Babyproducten die wij bij een tweede kindje niet meer gaan gebruiken

Babyproducten die wij bij een tweede kindje niet meer gaan gebruiken

Zodra je nesteldrang begint en de zwangerschapshormonen met je op de loop gaan wil je nog weleens enthousiast zijn over heel veel babyproducten. Dit had ik ook. Ik vond dat wij bepaalde dingen echt heel erg hard nodig hadden. Achteraf is gebleken dat het ene product net iets zinvoller was dan het andere.

In deze blog deel ik mijn ervaring. Dit hoeft dus niet de ervaring te zijn van alle andere moeders in Nederland. Wellicht ben jij wel dolenthousiast over deze producten. Laat dan gerust even een reactie achter. Wie weet bedenk ik me nog ?.

  1. Luieremmer

Ik werd niet blij van de lucht van deze emmer en stond dit ding dus ruim 3 keer per week te soppen. Na een aantal weken bracht ik de luiers direct even naar de container. Een stuk frisser. Dit doen we tot op de dag van vandaag nog steeds en het bevalt ons prima. Ik zou hier dus zeker niet al te veel geld aan uitgeven. Wel praktisch zijn de luierzakjes van de Action. Ze kosten bijna niets en houden nare geurtjes toch een beetje tegen.

  1. Babyspeelgoed

Baby’s spelen NIET met speelgoed. Dit was voor mij een behoorlijke teleurstelling. Ik bleef namelijk maandenlang geloven dat mijn baby echt heel gelukkig werd van een box vol met leuk speelgoed. Na zo’n 5 maanden begon Noah wat interesse te krijgen voor speelgoed van Oball en een felgekleurde Vtech speelhond. Alle andere dingen waren tot die tijd redelijk overbodig hier.

  1. Knuffels met doekjes

Voor bepaalde ouders en baby’s een heel groot succes. Hier heeft het ons behoorlijk wat angst bezorgd. Alles met doekjes trok Noah over zijn gezicht en kon hij (of wilde hij) er niet meer zelf afhalen. Veel schattige doekjesknuffels vielen hier dus af. De eerste periode heeft hij lekker knuffelloos geslapen en dat ging gelukkig prima!

  1. Slabbetjes van stof

Oké.. de eerste maanden zullen we deze zeker nog wel gebruiken. Vanaf het moment van de eerste hapjes zullen deze alleen vrij snel de deur uitgaan. Die plastic slabbetjes zijn zoveel handiger voor de eerste (en alle daaropvolgende hapjes). Even uitspoelen, laten drogen en ze zijn weer als nieuw. Levert een heleboel minder was (en meer tijd) op.

  1. Draagdoek

Dat er mensen heel erg gelukkig worden van een draagdoek en zelfs niet eens een kinderwagen aanschaffen, daar ben ik van op de hoogte. Om deze reden stond dit product ook hoog op mijn lijstje! Ik moest en zou ook een draagdoek hebben. Heerlijk om je kindje zo dichtbij je te hebben. Na meerdere keren veel geworstel met het knopen van deze doek heb ik een draagzak aangeschaft. Sneller, praktischer en wat mij betreft net zo fijn. Wel een draagdoek? Dan kan een bezoekje aan een draagconsulent denk ik geen kwaad. Mijn geduld was (helaas) snel op met dit ding.

Andere ervaring met deze producten? Of andere producten die jij niet zou aanraden? Laat dan even een reactie achter!

Comments

comments

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489