‘Wanneer mag ik weer buitenspelen, mama?’

‘Wanneer mag ik weer buitenspelen, mama?’

Als ik naar buiten kijk, dan merk ik aan alles dat de lente onderweg is. De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en ook de natuur doet goed zijn werk. Nu we door het virus veel meer tijd thuis doorbrengen en ouders allerlei creatieve manieren bedenken om hun kinderen ook thuis te vermaken doe ik graag alvast een kleine vooruitblik naar de (echt) warme dagen. Juist in deze tijd kijk ik er zo enorm naar uit; lekker zwemmen!! Mijn peuter blijft dan ook maar vragen: ‘Wanneer mag ik weer buitenspelen, mama?’

Fun in the sun

Als de lange regenachtige dagen straks helemaal voorbij zijn, willen de meeste kinderen maar 1 ding; naar buiten! Waar ik mijn kinderen het meest gelukkig mee maak is spelen met water. Zowel de watertafel als een zwembadje zijn één groot feest. Als we een vakantie boeken, kijken we dan ook altijd eerst naar de aanwezigheid van een leuk zwembad. Ook thuis hebben we ieder jaar een zwembad in de tuin. Nu we allemaal zoveel mogelijk thuis moeten blijven en zwembaden gesloten zijn, kan ik dan ook niet wachten tot het weer warm genoeg is om lekker te plonzen in de tuin. Van Swim Essentials kreeg ik een aantal hele toffe items voor de kinderen die dit gevoel alleen maar lieten groeien. Laat de zomer maar komen, wij zijn er helemaal klaar voor!!

Veilig en stylish met Swim Essentials

Als ik in het zwembad rondkijk zie ik regelmatig kinderen een strijd leveren met hun ouders om vooral maar geen zwembandjes om te hoeven. En eerlijk is eerlijk, die gele en oranje bandjes matchen natuurlijk ook helemaal niet met die stoere zwembroek of het prachtige badpakje met franjes 😉. Met de zwembandjes van Swim Essentials is dit helemaal voorbij. Ze hebben unieke zwembandjes met bijvoorbeeld luipaardprint (love it!) en dino’s erop. Mijn beide kinderen waren er direct helemaal fan van! En natuurlijk het allerbelangrijkste; de zwembandjes zijn veilig. Ze zijn gemaakt van duurzaam PVC, vrij van schadelijke chemicaliën en voldoen aan de Europese regel- en wetgeving.  Op de website wordt duidelijk aangegeven voor welke leeftijd en (nog belangrijker) voor welk gewicht de zwembandjes geschikt zijn.

Babyzwembandjes

Is jouw kindje jonger dan 1 jaar en nog helemaal niet toe aan zwembandjes, maar wil je – net als ik – ook niets liever dan met mooi weer lekker met je kindje genieten in een zwembad? Bekijk dan zeker ook de babyzwembanden eens. De tijd van de standaard gele babyzwembanden is nu echt voorbij. Als ik eerder van het bestaan van deze website had geweten, dan had onze dreumes Vera afgelopen jaar al rondgedobberd in een roze luipaard babyzwemband. Wie weet is het voor jouw baby nog niet te laat en kun jij er nog voor zorgen dat jouw baby er stylish ‘bijzwemt’ deze zomer 😉…

 

 

Comments

comments

Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489