilijk vind is dat ik door omstandigheden nauwelijks heb kunnen schrijven en dan het nu weer oppakken. Ik moet echt mijn ritme weer vinden.

  • Marieke
   Auteur
   september 15, 2017 / 5:39 pm

   Kan ik me voorstellen… dat je weer even in je ritme moet komen! Ik heb dat zelf ook. Heb net een nieuwe baan en in combinatie met thuis moet ik echt weer even mijn draai vinden!

 5. september 13, 2017 / 5:28 am

  Leuk dat je al een half jaar bezig bent! Ik begon ooit met bloggen toen ik zwanger was van mijn vierde kind. Die is inmiddels 16 : ) Ik ben moeder van vijf kinderen, getrouwd en woon in het buitengebied van de Achterhoek.

  Ik heb meerdere blogs, waaronder http://www.huisvlijt.com.

  • Marieke
   Auteur
   september 15, 2017 / 5:40 pm

   Wauw! Wat bijzonder dat je al zo ontzettend lang blogt! Ik kan altijd erg genieten van de leuke topics op jouw blog! Veel handige tips!

  • Marieke
   Auteur
   september 15, 2017 / 5:42 pm

   Wat leuk! Ik ga even een kijkje nemen! De onderwerpen spreken mij in ieder geval zeker aan! Blog je al lang?

  • Marieke
   Auteur
   september 15, 2017 / 5:47 pm

   Leuk! Jou volg ik al een tijdje! 🙂

 6. september 13, 2017 / 8:03 am

  Wat lief dat we onze blog mogen spammen. Ik ben een jonge moeder met twee jong volwassen kinderen, schrijf ruim 5 jaar op professioneel vlak, ben in 2012 begonnen op een algemeen blogplatform, ben daarna overgestapt op mijn eigen website voor DIY en recepten (www.zelfmakentips.nl) en nu heb ik sinds een paar maanden een lifestyle blog met tips over de meest uiteenlopende dingen: van beauty en mode tot uitjes, reviews, hotspots en nog veel meer: http://www.tipsvoorjou.com

  • Marieke
   Auteur
   september 15, 2017 / 5:49 pm

   Wat knap dat het jou lukt om 2 websites bij te houden! Ik heb al moeite met 1! Ik ga zeker even een kijkje nemen!

 7. september 13, 2017 / 8:25 am

  Wat een leuk initiatief! Ik ben Cassandra, 28 en run een online lifestyle & mama magazine voor (werkende) moeders. Momambition.nl. Hier schrijf ik samen met nog 9 powermoms over ons dagelijkse leven, maar ook over de nieuwste trends op gebied van beauty, fashion, interior, travel en gadgets. Is dat niet genoeg dan hopen we je te inspireren met lekkere recepten en toffe DIY’s. Daarnaast run ik ook nog een woonplatform genaamd interiorqueen.nl waarbij we je hopen te inspireren, verbreden en verdiepen over alles wat met interieur en tuinen te maken heeft

  • Marieke
   Auteur
   september 15, 2017 / 5:53 pm

   Wat leuk! Ik kende momambition al wel, maar wist helemaal niet dat jullie met 9 personen waren! Leuk om iets meer te horen! Knap dat je deze twee dingen naast elkaar kunt runnen!

 8. september 13, 2017 / 9:28 am

  Wat leuk dat we mogen spammen. Een blog is zeker hard werken. Gelukkig is het erg leuk om te doen.
  Mijn blog gaat over alles wat ik maar leuk vind. Over het moeder zijn, Diy, emigreren en nog veel meer. http://www.happymamalife.nl

 9. september 13, 2017 / 9:47 am

  Wat leuk.

  Ook ik ben een beginnende blogger. Een jaar geleden starte ik mijn blog over de weg die ik samen met me hond afleg om hulphond te kunnen worden. Ik vond dit een zeer riskant onderwerp en ben mijn blog gaan uitbreiden.

  Nu schrijf ik over mijn leven als jonge twenty-vrouw met een lichamelijke handicap die door het leven rol. Ook ben ik oppasmoeder en help ik kinderen die problemen hebben met studeren of mee volgen tijden de les.

  Mijn blog is: https://zinahelpingdogsite.wordpress.com

  Tot gauw!

 10. Sylvia -alovelyadventure
  september 13, 2017 / 2:31 pm

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Sylvia, vriendin van Richard, mama van dochtertje Zoë (’14) en baasje van kat Muis. Aangezien mijn vriend werkzaam is in (op dit moment) Lanzarote. Verblijven Zoë en ik om & om in NL en Lanzarote. We hebben net te horen gekregen dat we eind dit jaar verhuizen naar Portugal- Algarve. Mijn blog is te omschrijven als een mama lifstyleblog met een vleugje travel. Ga je ook mee op avontuur?

 11. september 13, 2017 / 7:17 pm

  Ik vind ook zo leuk andere bloggers leren kennen. Mijn blog is pinkpress.nl waar ik samen met een papablogger en een fit blogger schrijf over het moederschap, autisme/adhd, fashion, beauty voor de 30+, uitjes, interieur en een healthy lifestyle.

 12. september 14, 2017 / 4:51 am

  Ik ben pas net begonnen met bloggen en vind het leuk om andere bloggers de leren kennen. Superleuk artikel dus (inclusief de comments)!

  Mijn blog is http://laviedestephanie.nl. Na zwanger terug te zijn gekomen van een geweldige wereldreis, hebben we nu het avontuur opgezocht op het Franse platteland. Op mijn blog vind je artikelen over het moederschap en ons leven in Frankrijk.

