De 10 best gelezen blogs van 2019!

De 10 best gelezen blogs van 2019!

Het jaar is nog niet helemaal voorbij, maar het leek me leuk om toch alvast even de best gelezen blogs van dit jaar voor jullie op een rijtje te zetten. Mocht je dan nog blogs gemist hebben, dan kun je de meest populaire blogs hier in 1 overzicht zien. Als 2019 helemaal voorbij is, zal ik deze blogpost nog even ‘updaten’. 

Top 10

Hieronder volgt een top 10 van de best gelezen blogs van dit jaar. Afgelopen jaar stonden de persoonlijke blogs het allerhoogst op de lijst. Ook niet verrassend, gezien er in 2018 heel veel persoonlijke dingen speelden rondom mijn zwangerschap. Dit jaar ziet de top 10 er heel anders uit. Ook op mijn blog is wel het één en ander veranderd. Ik probeer de blogs zo divers mogelijk in te plannen. Zo komen er maandelijks verschillende thema’s aan bod.

Best gelezen blog:

De allerbeste gelezen blog van dit jaar is ‘Pas op, kies niet de ‘verkeerde’  babynaam‘. Deze blog werd heel erg vaak gelezen. Hij kwam in januari al online. Wellicht kan het jou of een zwangere vriendin helpen om bepaalde keuzes wel of juist niet te maken!

Op plaats 2:

Op plaats 2 staat de blog ‘20 woorden die kinderen moeten kennen voordat ze 2 jaar zijn‘. Ieder kind ontwikkelt zich anders. De één is heel talig en de ander juist motorisch heel erg sterk. Zelf vind ik het altijd leuk om te kijken of we een beetje ‘op koers’ zitten. Binnenkort ook een blog online over de ontwikkeling van kinderen rond de 3 jaar.

Op plaats 3:

De blogs over Marie Kondo werden heel erg veel gelezen. Blijkbaar veel fans (of juist niet) onder mijn bloggers. De blog ‘Pas op voor Marie Kondo‘ staat dit jaar op de 3e plaats.

Op de 4e plaats 

Op de 4e plaats een hele verrassende. Deze blog ‘Help! Ik heb een onrustige baby: Puckababy vs Swaddle me‘  schreef ik toen ik net een maand bezig was met bloggen. Old but gold dus blijkbaar… Een blog die ook dit jaar weer enorm veel werd gelezen. Een tip voor mama’s die zwanger zijn of net bevallen. Je kunt jezelf zo een hoop geld besparen!

Op de 5e plaats

De blog uit 2018 over de 15 maanden sprong werd ook dit jaar nog veel gelezen. ‘Het is een fase! Het is een fase! De pittige 15 maanden sprong’ was blijkbaar erg herkenbaar! Gelukkig kan ik nu zeggen dat die fase weer voorbij is gegaan (en moet ik er direct bij vertellen dat het echt nog veel erger kan dan de 15 maanden sprong… ik ben 2 en ik zeg….).

Op nummer 6

Op deze plek de eerste persoonlijke blog ‘Ik werd wakker en haar bedje was leeg. Mijn hart stond stil! Waar was mijn baby?’Een blog waarin ik schrijf over hoe de (heftige en emotionele) tijd is geweest na de pittige zwangerschap van Vera.

Op nummer 7

Op deze plek een oude review over XLS medicals. Handig voor mama’s die willen afvallen. Al jaren ben ik op weg naar mijn bikini- body. Laten we het er maar op houden dat ik blij ben dat het voorlopig nog even winter is.

Op de 8e plaats

Deze blog raakt me nog altijd enorm. In mijn tijd in het WKZ heb ik veel verdriet meegemaakt bij andere (aanstaande) mama’s. In de blog ‘einde wkz, mijn geluk en jouw verdriet‘ vertel ik hier meer over.

Op plek nummer 9

Wat mij betreft de allerbeste en mooiste blog: ‘Daar is ze dan, ons grote wonder!’ . Ieder kindje is een wonder, maar na 11 weken bedrust met gebroken vliezen een gezond kindje krijgen is een heel groot wonder. Nog iedere dag dankbaar dat ik na 23 december 2018 goed nieuws met jullie mocht delen.

Verrassende nummer 10

Op nummer 10 (en ik verwacht dat deze blog de komende maand nog flink zal stijgen) een nieuwe binnenkomer. Deze blog deelde ik afgelopen week en werd massaal gelezen.  Handig voor als je nog op zoek bent naar inspiratie voor een babynaam, maar ook leuk om te kijken of jouw kinderen een top 10 naam hebben in 2020. Nog steeds actueel en dus de moeite om hem hier nog eens te delen: Voorspelling: Dit worden de populairste babynamen van 2020!

Mijn blog in 2020

Stoppen met bloggen? Nee hoor! Voorlopig blog ik nog met heel veel plezier. In 2020 wil ik opnieuw weer een heleboel leuke blogs voor jullie schrijven. Ik wil heel graag van jullie weten wat jullie graag in 2020 meer zouden willen lezen. In 2017 en 2018 had ik veel meer shoplogs. In 2019 eigenlijk helemaal niet meer. Zouden jullie deze graag nog vaker willen lezen? Of toch liever iets anders? Laat een reactie achter en ik neem het mee naar 2020!

Comments

comments

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories:

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/bendoug/public_html/babybanjo.nl/wp-content/plugins/cookie-law-info/legacy/public/modules/script-blocker/script-blocker.php on line 489