Tientje van de maand april

Tientje van de maand april

Het tientje van de maand is weer terug van weggeweest. Deze keer het tientje van de maand april. De aankopen die ik jullie vandaag wil laten zien heb ik namelijk gekocht in de maand april. Ook voor het tientje van de maand mei heb ik alweer genoeg leuke koopjes om iets uit te kiezen!

Nu Noah iets ouder wordt merk ik dat de winkels waarin ik leuke kleding voor hem kan vinden beginnen te veranderen. Daar waar ik dol was op de babykleding van de Zeeman kan ik daar, nu Noah een dreumes is,  niet veel leuke dingen meer vinden. Ook bij de Hema heb ik – naast rompertjes en twee korte broekjes – niet veel gekocht.

De winkels waar ik nu het vaakst (vooral online) te vinden ben zijn de ZARA en de H&M. Ik vind daar de allerleukste pakjes en ook de kwaliteit bevalt me meestal heel erg goed. In de (uitgebreide) shoplog van volgende week zal ik laten zien hoeveel leuke dingen ik de laatste tijd heb geshopt bij bovenstaande winkels.

Zomerkleding

Nu het mooie weer er weer aankomt wilde ik wat leuke zomerkleding kopen voor Noah. De kleren van vorig jaar passen allemaal niet meer en dus kon er weer flink geshopt worden. Noah heeft op dit moment maat 80, maar doordat hij flink aan het groeien is koop ik alles vast in maat 86. Het valt soms nog iets ruim, maar wel fijn dat hij het dan in ieder geval de hele zomer nog aan kan!

Bij de Wibra kocht ik 2 van deze toffe zomerbroekjes. Ze waren €4,99 per stuk. Ik kocht er ook nog 3 leuke t-shirts bij van €3,49 per stuk.

Op de foto kun je zien hoe het broekje valt. Ik ben er erg enthousiast over. Je kunt het ook leuk combineren met een rompertje zonder mouwen. Dit maakt het een extra stoere outfit.

Met het kruipen in de tuin en het spelen in de zandbak gaan zijn kleren nog iets minder lang mee. Een goedkoop (maar toch heel leuk) setje kleding is dan ook meer dan welkom.

 

Hoe ben jij de kruipfase met je kindje doorgekomen? Kocht jij heel veel extra kleding? Of liet je je kindje rondkruipen in broeken die al stuk waren? Ik ben erg benieuwd naar jouw aanpak!

 

Comments

comments

Delen:

1 Reactie

  1. Anne Dierselhuis
    mei 13, 2018 / 12:00 pm

    De WE heeft ook leuke en stoere jongenskleding (tip) vanaf maat 86. I

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489