Dé tip voor een geweldig weekendje weg met het hele gezin!

Dé tip voor een geweldig weekendje weg met het hele gezin!

Vroeg je mij twee jaar geleden of ik zin had in een weekendje weg? Ik pakte direct mijn (kleine) koffer of een weekendtas en binnen een uurtje zat ik in de auto.Lekker even ontspannen. Waar we dan vervolgens heen zouden gaan vond ik niet zo belangrijk. Heerlijk om er gewoon even uit te gaan.

Met kinderen is zo’n weekendje weg toch even een heel ander verhaal. Het begint al met die weekendtas. Deze tas is net groot genoeg voor de knuffels, de pyjama en nog wat reservekleding voor je kindje. Binnen een uurtje in de auto zit er ook even niet meer in. Van tevoren maak je een paklijst en qua planning bedenk je even wat het handigst is qua slaapjes voor je kind. En dan komt het allerergste…

 Het campingbedje

Iedere ouder die het huis weleens verlaat om met z’n allen ergens anders te slapen herkent dit ding vast wel; het campingbedje. Nu kan ik absoluut de praktische kant wel inzien hoor, van zo’n ding. Er zijn alleen – wat mij betreft – net iets meer onpraktische kanten.

Een aantal weken geleden gingen wij een weekendje weg. Dit gebeurt niet vaak en een uurtje na aankomst wist ik weer waarom… Vol goede moed begonnen we met het in elkaar zetten van het campingbedje. Welke kanten moesten ook alweer eerst omhoog? Waarom blijven niet alle kanten staan? Het heeft ons zeker een half uur gekost om dit ding goed in elkaar te zetten. Ondertussen kroop onze dreumes gezellig rond om de hotelkamer (iets minder dreumesproof dan onze woonkamer ?) te ontdekken. Wat een heerlijke ontspanning…

Na dat half uur presenteerden wij trots het campingbedje aan onze dreumes. Hij bekeek het ding afkeurend en zei direct al : “Die? Nee, Nee!”. Op dat moment vonden wij dit nog best schattig. Tot de nacht eraan kwam en het ‘Nee nee’ een hele serieuze opmerking bleek te zijn. Geen krulletje op zijn hoofd die eraan dacht om echt in zo’n bedje te gaan slapen. Ons bed was zijn bed deze nacht. Van ontspanning is helaas weinig terecht gekomen…

De oplossing? Het GuestHouse Hotel!

Net nadat we hadden besloten om de weekendjes weg voorlopig maar even te vergeten kwam er een reclame voorbij van het GuestHouse Hotel. Een hotel met bedden die geschikt zijn voor 6 personen! Dus ook als je meerdere kinderen hebt kun je gezellig met z’n allen in 1 bed slapen!

Naast dat je als ouders dan meer ruimte hebt om te slapen is het ook voor de kinderen heel gezellig om lekker samen in bed te slapen!  De kamers hebben echt een hele mooie styling en zijn daarnaast ook nog eens heel erg praktisch! Ook zijn er verschillende dingen (binnen en buiten) waar zowel de jongere als de oudere kids zich heerlijk mee kunnen vermaken! En zodra je wakker wordt rol je je bed uit en kun je bijna kruipend de Efteling bereiken voor een leuke dag weg met de kids. Dit klinkt nog eens als vakantie!

De Efteling

Naast het slapen vind ik één van de leukste dingen van dit hotel de ligging (maar 500 meter!!) ten opzichte van de Efteling. Eerst kun je dus in Kaatsheuvel overnachten in zo’n heerlijk groot bed met z’n allen en dan lekker naar de Efteling. Als kind was dit al mijn lievelingspark en ik kan dan ook niet wachten om Noah dit park ook te laten zien!

Wat je ook kunt doen is na je dagje Efteling lekker terug lopen naar het hotel en er ’s avonds heerlijk gaan eten in het restaurant. Ze koken hier volgens een duurzaam concept dat zo bijzonder is dat je wel kunt zeggen dat het lijkt op een ‘ Efteling Restaurant  ‘. Het hotel gebruikt namelijk de dagverse maar onverkochte producten van de Albert Heijn om voor jou een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Doordat het zo dicht in de buurt van de Efteling is blijf je lekker in de sfeer van de dag en kun je zo aanschuiven en even lekker tot rust komen.

 

 

En weet je wat zo leuk is? Je krijgt het recept mee naar huis! Heb je gelijk weer een lekkere maaltijd om op te nemen in je weekplanning ?.

Wij gaan hier zeker een nachtje (of twee) naartoe. Kenden jullie het GuestHouse Hotel al? Wat zouden jullie kinderen ervan vinden om gezellig met z’n allen in een groot bed te slapen?

Comments

comments

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489