De Mama Challenge 2017

De Mama Challenge 2017

Dit jaar doe ik voor het eerst mee aan de Mama Challenge.  De zomervakantie komt er weer aan en dus hebben we alle tijd om leuke dingen te doen met ons kleintje. Wij gaan een weekje op vakantie en daarnaast hebben we nog een aantal weken over. Voor de andere moeders die ook een hele zomervakantie ‘moeten’ vullen vol met inspirerende activiteiten en af en toe wat inspiratie tekort komen heb ik goed nieuws!

Wat kun je verwachten van de Mama Challenge 2017?

Dat was ook de vraag die ik afgelopen week had. Deze zomer krijg ik (samen met nog ongeveer 40 andere bloggers) 10 verschillende uitdaging (challenges). Deze uitdagingen zijn door de deelnemers aan deze challenge zelf verzonnen. Iedere deelnemer geeft zijn/haar eigen draai aan de uitdaging. Zo kan het dus best zijn dat mijn uitwerking van de uitdaging heel anders is dan die van de andere bloggers.

Met meer dan 40 bloggers die deelnemen en allemaal 10 uitdagingen doen zijn er genoeg leuke ideeën te vinden deze zomervakantie om samen met de kinderen uit te voeren.

De uitdagingen

Met (een aantal van) de volgende uitdagingen ga ik de komende weken aan de slag:

– Picknicken
– Me-time
– Pimp je tuin of pimp je balkon
– Recept ijs of recept fruitwater
– Knutselen
– Waterpret
– Leukste speeltuintjes uit de wijk
– Zomerse OOTD
– Het regent! (wat doe je als…)
– Gratis uitstapje

 

Naar welke uitdaging ben jij het meest nieuwsgierig? Hoe vul jij altijd je zomervakantie?

Comments

comments

Delen:

16 Reacties

 1. juli 3, 2017 / 7:07 pm

  Ik ging als klein meisje vaak met m’n papa wandelen in de natuur. Ik had het geluk dat mijn papa ontzettend veel over natuur weet en me dus ook alles liet zien en me er alles over vertelde. Zo ken ik intussen als 26 jarige zelf veel van de natuur en ken ik leuke weetjes. Als ik ooit kindjes heb en niet weet wat te doen zal ik zeker papa zijn voorbeeld volgen 🙂 (als ze al niet met opa op stap gaan natuurlijk 😉 ).

  • Marieke
   Auteur
   juli 3, 2017 / 8:00 pm

   Wat heerlijk dat je dat zo kon doen met je vader! Ik wil straks ook veel vaker lekker wandelen in het bos! Vooral in de herfst vind ik dat heerlijk!

 2. juli 3, 2017 / 7:31 pm

  Wat een leuke dingen heb je op de agenda staan! Zelf kijk ik niet te ver vooruit. Heb heel veel op mijn lijstje maar wil vooral genieten van mijn gezin en de kids die niet voor niets 6 weken vrij zijn. Al het moeten en alle projectjes die komen later wel weer …

  • Marieke
   Auteur
   juli 3, 2017 / 7:59 pm

   Dat is inderdaad ook heerlijk! Ik wil ook vooral niet te veel ‘moeten’ . Deze challenge vond ik wel ontspannen… Het zijn (bijna) allemaal dingen die ik toch al wel van plan was! Stop je ook 6 weken met bloggen? Of blog je vooruit?

 3. juli 3, 2017 / 7:35 pm

  leuk om zo wat te gaan ondernemen! ik ben geen mama maar vermaak me altijd prima in mijn vrije tijd of vakantie. onder andere dit jaar vakantie ibiza

  • Marieke
   Auteur
   juli 3, 2017 / 7:58 pm

   Oeee Ibiza! Wat heerlijk zeg! Heel veel plezier!

 4. juli 3, 2017 / 8:29 pm

  Ooh wat leuk! Kan ik dat ook doen 🙂 ? Verl plezier deze zomer!

 5. juli 3, 2017 / 8:34 pm

  Zo wat leuk. Ik kijk het meest uit naar waterpret.

 6. juli 4, 2017 / 4:46 am

  Ik ben benieuwd wat je gaat doen met je tuin! Ik vind het altijd leuk om te zien hoe mensen hun tuin inrichten.

 7. juli 4, 2017 / 7:02 am

  Leuke dingen weer in de challenge. Ik twijfel nog om mee te doen omdat we ook nog op vakantie gaan

 8. juli 4, 2017 / 11:00 am

  Ik kijk uit naar de Pimp je tuin of pimp je balkon! Ik haal graag inspiratie uit anderen hun pimpsessie. Ik heb mezelf de uitdaging gegeven om eens alle speeltuinen in mijn dorp te verkennen.

 9. juli 4, 2017 / 6:13 pm

  Leuk! Ik ben erg benieuwd naar jouw invulling. Ik volg je op IG. Ga je daar je pics delen? En……Ik wil hier ook aan mee doen. 🙂

 10. juli 4, 2017 / 6:16 pm

  Leuk joh, ik heb al helemaal zin om mee te doen!

 11. juli 5, 2017 / 7:03 am

  Heel veel plezier! Alle opdrachten lijken super tof maar ik kijk het meeste uit naar picknicken !

 12. juli 9, 2017 / 6:07 am

  Ja ik ben heel benieuwd wat jullie allemaal gaan doen 😉

 13. Miryam
  juli 9, 2017 / 7:42 pm

  Wat een leuke dingen staan erbij! Ik zag m al voorbij komen. Doe zelf niet mee, maar ben benieuwd naar je recepten☺️ Leuk hoor! Zelf ga ik proberen in de vakantie zoveel mogelijk te relaxen na best een heftig jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489