Tientje van de maand #augustus

Tientje van de maand #augustus

Ook deze maand heb ik net als in de maanden mei, juni en juli weer een aantal leuke producten bij elkaar geshopt voor ongeveer 10 euro. Iedere maand ga ik weer veel plezier op pad om leuke koopjes te scoren. Noah lijkt het ook niet echt een probleem te vinden. Zijn (enorm grote) kledingkast begint wel een beetje vol te raken ondertussen.

Deze maand heb ik het helaas niet helemaal onder de 10 euro weten te houden. Ik was heel goed onderweg, totdat ik gisteren toch nog een heel leuk koopje vond wat ik echt met jullie moest delen. Laat ik daar dan ook maar direct mee beginnen.

Zeeman

Gisteravond gingen we nog even snel langs de Zeeman. We hadden niet echt iets nodig, maar altijd leuk om te kijken of ze toch nog wat leuke spulletjes hebben liggen. En ja hoor…daar was hij dan! Voor 1 euro (!!) lag daar een hele leuke zachte superheldenpop. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen. Het popje is helemaal zacht en heeft hele leuke felle kleurtjes. Noah was er direct dol op.

 

ZARA

Vorige week waren we bij de ZARA en daar vond ik in de uitverkoop meerdere hele leuke broekjes. Dit broekje is mijn favoriet en wil ik daarom graag met jullie delen. In ons huis hebben we veel okergele accessoires. Ik vind dit een prachtige warme kleur. De leuke dino’s erop maken dit broekje helemaal af. Het is een leuk harembroekje waarin hij lekker kan kruipen en rollen. Ik nam maatje 80 mee omdat ik er zo nog iets langer wat aan heb. Het broekje kostte €7,95.

 

Wibra

Als ik in Noah zijn kast kijk, dan moet ik eerlijk bekennen dat Noah heeft veel lichtgrijs, donkergrijs en donkerblauwe kleding heeft. Dit zijn ook de kleuren die ik zelf voor jongetjes erg leuk vind en die in de winkels het meest te vinden zijn. Bij de Wibra vond ik nog deze romper in de kleur petrol. Een leuke match met het dino broekje van de ZARA. Deze romper kostte €2,49.

 

Dit waren mijn aankopen van de maand augustus. Iets boven de 10 euro dus. De volgende keer zal ik weer mijn best doen om onder de 10 euro te blijven ?!

Comments

comments

Delen:

15 Reacties

 1. augustus 19, 2017 / 9:20 pm

  Leuke spulletjes voor een leuke prijs. Ik koop voor mijn zoon vaak bij H&M. Zo lang het maat lekker zit en makkelijk zit.

  • Marieke
   Auteur
   augustus 19, 2017 / 9:48 pm

   H&M heeft ook vaak leuke spulletjes inderdaad! Ik heb op Instagram super toffe schoentjes gezien! Daar moet ik echt nog naar op zoek 🙂

 2. augustus 20, 2017 / 7:10 am

  Oh werkelijk geweldig zeg! Ik heb de neiging om te roepen: ‘Wil ik, wil ik!’ Wat een superschattige pop is dat!

  • Marieke
   Auteur
   september 1, 2017 / 6:56 pm

   Dank je wel! hahaha. zo stond ik in de winkel.

 3. augustus 20, 2017 / 7:29 am

  Alles met dino’s is natuurlijk altijd goed.. 😉

  • Marieke
   Auteur
   september 1, 2017 / 6:57 pm

   hahaha.. Vind dino’s zelf ook erg stoer!

 4. augustus 20, 2017 / 10:00 am

  Wat een leuke pop en dat voor 1 euro! Bij de Zara ga ik ook graag in de uitverkoop winkelen. Ik hoorde dat er mss dit jaar nog een Zara bij mij in de stad komt! Hoera!

  • Marieke
   Auteur
   september 1, 2017 / 6:58 pm

   Echt? Wat fijn zeg! Zo vaak leuke kleertjes bij de ZARA!

 5. augustus 20, 2017 / 3:05 pm

  Dat gouden broekje is echt wel leuk zeg 🙂

  • Marieke
   Auteur
   september 1, 2017 / 6:58 pm

   Dank je wel! Ik was er ook direct verliefd op 🙂

 6. augustus 21, 2017 / 12:51 pm

  Wat een leuke dingen! Die broek is geweldig cute! En ik snap dat met het superheldenpoppetje helemaal!

 7. augustus 21, 2017 / 3:36 pm

  Wat mooi dat broekje met die kleur blauw gecombineerd, heel gaaf!

  • Marieke
   Auteur
   september 1, 2017 / 6:59 pm

   Dank je wel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107