 13. september 14, 2017 / 11:15 am

  Een half jaar alweer. Het is voorbij gevlogen of niet? 🙂 Ik blog op bijna een jaar op http://www.mamaplaneet.nl. Ken je de uitspraak ‘uit de hand gelopen hobby’? Ik irriteerde mij vroeger eraan hoe vaak ik dat wel niet hoorde, maar het klopt echt. Mijn blog, mijn uitlaatklep, mijn manier om een verschil te maken. Ik zou het leuk vinden als je een keer komt buurten.

 14. september 14, 2017 / 2:59 pm

  Leuk initiatief om elkaar en elkaars verhalen vooral te leren kennen. Ikzelf heb de ziekte van crohn en ben voornamelijk daarover beginnen bloggen. Een beetje over het hoe en wat, een uitlaatklep. Ik wil met mijn blog de lezers meer doen inzien wat de ziekte allemaal inhoud, want het is echt niet makkelijk en voor de buitenwereld soms heel moeilijk om te begrijpen en om er mee om te gaan. Ik probeer positief te blijven en op mijn voeding te letten en wat te sporten. Ik vond (toen) echt weinig steun online en zeker in België. Dus ik hoop via deze weg dat ik andere een hart onder de riem kan steken. Je kan het bezoeken/lezen op http://www.mysilverlining.be
  Ook een heb ik een Facebook-pagina waarin ik dikwijls actualiteit deel om en rond de darmen, medicatie, nieuwe onderzoeken,… Uiteraard is het niet allemaal medisch en komen ook andere dingen aan bod zoals beauty & health.
  Indien interesse, feel free to read, like,…

 15. september 15, 2017 / 11:34 am

  Wat een sympathiek initiatief! En het leuke is, door al die reacties leer ik ook weer een hoop nieuwe blogs te ontdekken. Ik ga straks eens lekker doorklikken. En door de oproep ontdekte ik ook jouw blog!
  Je verhaal is wel heel herkenbaar, ik word soms ook zó onzeker en dan wil ik succes aflezen aan verkeerde dingen. Aantal likes ofzo. Ook ik ben pas een half jaar zoiets bezig, dus dat aantal is niet altijd even booming 🙂 maar daar gaat het ook niet om.
  Ik blog op minimixtape.nl en deel daar elke vrijdag een gratis printable. Daarnaast schrijf ik over kids design en speelgoed, liefst van kleine merken of handgemaakt spul. Leuk als je een kijkje neemt!

 16. september 21, 2017 / 4:55 pm

  Leuk idee mag ik dit idee ook aan mijn blog toevoegen?

 17. september 23, 2017 / 2:51 pm

  Wat een leuk initiatief! Ik ben Laura en ik blog op lalalifeblog.nl. Ik ben nog niet zo heel lang geleden begonnen met bloggen. Heb er jaren over getwijfeld maar nu toch de stap gemaakt. Ik vind het gewoon ontzettend leuk om te schrijven en te vertellen. Het geeft me heel veel energie maar ik merk ook dat ik het lastig vindt. Dat komt vooral omdat ik tijdens het schrijven me 100 keer afvraag of het wel leuk/interessant is. Ik heb nog niet echt feedback gehad, dus mocht iemand dat hier wel willen doen, heel graag 🙂 En Marieke tegen jou zeg ik, ga zo door, ontzettend leuke blog!! Groetjes Laura

 18. september 25, 2017 / 5:47 pm

  Wat leuk is dit zeg. Het is altijd leuk om medebloggers te leren kennen en om nieuwe blogs te lezen die je kunnen inspireren en vermaken. En wat een leuke blog heb je?

  Ik blog nu bijna een jaar. Eerst heb ik voor andere pagina’s gevolgd en ongeveer een half jaar geleden ben ik voor mezelf gaan bloggen op Mijn mama momenten. Hier verschijnen al mijn ervaringen en hersenspinsels rondom het moederschap. Ook leg ik hier uit hoe ik de dingen heb gemaakt voor de meiden en deel ik sinds kort ook recepten voor het gezin. Verder vertel ik iets over onze favoriete producten.

  Voor wie gezellig wil komen lezen (en kletsen), kijk dan op…. https://mijnmamamomentenblog.wordpress.com/

 19. oktober 7, 2017 / 10:01 am

  Op Thuisleven delen Miranda en ik ons leven in-en-om huis. Ook trekken we er regelmatig op uit met het gezin. We delen met onze lezers alle acties die we tegenkomen.

 20. oktober 8, 2017 / 6:56 pm

  Wat leuk zeg! Ik kende je blog al een tijdje en vind het altijd leuk om even een kijkje te nemen. Ik blog nu iets langer dan een half jaar maar heb nu bijna een maand mijn eigen blog http://www.meermetmama.nl , nog echt beginnend dus. Ik blog over mama, kinderen, traktaties, uitstapjes en Meer dan mama zijn. Ik blog ook nog 1x per week op momambition. Ben mama van 3 kindjes, een dochter van 4, een zoon van 3 en een dochter van 2 weken. Liefs Madelon

 21. november 28, 2018 / 2:33 pm

  Wat een leuk initiatief. Mijn blog is https://www. barcelonamom.com. Ik schrijf hier over mijn leven in Barcelona, zo kun je zelf ontdekken of dit veel verschilt van het leven van een werkende mama in Nederland of dat er eigenlijk best veel overeenkomsten zijn 🙂 Ook ontbreken tips voor een bezoek aan Barcelona en andere delen van Spanje natuurlijk niet. Ik vind het altijd leuk als je een kijkje komt nemen en om te horen wat je van mijn blog en posts vindt. Lieve groeten van Debby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489