Het einde is in zicht

Het einde is in zicht

Al zolang als ik mij kan herinneren kon ik me enorm op dingen verheugen. Kerst, mijn verjaardag, het schoolreisje of kamp. Of gewoon dat ik met een bepaald vriendje of vriendinnetje zou gaan spelen. Het voelt altijd goed om uit te mogen kijken naar positieve dingen. De keerzijde van uitkijken naar iets, is dat de dagen vaak enorm lang duren…

De zwangerschap

Ook tijdens een zwangerschap kijk je uit naar allerlei momenten, soms vol spanning en een andere keer met heel veel plezier. De 12 weken echo, de 20 weken echo en vervolgens naar de bevalling. Voor mij is dat deze zwangerschap een beetje anders verlopen. Het moment dat mijn vliezen braken en het erop leek alsof ik ging bevallen kwam als een grote verrassing. Ik was er nog niet op voorbereid en keek er op dat moment nog niet naar uit om al een einde te maken aan de zwangerschap. Ik wilde nog genieten van de schopjes in mijn buik, de babykamer afmaken, winkelen voor leuke babykleding en heel veel dingen in huis opruimen en schoonmaken. 

De laatste loodjes…

Nu – na bijna 10 weken bedrust – is mijn gevoel gelukkig anders. Veel dingen die ik nog had willen doen heb ik niet kunnen doen. Wel heb ik geprobeerd om er het beste van te maken. Nog wat kleertjes online besteld, de proefdrukken voor de geboortekaartjes zijn af, adressenlijsten klaar en alle spullen die we nog moesten hebben zijn nu binnen. De babykamer? Dat komt straks als we thuis zijn! Zelfs het strijkwerk heb ik in het ziekenhuis gedaan. Kon ik toch mijn nesteldrang een beetje kwijt!  Het moment dat ik ben gaan uitkijken naar de bevalling is vorige week toch echt aangebroken. Ondertussen weet ik dat het niet lang meer zal duren. De laatste loodjes wegen soms even zwaar, maar met de hulp van de mensen hier en thuis komen we er wel doorheen. Nog heel heel eventjes en dan mogen wij weer papa en mama worden en zal Noah een grote broer zijn! Ik tel de dagen en kijk er echt enorm naar uit…

Strijken in het WKZ 

Hoe heb jij je voorbereid op de bevalling? Was je er helemaal klaar voor? Of werd je overvallen en moest je eigenlijk nog van alles doen en regelen? 

Comments

comments

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489