Review Angel Sound Fetal Doppler

Review Angel Sound Fetal Doppler

Vandaag deel ik mijn ervaringen en review van een product waar ik zelf tijdens de zwangerschap veel aan heb gehad. Ik ga het vandaag hebben over de Angel Sound Fetal Doppler.

Zodra ik zwanger was begon voor mij direct het genieten. Een grote roze wolk, er groeide immers een klein mensje in mijn buik. De eerste echo hadden wij al met 7 weken en daar was een mooi kloppend hartje op te zien.

Vervolgens de 12 weken echo. Ook een goede echo met opnieuw een kloppend hartje. Ik werd steeds minder onzeker en keek uit naar het eerste bezoek bij de verloskundige waar wij met 13 weken voor het eerst het hartje zouden gaan horen. Een behoorlijk spannend moment… na het horen van het hartje zouden wij met iedereen delen dat wij papa en mama gingen worden. Gelukkig kregen wij een prachtig hartje te horen. Op dat moment kon ik mij geen mooier geluid voorstellen dan het kloppende hartje van ons kindje.

In week 19 hadden wij opnieuw een afspraak bij de verloskunde en in week 21 zouden wij de 20 weken echo hebben. Omdat ik vond dat het wel heel lang duurde voordat wij weer konden luisteren naar ons kleintje ging ik op zoek naar mogelijkheden om ook thuis het hartje te kunnen luisteren. Op internet kwam ik toen de Angel Sound Doppler tegen.

De beschrijving van het product was als volgt:

‘Met de AngelSound Doppler is het mogelijk om naar de eerste bewegingen van uw baby te luisteren. Vanaf de 12e week van de zwangerschap kunt u met de baby doppler luisteren naar bijvoorbeeld hikjes, schopjes en hartgeluidjes. Door het horen van deze geluidjes creëert u een nog sterkere band met uw baby!’

Geluidjes opnemen
Als extra optie kunt u met de bijgeleverde kabel de geluidjes ook opnemen! De kabel kan o.a. aangesloten worden op uw computer. Hierdoor kunt u vrienden en familie over de hele wereld laten meegenieten! Na de geboorte van uw kindje kunt u ook de hartslag van de moeder opnemen om uw kindje gerust te stellen.

Wat kunt u verwachten?
Het hartje van een ongeboren baby klopt ongeveer tussen de 120 en 160 keer per minuut, dit klinkt ongeveer als een galopperend paard.
De hikgeluidjes klinken als 2 snelle drumslagen en de schopjes klinken als doffe slagen.

De prijs is €27,95 en daarvoor zou ik dus thuis naar het hartje kunnen luisteren.  Toen ik 13 weken zwanger was heb ik dit product besteld. Toen wij het apparaat de volgende dag in huis kregen hebben we het direct geprobeerd. De eerste keer was het even zoeken, maar met de gel die ze bij het product leverden is het gelukt om het hartje te horen.

We hebben dit product regelmatig even gebruikt op momenten dat ik verder in de zwangerschap mij wat onzeker voelde of het kindje even niet goed kon voelen. Mijn placenta lag aan de voorkant, waardoor ik ook na week 28 soms een aantal uur even niets voelde. De Angel Sound Doppler stelde mij dan weer even gerust.

Mijn ervaring:

De Angels Sound Fetal Doppler is wat mij betreft een echte aanrader. Het product doet wat er in de beschrijving staat. Er staan allerlei duurdere apparaten op internet die hetzelfde beloven. Wat mij betreft is dit niet nodig. Voor minder dan 30 euro heb je met dit product echt een prima resultaat.

Wel goed om te weten dat dit apparaat de verloskundige niet vervangt. En mocht je echt niets voelen, dan is het altijd goed om bij de verloskundige aan de bel te trekken en vanaf 28 weken kun je dan een CTG scan laten maken! Wij hebben dit apparaat niet dagelijks gebruikt, maar toch zeker elke week even een aantal minuten om de bevestiging te krijgen en om even te genieten van het levende kindje in mijn buik. Heerlijk om zijn hartje en de schopjes te kunnen horen.

Comments

comments

1 Reactie

  1. juli 31, 2017 / 6:37 am

    Ik vind het niet duur moet ik zeggen. En het is denk ik toch makkelijker dan met een toiletrolletje proberen wat te horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489