Deze babyproducten leken mij overbodig, maar waren toch wel erg fijn!

Deze babyproducten leken mij overbodig, maar waren toch wel erg fijn!

Tijdens de eerste zwangerschap had ik zelf totaal geen ervaring en liet ik me eigenlijk leiden door het enthousiasme van mensen om mij heen. Zo heb ik dus een heleboel babyproducten aangeschaft die ik achteraf niet heel hard nodig had. Andersom waren er ook dingen die mensen niet praktisch vonden, die ik bij Noah toch behoorlijk gemist heb.

Ik heb geleerd dat iedere baby anders is en dat je bepaalde producten beter kunt kopen als je weet dat je het nodig hebt. In deze blog wil ik toch een lijstje maken met producten die wij vaker hebben gebruikt dan ik van tevoren had verwacht.

  1. Tummy tub

In eerste instantie hadden wij alleen een babybadje aangeschaft. Om nu twee badjes aan te schaffen voor een baby van zo’n 50 cm leek mij een beetje onzin. Toen Noah geboren was wilde hij absoluut niet in het gewone badje. Hij huilde heel wat uurtjes per dag en alleen in de Tummy tub kwam hij tot rust. Uiteindelijk heeft hij hier tot 6 maanden nog bijna dagelijks ingezeten. Sommige baby’s vinden het vreselijk, anderen zijn er dol op. Tip: probeer eerst in een (schone) grote emmer. Is jouw kindje er dol op? Dan kun je deze al snel aanschaffen voor zo’n twee tientjes.

  1. Babybadje

Het eerste half jaar stond dit ding bij ons dus eigenlijk vooral in de weg. Ik heb mij serieus heel vaak afgevraagd waarom dit ding ook alweer zo belangrijk leek. Noah is nu ondertussen 20 maanden en zit nog iedere dag in dit badje. Het grote bad vindt hij nog erg spannend en dit badje is nu dus enorm praktisch!

  1. Magnetronsterilisator

Tijdens de zwangerschap van Noah riep ik stoer dat uitkoken in een pan toch prima was! Na een week of twee heb ik toch maar een magnetronsterilisator aangeschaft. In zo’n 7 minuten heb je weer een heleboel schone flesjes. Heerlijk om er niet bij te hoeven blijven staan.

  1. Inbakerdoek

Los van het feit dat het mij wel zielig leek voor zo’n kleine baby, had ik verwacht dat ik wel grote hydrofieldoeken zou kunnen gebruiken. Noah was hier alleen al heel snel veel te sterk voor. Op aanraden van de fysio hebben we toen de SwaddleMe uitgeprobeerd. Dit ding was zo’n groot succes, dat de mini versie nu één van mijn eerste babyaankopen was.

  1. Boxmobiel in felle kleuren

In de box hadden wij een boxmobiel met van die lieve witte konijntjes. Het ding was het minst ‘schadelijk’ voor ons interieur en zag er ook nog eens ontzettend schattig uit. Helaas vond Noah er niets aan en wilde hij absoluut niet in de box. Vanaf het moment dat wij een groot felgekleurd boxmobiel aanschaften met klassieke muziek kon hij echt zeker een half uur staren naar dit ding. Felle kleuren dus! Even slikken voor je interieur, maar zeker een blije baby ?.

Heb jij ook van die producten die je van tevoren niet zo nodig leken en waar je achteraf heel erg blij mee was? Laat dan even een reactie achter! Wie weet helpt het mij en nog een heleboel andere shoppende zwangere (aanstaande) mama’s.

 

 

Comments

comments

Delen:

1 Reactie

  1. oktober 2, 2018 / 9:02 am

    De billendoekjes! Die waren echt een uitkomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489