Supertip voor een dagje weg deze meivakantie met je kids!

Supertip voor een dagje weg deze meivakantie met je kids!

 

De komende weken is het meivakantie in Nederland. Wil jij nog een leuk dagje weg in de meivakantie? Dan heb ik een hele leuke tip voor je!

In dierenpark Amersfoort organiseren ze van 28 april t/m 13 mei de Klim Alles – vakantie. Er is een aparte route gemaakt in het dierenpark waar kinderen het park al klauterend kunnen ontdekken.  Zou kun je bijvoorbeeld over een wiebelende touwbrug boven de beren lopen en op vlotten over het water varen. Ook kun je op een fietsbootje tussen de giraffen en de zebra’s door. Zo tof! 

Toen ik dit las baalde ik stiekem een beetje dat Noah nog te klein is voor dit uitje. Het lijkt mij namelijk ontzettend leuk om ook over de wiebelende touwbrug boven de beren te lopen en met een vlot over het water te varen…Ik ben zelf dol op dierentuinen en we bezoeken ieder jaar ook wel minimaal 2 keer een dierentuin.

Hopelijk organiseren ze dit over een jaartje of 2 nog eens, dan halen wij de schade even flink in ;-).

En nu het allerleukste…

Sommige routes zijn nog niet helemaal af. Als gezin mogen jullie de routes afmaken aan de hand van de informatie die is gegeven op de Klim Alles- route.

Klinkt voor mij als een droomuitje voor deze vakantie! Zelf kan ik dus helaas niet gaan, maar ik hoor graag hoe leuk het is geweest!

Dagje weg in de meivakantie

Wij gaan deze vakantie vooral lekker thuis genieten. Noah krijgt een zandbak in de tuin en ik denk dat we ook nog een bezoekje gaan brengen aan Monkey Town. Zo kunnen we alvast goede voorbereidingen treffen voor de route in dierenpark Amersfoort voor over een aantal jaar ?.

Wil je meer lezen over deze activiteit? Klik dan hier!

Wat zijn jullie plannen voor deze meivakantie? Gaan jullie weg of blijven jullie lekker thuis en doen jullie leuke dingen met de kinderen?

 

 

 

Comments

comments

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489