Onze Babybanjo wordt een grote broer!

Onze Babybanjo wordt een grote broer!

Daar waar de tijd normaal vliegt heb ik nu opnieuw mogen ervaren hoe lang 12 weken kunnen duren! Gelukkig is het nu eindelijk zover! Na een prachtige termijnecho kan ik ons grote nieuws nu met jullie delen! Er is een tweede ukje onderweg! In de komende weken zal ik jullie het één en ander vertellen over de (pittige) weg naar deze zwangerschap. Vandaag wil ik alleen maar even heel erg blij zijn!

Onze wens

Het is heel lastig om te beschrijven hoe ik mij op dit moment voel. De afgelopen weken wisselden onzekerheid en een gevoel van ultiem geluk elkaar af. Wat ben ik enorm dankbaar dat dit ons nog eens gegeven mag worden. Wat een groot wonder! Dit iets is wat ik mij iedere dag realiseer. Er zijn zoveel mensen die nog dromen van een kindje… Wat ben ik gelukkig dat ik vandaag op Facebook deze foto mocht en kon delen. Dat we ons geluk niet meer voor onszelf hoeven te houden. En wat hoop ik dat alles goed mag gaan en dat we in januari opnieuw een gezond kindje mogen krijgen.

Van één naar twee

Noah maakte mij mama. Al vrij snel na de geboorte van Noah voelde mijn buik leeg. De gedachte dat ik misschien nooit meer zwanger zou zijn maakte mij verdrietig. Wat had ik enorm genoten van de zwangerschap en zelfs van de bevalling. Een kindje dat in je groeit, de schopjes en dan het moment van de bevalling waarop je elkaar voor het eerst echt gaat ontmoeten. Ook als ik Noah het afgelopen jaar met andere kinderen zag maakte dat mijn wens voor een tweede kindje meer en meer ging groeien. Je kon mijn eierstokken nog net niet horen rammelen ?.

Alleen… wanneer dan een tweede kindje? Bij Noah heeft het een hele poos geduurd voordat ik zwanger was. We wilden dus niet al te lang wachten. Wel waren er  twijfels over het traject wat we dan in zouden moeten. Wilden we dat wel? En als we er mee zouden starten, hoe lang zouden we dit dan doen? Komende week zal ik jullie hier uitgebreid over vertellen.

Zwanger!!

Maar… het is dus gelukt! Opnieuw een HELEBOEL positieve testen. Zowel de Etos, Kruidvat als de Action zullen voorlopig niet failliet gaan en hebben wekelijks hun assortiment moeten aanvullen ?. Deze keer niet in een augurkenpot, maar wel net als bij Noah weer een heleboel keer moeten testen voordat ik er echt van overtuigd was dat ik mogelijk zwanger zou kunnen zijn! En nu hoop ik te gaan genieten. Het eerste trimester zit er al op. Heerlijk om mijn buik weer te zien groeien. Wij gaan hier nog even heel hard genieten en ik zal proberen om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van mijn zwangerschap!

De komende weken kunnen jullie blogs verwachten over het eerste trimester van mijn zwangerschap, de medische mallemolen, wat je kunt verwachten bij IUI en IVF en de eerste aankopen die wij al gedaan hebben. Zijn er nog andere dingen die jullie graag zouden willen weten of lezen? Stel je vraag dan gerust hieronder!

Comments

comments

Delen:

7 Reacties

 1. juni 29, 2018 / 6:52 pm

  Wat een heerlijk nieuws! Ik ben heel blij voor jullie dat jullie de eerste termijn voorbij bent.. ik leef helemaal mee hoor ?
  Op een mooie en zorgeloze zwangerschap!

  • Marieke
   Auteur
   juni 29, 2018 / 7:12 pm

   Dank je wel!! Jaaa…. jij kunt in ieder geval heel goed geheimpjes helpen bewaren! haha!

  • Marieke
   Auteur
   juni 29, 2018 / 7:13 pm

   Dankjewel!

 2. Debby
  juni 29, 2018 / 7:09 pm

  Ik vind het zo leuk voor jullie, word ik nog een keertje ’tante’ ?

  • Marieke
   Auteur
   juni 29, 2018 / 7:14 pm

   Ja! Zo leuk! Gefeliciteerd ook voor jou a.s. ’tante’ 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489