Kaya sieraden voor jouw mooiste herinnering

Kaya sieraden voor jouw mooiste herinnering [vc_row][vc_column][vc_column_text]

Al sinds ik een jaar of 6 was, hecht ik veel waarde aan het maken van herinneren. Dit begon met het volschrijven van dagboeken, vakantieboeken en het verzamelen van allerlei spulletjes en foto’s om in een doosje te bewaren. Ook heb ik meerdere poëziealbums en vriendenboekjes helemaal vol laten schrijven door ooms, tantes en vriendinnen. Af en toe kijk ik nog eens naar al deze spullen. Ze vertellen allemaal een stukje van het verhaal van mijn leven, over de momenten die voor mij toen zo waardevol waren. Nog altijd kijk ik met een glimlach terug op deze bijzondere momenten uit mijn geschiedenis. Om deze reden ben ik dan ook fan van Kaya sieraden.

Sieraden met een verhaal

Dit is namelijk precies Kaya Sieraden doet. Ze maken sieraden die ervoor zorgen dat jij bijzondere momenten niet meer zult vergeten. Zo kreeg ik voor mijn eerste Moederdag een aantal jaar geleden een prachtig armbandje met de naam van mijn oudste zoon erop. Inmiddels heb ik nu twee kinderen en was het tijd voor iets nieuws. Van Kaya Sieraden kreeg ik daarom deze prachtige ketting met de eerste letter van de namen van mijn kinderen erop. Het was wel een uitdaging om te kiezen, want de ‘ketting dames’  pagina op de website stond vol met een heleboel prachtige kettingen. Je kunt jouw sieraad helemaal zelf samenstellen. Zo kon ik bij mijn ketting kiezen welk plaatje ik wilde, hoeveel letters en er waren zelfs 3 verschillende soorten kettingen. Dit maakt ieder sieraad dus uniek.

Het allermooiste cadeau!

Naast kettingen zijn er ook prachtige armbandjes voor dames, heren en kinderen en oorbellen en ringen te koop. Je kunt natuurlijk jezelf blij maken, maar het is ook heel leuk om het iemand cadeau te geven. Wil je een goede vriendin een hart onder de riem steken nadat zij iemand is verloren? Je zus een tof en origineel kraamcadeau geven? Of ga je binnenkort trouwen en wil je je vrouw een mooi en persoonlijk sieraad geven voor DE grote dag? Dan kan ik Kaya Sieraden zeker aanbevelen voor een bijzonder, uniek en betaalbaar cadeau!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments

comments

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489